- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinin anlayışlı olması lazım aslında ama aranizda problem olacak gibiyse iyi kötü kabul et bence ama eltine misafirliğe giittiğinde nasıl muamele gördüysen sende eltine öyle davran...
Yorumlariniz ivin saolun kizlar hepsini okudum okuyorum....dün temizlik yapmistim...Bugün bel agrisi ile uyandim..bacaklarimin agrisida bir yanda...onlar gelincede fiziksel olarak yorulucam böyle. .benim covuklar kucuk oldugu icin bir odaya geceyim uzanayim işi eltime birakayim olmayacak...eltim bu konuda usta...en son gorusmemizde .benim cocuklar aciktim aciktim derken duydugu halde bisey ikram etmedi...hazirda bisey varmi diye sordum..elinde örgüsü yüzüme bakmadan (yok kalk istedigini yap)dedi..ben orda misafirdim konustugu lafa bakin ...tabiki yapmadim...yogurt yedirdim çocuklara..sonra cektim gittim annemlere...ben giderken kaynimda eltimde gitme cay icelim bile demedi birakin yemek ikramini...boyle biri gelecek evime utanmadan....
Kabul ettim ettirildi..Çünkü esim bu saatten sonra artik gelmeyin diyemez...ben olsam kardedime acik acik soylerim uygun zamanda gel daha güzel vakit geciritiz derim...adim gibi eminimki kardeslerim alinmaz....siz olsaniz soylermiydiniz kardesinize kizlar?...esimi bu noktada anlayamiyorum çünkü. ..ya soyleyemiyor gercekten yada beni onemsemiyor
sonuçta evine gelen misafiri kovacak değil ya yoksa siz öylemi yapıyorsunuz tamam hürmet et dediysem canını çıkar demdim elinden geleni demek istedim bendede aynı eltiden var eşi hapisteyken sürekli yanımızdaydı ben ordan çok iyi anlıyorum arkadaşı..
tamam iki çocuğum yok hamilede değildim ama yeni evliydim afedersiniz eşimle odama girmeme bile bir bahane uydururdu gece gündüz yanımızdaydı yiyip içip atardılar mutfağa ben toplardım kaynanamla oturuyordum o zaman birde arkamdan öbür eltime bunlar odalarında sabaha kadar konuşuyorlar bence bizim dedikodumuzu yapıyorlara kadar gitti durum nasıl bir mantıkla söylediyse bunları ama şimdi yanıma gelse başımın üstünde taşırım eşim için çünkü o benim aileme öyle davranıyor. anladığım kadarıyla arkadaşın eşide herşeyin farkında..
sonuçta evine gelen misafiri kovacak değil ya yoksa siz öylemi yapıyorsunuz tamam hürmet et dediysem canını çıkar demdim elinden geleni demek istedim bendede aynı eltiden var eşi hapisteyken sürekli yanımızdaydı ben ordan çok iyi anlıyorum arkadaşı..
tamam iki çocuğum yok hamilede değildim ama yeni evliydim afedersiniz eşimle odama girmeme bile bir bahane uydururdu gece gündüz yanımızdaydı yiyip içip atardılar mutfağa ben toplardım kaynanamla oturuyordum o zaman birde arkamdan öbür eltime bunlar odalarında sabaha kadar konuşuyorlar bence bizim dedikodumuzu yapıyorlara kadar gitti durum nasıl bir mantıkla söylediyse bunları ama şimdi yanıma gelse başımın üstünde taşırım eşim için çünkü o benim aileme öyle davranıyor. anladığım kadarıyla arkadaşın eşide herşeyin farkında..
tövbe estağfurullah benim kadar misafirine hürmet eden olamaz...bekara karı boşamak koly derler sizinki o hesap..hamile ve çocuklu olunca zor olabilir ağırlama işi![]()
Gurbetteyim 2 kucuk cocugum var..4 ve 2 bucuk yaslarinda..ustelik hamileyim...eltim sehir disindan gezmeye gelecekmis bize..15 gun duracakmis 2 oglu var liseli unv li..ben memlekete gittigimde onun ikramini görmüyorum hic kizlar kuru caydan baska..6 yillik evliyim bikere yrmegini yemedim...bundan 4 sene once yine gelmislerdi tatile tabima ..yine hamileydim..cok misafirperver davrandim buna ragmen ben memlekete gidince kuru cay veriyor...ustelik benim bulundugum sehirde ablasida var ayni zamanda eltisi...kocasi yüzüme biz sende rahat ettik kardesimde degil demisti ..o halde neden beni agirlamiyorsunuz haketmedim mi 1 kere bile...gelelim sadede...esime dedim ki...ben hamileyim kendi cocuklarima zor bakiyorum...hamileligi zor geçiyor de gelmesinler dedim...esim cok üzüldü..o uzulunce ben de üzüldüm. ..fakat hep esimi mutlu etmek icin ailesine yaptigim fedakarliklarin karsiligini göremiyorum. ..sanki mecburum onun ailesine hizmet etmeye...ne diyorsunuz eltim ayni fedakarligi yapmasada esim icin kabul mü edeyim yoksa önce kendi rahatimi mi dusuneyim...akil verin nolur. ..buarada eltim kocasi ile degil iki çocuğuyla gelecek..
Hamile degildim onlarin buraya gelecegini duyduğum zaman..esimde cok seviyor yegenlerini eltime ragmen buyursunlar dedim esime ki mutlu olsun diye..simdi hamileyim onlar geldiginde 4 aylik olacak...esim ben nasil gelme derim diyor