• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Önce kız denildi sonra erkek kafamız karıştı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mira1986

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
147
32
118
Merhaba kızlar doktorumuz 12. haftada bebeğimin cinsiyeti için kıza benziyor demişti 15 hafalıkken erkek dedi.Kafamız karıştı.Bu durumu yaşayan var mı merak ettim.

12 haftalıkken benziyor demiş
Sonuçta daha küçük
Şimdi daha nettir
Alışveriş için biraz daha bekleyin

Merhaba kızlar doktorumuz 12. haftada bebeğimin cinsiyeti için kıza benziyor demişti 15 hafalıkken erkek dedi.Kafamız karıştı.Bu durumu yaşayan var mı merak ettim.
valla banada 12 de erkege erkege benziyor 14 te kiza benziyor dediler 16 da b daha gidicem sonuc nedir bilmiyorum

Arkadaşımın ilk bebeği için 24. haftaya kadar koz dediler erkek oldu. İkinci çocuğu da aynı şekilde kız dendi erkek oldu. Üçüncü çocuğu kız oldu :) 12. hafta biraz erken zaten çok net konuşmazlar size de benziyor demiş. Bundan sonraki kontrollerde daha net olur. Detaylı ultrasona girerseniz eğer orada daha net söylerler. Hayırlı olsun bebeğiniz.

Cnm aynı sorun bizde de oldu 16 haftada doktor erkek dedi onu da 1 saat ugras sonucu zorla soyledi. Şimdi 31 haftalık hamileyim geçen gene gittim emin olmak için sordum bu kez de kız dedi ama hiçbiri kesin erkek yada kız demedi

Cnm aynı sorun bizde de oldu 16 haftada doktor erkek dedi onu da 1 saat ugras sonucu zorla soyledi. Şimdi 31 haftalık hamileyim geçen gene gittim emin olmak için sordum bu kez de kız dedi ama hiçbiri kesin erkek yada kız demedi
Canım ayrıntılı ultrasona girmedin mi? Onda ne dediler?

Canım ayrıntılı ultrasona girmedin mi? Onda ne dediler?
Cnm ayrintiliya da girdim onda erkek dendi ama doktor o kadar ilgisizdi ki ona inanmak istemedim kendi doktoruma gittim o kız dedi daha önce gittiğim hepsi erkek dedi. Bacaklarını açmayan bir bebeğin cinsiyeti hakkında nasıl kesin bilgi verirler anlamafim dedi

Back
X