Önce karısını sonra kızını

zeynep2012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
280
48
123
Önce karısını yatarken öldürüp silah sesine uyanan kızınıda öldüren adamın haberini duydunuz mu hanımlar? Kız o kadar boğuşmuş. Öldürme nedeni bunalıma girmesiymiş. Kız daha 15 yaşındaymış nasıl kan dondurucu. Bu dünyada Kadın olmak çok zor

Şahsen bu konunun kadın olmanın zorluğuyla alakası olduğunu düşünmüyorum.
Ne aklını ne kalbini kullanamamış bir adamın cinayeti...
Birçok konuyu kadın olmanın zorluğuna bağlarsınız da bu bambaşka bir şey... İnsanın eşini ve çocuğunu öldürmesi ayrı bir konu.
Kınamaktan Allah'a sığınırım. Rabbim kimsenin aklını, kalbini, gözünü köreltmesin.

Allah bildiği gibi yapsın bu pislikleri söylenecek söz bulunamıyor ki..idama karşıyım ama bu insan öldüren tecavüz eden canilerin aynı şekilde öldürülmesini isterdim.noluyo vah gidene içeri girip paşalar gibi yaşıyorlar caydırıcı cezalarımız yok ki ne yazıkki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haberlerde gordum ben de adam kuaformus maddi sıkıntıları varmis falan... oldurdukten sonra da kacmis saklanmis baska bir yerde. Cok korkunc. Insan evladina nasil kiyabilir. Yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…