• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önce kendiniz mi yoksa önce esiniz mi?

Ve yine başa döndüm. ...esime haklisin senin icin onlara elimden geleni yapicam deyip esimin gonlunu mu alsam ....ozaman da bana ayni degeri vermeyen eltime bu halimle katlanmayi göze almam gerek
.bu sefer sinirlerim kaldirirmi bilmiyorum. ..ama suanda da esimin gözünde ben onun ailesini istemeyen cadı kadın konumundayim offff ne yapsammm..karnima agrilar giriyor...esim iyilik yap denize at diyor

İyi de bu yapılıp denize atılacak bir iyilik değil... yorulacak olan sensin, idare edecek olan sensin, hamile olan sensin.. eşin senin sıkıntılarının hangisine ortak ki? Varsın eflatun istemiyor desin, sen sonra açıklamanı yaparsın, anlayana tabi...

bir de işin şu boyutu var, eşin senin yerinde olsa senin hatırına istemediği birini 15 gün ağırlayıp, ona hizmet eder miydi?

İyi de bu yapılıp denize atılacak bir iyilik değil... yorulacak olan sensin, idare edecek olan sensin, hamile olan sensin.. eşin senin sıkıntılarının hangisine ortak ki? Varsın eflatun istemiyor desin, sen sonra açıklamanı yaparsın, anlayana tabi...

bir de işin şu boyutu var, eşin senin yerinde olsa senin hatırına istemediği birini 15 gün ağırlayıp, ona hizmet eder miydi?

Bana nasil istemiyorum diyebilirsin ben olsam istemesem bile susarim sana belli etmem diyor...benim istememe nedenlerimden biri hamileligim dedim sen kadin degilsinki anlayasin dedim...evet anlayamiyorum deyip cikiyor isin icinden

Bana nasil istemiyorum diyebilirsin ben olsam istemesem bile susarim sana belli etmem diyor...benim istememe nedenlerimden biri hamileligim dedim sen kadin degilsinki anlayasin dedim...evet anlayamiyorum deyip cikiyor isin icinden

Eminim susar belli etmez :))bu ilk gelmeleri değil ki, sen hiçbir zaman istememiş değilsin ki... demek ki bu sefer misafir ağırlayacak halin yok... eşinin anlamak işine gelmiyor, o yüzden anlayamıyorum diyor...

Son düzenleme:
hic kimse icin kendini üzme, yorma...esinde maasallah seni ne cok düsünüyor..hem hamilesin hem iki kücük cocugun var..millet ilk cocuguna hamileyken bile ne yemek yapiyor ne temizlik vs...kocalari kosturuyor önlerinde...sizinkide iki kücük cocugun oldugu halde birde 15 gün yatili ve üstelik degmeyecek, deger bilmeyen misafir derdinde...onun tek derdi sen olmalisin aslinda...ne kadar verici olursan , insanlarda o kadar sey talep ediyorlar ne yazik ki...yapacagin sey, halim yok diyip tün gün elinden geldigince az is yapicaksin..sen kendini düsünmezsen baskalari hic düsünmez..

Esin8n abisi bile gelmiyormus yenge ve yegenler icin niye kemdini bu kadar parcalamis anlamadim dogrusu. Abisi gelse abimi misagir etmek istemiyomusun diye surat yapsa hadi neysede. Bu durum ciddi sacma. Sen cok alttan almissin cnm baska diycek bisey yok sanirim.
Bikac gun hastayim de yat islerleilgilensin bakalim kolaymiymis.
Ben esimi kizimla basbasa birakip konferansa geldim evde bogusuyodur cocukla eminim :)

size yazık yaa. onlar alısmıslar hizmeye yemege icmeye cok afedersin de bnce enayi arıyolar iki çocuklu hemde hamile kadının evinde 15 gün iki çocukla ne işleri var ? hemde aynı sehirde kardesi vs varmıs !!!
Sanırım siz farketmeden birkaç kez böyle hizmete sımartmaya alıstırmıssınız 10 cocugunuz da olsa bakmak zorundasınız gibi esiniz size surat asıyo. ne münasebet iki çocuk hamilelik kolay mı ?
onları yani eltinizi böyle alıstırmayın yapamam yetisemiyorum o işim kalıo bu işim kalıo yapamıorum deyin esinize ve esinize kendinizi acındırın güzel bir dille esimin hamileliği ağr geçiyo k.bakmayın bn bile işten geldgmde ona yardm ediyorum desin esiniz. Azck anlayısları varsa gelmezler.
bu arada elitinler çok ama çok düşüncesizmişler onları sımartmayın tepenize çıkarmayın sizin durumunuza benzer durumu da ablam yasadı keske bastan tavrımı koysaydım die kafasına vuruyo.

önce kendimmi eşimmi derken,olayın makuliyetine bağlı,bir oğlum var zorda kalmadıktan sonra öyle misfir ağırlayamam yatılı olarak açıkçası,çünki eşim yoğun çalıştığı için bende evde çok yoruluyorum..oğlum 3 buçuk yaşında en basitinden günde 3 defa süpürge yapıyorum..

Ve yine başa döndüm. ...esime haklisin senin icin onlara elimden geleni yapicam deyip esimin gonlunu mu alsam ....ozaman da bana ayni degeri vermeyen eltime bu halimle katlanmayi göze almam gerek
.bu sefer sinirlerim kaldirirmi bilmiyorum. ..ama suanda da esimin gözünde ben onun ailesini istemeyen cadı kadın konumundayim offff ne yapsammm..karnima agrilar giriyor...esim iyilik yap denize at diyor

geri çark etme cnm yapma yaranamassın ben ne yaptımsa yaranamadım :50:

Hem hamilesin hem 2 cocuk yardim edenin var mi ? Eger yoksa zor olur senin icin :31:
Esin eger size niyetle geliyorlarsa guzel bi dille anlatsin yok ugrayacaklarsa idare et diyecegimde nasil olacak :31:

madem eşin gelmelerini çok istiyor işinden izin alsın da ev işlerini yapıversin... hamiş ve 2 bebekle kolay mı...

ben önce eşim gelir diyenlerdenDİM...baktım eş tarafından üzülmeniz yakılmanız kırılmanız sadece saniyelere bağlı...bilmiyorum becerebilir miyim ama bu saatten sonra benide bir ana doğurdu,keyfime bakarım bu hayatta önce ben geliyorum mantığına sığınacağım.:19:

eşinin seni düşünmesi lazım...
:19:
hak edene hak ettiği :19:

Tabikide kendini düşüneceksin, Allah bağışlasın iki tane ufak bebeğin var ve de hamilesin. Eşinin üzülmeside ilginç, görmüyor sen ne haldesin. :47: Aksine eşinin düşünmesi gerekirdi böylesine uzun süreli misafirliğin doğru olmayacağını. Baktınki geliyorlar mutfak orda ne istiyorsanız yapın de :34: senin önce kendini, sonra da bebişlerini düşünmen gerek..

Kocanızın bunları söylediğine inanamıyorum, ayıp.

Ben olsam eşimin hatrına yine hürmetimi gösterirdim. Unutma orada eşini de yansıtıyorsun sen. Senin en ufak bir ters tavrın eşine biçilecektir. Büyüklük sen de kalsın. Bırak onu, çirkinliğinden elbet bir gün utanacaktır.

Ben olsam eşimin hatrına yine hürmetimi gösterirdim. Unutma orada eşini de yansıtıyorsun sen. Senin en ufak bir ters tavrın eşine biçilecektir. Büyüklük sen de kalsın. Bırak onu, çirkinliğinden elbet bir gün utanacaktır.

Buraya geldikten sonra tanri misafiri oluyorlar mecbur hurmet gostericem...ters tavir kisiligime uymaz yapamam zaten..sana sunu soyleyeyim kimse utanmiyor emin ol...onemli olan kendileri

Abisi aramis esimi musaitmisiniz gelcek bizimkiler demis...esim sadece hamile oldugumu soylemis...zor hamilelik gecirdihimi soylememis..abiside eflatuna sorsana birdaha ,benim cocuklar ille sende kalmak istiyorlar teyzelerinde degil demis...ben suan hamile oldugumu duydugu halde ustelik iki cocugum daha var abisinemi sinirleneyim...yoksa halime hergun sahid olan hatta kendisi bile haftasonu geldiginde cocuklar yuzunden yorulan esimemi kizayim...

Bana göre cevap,önce karsilikli,ve sonra kendim,cünkü dünyaya tek geldim ve önce kendimi seversem deger verirsem es dost'ta öyle düsünür beni.....sesiz bir anda kendimizle barisik olabilmeliyiz,bu bedende biz yasiyoruz ve sonra esimizi vs dahil ediyoruz hayatimiza,seni düsünmeyeni sende önemseme :)

Back
X