canim ben de hamileyim ve senin durumunu cok iyi anliyorum. öncelikle sen baştan hataların en büyüğünü yapmışsın. devamlı hizmet etmiş güler yüz göstermişsin. ama inanki günümüz insanları özellikle kadınlar (kaynana elti olaylarında) bazı istisnalar hariç böyle oluyorlar. bir taraf hep daha verici oluyor diğer taraf uyanık.
eşin de çok ama çok düşüncesiz. ama sen baştan böyle alıştırmışsın kusura bakma.
şimdi biletlerini de almışlar. ben gerçekten sinir krizine girdim şu an bunları okuyunca. ama sana bir çözüm önereceğim, sağlık ocağı yada poliklinik gibi bir yer varsa oraya git ve düşük tehdidi ile karşılaşan kadınların durumu neyse araştır aynı şikayetleri söyle, sonra istirahat edin falan derse kanaman olduğunu söyle, ama gerçekte böyle bir durum yok tabii. sonra anneni ara anne evde biraz iş yaptım kanamam var birkaç günlüğüne annen gelsin. kusura bakma ama oyun çevirmek olacak.
sonra birkaç gün annen müsaitse çocuklarına yedirsin sen yat numaradan. eşin de bu durumunu görür. ama gelmesinler kötüyüm falan hiç deme. gelsinler başımızın üstünde yerleri var de. sonra geldikleri zaman, yat, çocuklarına önceden bi hafta yetecek küçük köfte patates falan hazırla buzluğa at, yanınada ayran onları yedir içir hooop başım dönüyor de fırla yatağa.
telefon et onlar gelmeden eltinle konuş gelin ablacığım buyrun başımın üstüne de, ama gelmeyin deme sakın. sonra o sana sen nasılsın der kesin, sen de çocuklara bile yemek yediremiyorum her gün yatıyorum ağrım var, düşük tehlikem var, senin her türlü desteğine çok ihtiyacım var geçen küçük olan çocuğum yengesini sordu falan de....
ANLADIN MI CANIM? BU VİCDANSIZLARA NUMARA YAPMADAN OLMAZ. EŞİNE DE ŞİKAYET ETME ARTIK. SEN KILIFINI HAZIRLAYACAKSIN. ON BEŞ GÜN HİÇBİR ŞEY YAPMA KENDİNE DE YUMURTA KIR YE KUSMA NUMARASI YAP, İŞLERİ ONUN ÜSTÜNE AT... BAK AMA GÜZEL NUMARA YAPACAKSIN. HEE YAPAMAM DİYORSAN KENDİN BİLİRSİN... ELALEM ÇOCUĞUNA BİR ŞEY OLURSA GELİP SANA ÇOCUK VERMEZ.. İSTERSE EVİ . ...OK GÖTÜRSÜN. YARDIMCI ALIRSIN BİR GÜNDE ESKİ HALİNE DÖNER.
İSPATLİ ŞAHİTLİ AYNISINI YAŞAYANLARI GÖRDÜM. BENCE DAHA FAZLA DÜŞÜNME UYGULAMALARA BAŞLA.