önce nikah sonra düğün?

ailen onaylarsa ne sakıncası var, nikahlı kocan olacak.
bu şekilde yapan çok kişi var canım, tayinleri aynı yere çıksın diye yaptırıyorlar,
tayin çıkıncada ayrı ev mi tutacaklar, tabiki aynı evde kalınıyor.

canım benimde eşimle nikahım 1,5 ay önce yapıp aynı evde kaldık.hatta ben o evde eşimden 3 ay önce kalmaya başladım eşim sonradan geldi. düğünümüzüde yaptık paşalar gibi gelinde olduk damadda . hiçde heyecan kaybolmadı.bence boşa masraf ne farkedecekki önceden nikahlanmak. sonuçta yine düğün zamanı gelip ilk kez giyeceğin gelinliği giyioyrsun ve aynı heyecanla. bence maddi durumlarınızı düşünün.

ben maddi durumu hiç düşünmüyorum. bizde sorun aynı şehirde yaşıyorken neden ayrı yaşayalım sorunu gibi. ya belki siz heyecanımızı kaybetmedik diyorsunuz ama düğün nikah aynı anda olsa daha güzel olmazmıydı mesela. yada ailelerinizde sizin kadar heyecanlımıydı. beni bu sorular meşgul ediyor. ya sizin zaman aralığıda kısaymış mesela 1 ay öncesi olabilir ama biz taa yazı bekleyeceğiz yan 4 ay sonra olcak. bu zaman dilimi heyecanın kaybolmasına neden olur gibi me geliyor

ailen onaylarsa ne sakıncası var, nikahlı kocan olacak.
bu şekilde yapan çok kişi var canım, tayinleri aynı yere çıksın diye yaptırıyorlar,
tayin çıkıncada ayrı ev mi tutacaklar, tabiki aynı evde kalınıyor.

ne kadar duygusalım ben ya yada kuralcı. tayin için bile yapmak istemem bunu doğal yollarla tayin çıkmasını tercih ederim. canım ben istemiyorum ya valla olcaksa tam olsun istiyorum.

ben olsam asla kabul etmezdım. bıkere artık heyecanız kalmayacak. düğün yapmak için yapcaksınız yanı. hiçbir şey o ozenı vermeyecek size.
kabul etmeyın erkeklerı bu rahata alıştırmamak lazım

bende sizin gibi düşünüyorum.. rahata alışmamalı. o merkezde çalışmaya başlıyor diye neden ben istemediğim bir durum yaşayayım ki istemiyorum işte bu şekilde.

tayin durumu nedeniyle bizde nikahı 2 ay önce yaptık ama birlikte yaşamadık sonra eşim batmana geldi zaten, düğünümde bi sıkıntı yaşamadım çünkü her detayla bizzat ben ilgilendim heycan sorunuda yaşamadım şu heyecan lafı beni benden alıyo heyecan arayanlar bence evlenmesin çünkü heyecan rutine bağlamaya mahkumdur evlilikte

Back
X