Şu saydığınız engeller , aşılmayacak birşey değil..
Eğer hislerinize güveniyorsanız , biraz daha sabırlı davranıp onu eski kıvamına getirene kadar çabalayın..
Baktın olmuyo ''pes'' dersin , yoluna devam edersin..
Çabalamadan olmaz.O zamanında senin kalbini alabilmek için çabalamış bak etkilemiş seni.Hemde sen ilgi göstermediğin halde..
Şimdi sıra sende..
Kızlar merhaba; kafam o kadar karışık ki size danışmak istedim. Kuzenimin düğününde biriyle tanıştım. Ondan etkilendim oda benden etkilenmiş vee bana haber gönderdi tamam tanisalim dedim. Suan konuşuyoruz ilk başlarda bana karşı cok ilgiliydi ve arar sorar mesaj atardi. Ve benden ilgi görmediğini söyledi. Evet ondan etkilemiştim ama cok erkendi. Sonradan ondan daha çok hoşlanmaya başladım vee bende ilgi göstermeye başladım. Ama suan o ne ilgi gösteriyor ne konuşuyor benimle. Ben ilgi göstermediğim icib artık onunda icinden gelmiyormus öyle diyor. Ne yapmak istediğini anlamıyorum. Korkularım var bundan önce yasadikkarimdan dolayı. Kalbimin daha fazla kirilmasindan korkuyorum. Yaşadıklarımdan ona bahsetmedim. Eski sonucta konusmaya gerek duymadım. Şimdi bağlanmaktan korkuyorum ve onun önce ilgili sonra ilgisiz davranışlarına anlam veremiyorum.(
Bak canim ilk once senden hoslanan tanismak isteyen o olmus. Ilk baslarda senin ilgisiz onun ilgili olmasi gayet normal. Ama erkekler genelde bi kizi elde edene kadar ilgili oluyorlar elde ettikten sonra karsi tarafi kendine bagladiktan sevdiginden emin olduktan sonra bu ilgi azaliyor. Sonradan ilgi gostermeye basladim diyorsun elinden geleni yaptigindan eminsen onun seni ilgisizlikle suclamasi yanlis. Bunun sende farkindasindir. Ama belki ilgin yetersiz gelmis olabilir ki bu da normal kimi insan ilgisini cok gosteremez. Onemli olan herkesi oldugu gibi kabullenmek. Korkularim var diyorsun o zaman biliyorum zor ama kendini kaptirmamaya calis. Ne kadar zamandir birliktesiniz bilmiyorum ama bence cok guvenme. Sana onerim biraz zamana birakman. Bu sure icinde icinden geldigi gibi davran ozel seyler yapmaya calisma. Ben olsam ilgisiz davranirdim bu kiminde merak uyandirir senle ilgilenmeye baslar kimini de daha cok iter senden uzaklastirir. O yuzden kararinda davran icinden geldigi gibi yani. Sonra duruma bakarsin olacagi varsa zaten olur olmazsa da kimse vazgecilmez degil. Kendini suclamaktan vazgec cunku suclu degilsin. Seven insan icin bahane yoktur. Aylarca kotu davrandigim sevmedigimi soyledigim insanin aylarca beni sevdigini yalvarip yakardigini biliyorum. Yani seven insan icin hicbirsey bahane degil. Kendini uzme seni hakeden yaninda kalir haketmeyen yol alir
Canım benim bu güzel yorumun için teşekkür ederim. Içimi rahatlattı diyebilirim. Evet elimden geldiğince ilgi göstermeye çalışıyorum. Daha yeniyiz canım. İnan ki ne ne yapacağıma karar veremiyorum. Dediğin doğru galiba zamana birakmak en güzeli. Zaten cok fazla bağlanmamaak için kendimi kontrol ediyorum. Sadecr onunda beni gerçekten sevdiğini ve istediğini görmek istiyorum..
Rica ederim canim yardimci olabildiysem ne mutlu banaBu yasadigin durum aslinda seni gercekten sevdigini ve istedigini gormen icin cok guzel bir firsat. Dogru insansa seni kaybetmez zaten :) Degilse o bu bahane olur ve gider. Gitmesi gerektigi icin gider cunku gercek ask degildir, karsina daha iyisi cikacaktir. Herseyin hayirlisi :) Umarim hersey gonlunce olur canim. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?