Önce o kiskancti..simdi ben :(

ay cnm saol seni tanimakta güsel.ee dertlerimiz benzer paylasalimki azalsin demi..inan bende silik bi bayan degilim bende genelde hep dikkat ceken, cekici bulunan alimli oldugumu sölerler lakin bunun inan bizle alakasi yok, tamamen erkeklerin odunlugu..senle bizim sorun tamemen ayni.bu kiskanclikda degilde ilgi görmek istiyoz önemli hissettirsin istiyoz..ama adamlarda ev gecindiriyo sanirim bunaliyolar biraz..

evet ev geçindiriyolar ama bizde akşama kadar o evi derleyip topşuyoz. biraz sevgi biraz ilgi göstermek çok mu zor ya.

ay cnm saol seni tanimakta güsel.ee dertlerimiz benzer paylasalimki azalsin demi..inan bende silik bi bayan degilim bende genelde hep dikkat ceken, cekici bulunan alimli oldugumu sölerler lakin bunun inan bizle alakasi yok, tamamen erkeklerin odunlugu..senle bizim sorun tamemen ayni.bu kiskanclikda degilde ilgi görmek istiyoz önemli hissettirsin istiyoz..ama adamlarda ev gecindiriyo sanirim bunaliyolar biraz..

yok be gulum ev gecındırmekle alakalı oldugunu sanmıyorum onlar bızım gıbı duygusal degıller bı kere benımkı nededı bılıyomusun bu konuylka alakalı haklısın evlenınce sana olan baglılıgımı unutmusum ben nasıl zoruma gıdıyo bambaska ınsan olup cıktı ya ben evlenmeden evvel 4 sene gecırdım bu ınsanla askım askım dıye uzerıme tıtrerdı sımdı aynı evın ıcınde 2 yabancı gıbıyız eskıden ben yanasırdım ama cok sıkıldım artık bende yanasmıyorum kendı kendımı yıyıp bıtırıyorum ama gururumdan yanasmıyom cunku ben ona yanastıgım zamanlarda kendını cekıyodu sevgımı cok bellı ettım ben poposu kaltı beyımızın ama ınsan kocasına bellı etmıcekte kıme bellı edıcek ha bı kerede nededı bılıyomusun neden bana karsı bukadar ılgısızsın dedıgımde cok ustune gıttıgımde bı ınsan bıseyı almayı cok ıster almayı alıncada hevesı kacar aynen bole dedı

yok be gulum ev gecındırmekle alakalı oldugunu sanmıyorum onlar bızım gıbı duygusal degıller bı kere benımkı nededı bılıyomusun bu konuylka alakalı haklısın evlenınce sana olan baglılıgımı unutmusum ben nasıl zoruma gıdıyo bambaska ınsan olup cıktı ya ben evlenmeden evvel 4 sene gecırdım bu ınsanla askım askım dıye uzerıme tıtrerdı sımdı aynı evın ıcınde 2 yabancı gıbıyız eskıden ben yanasırdım ama cok sıkıldım artık bende yanasmıyorum kendı kendımı yıyıp bıtırıyorum ama gururumdan yanasmıyom cunku ben ona yanastıgım zamanlarda kendını cekıyodu sevgımı cok bellı ettım ben poposu kaltı beyımızın ama ınsan kocasına bellı etmıcekte kıme bellı edıcek ha bı kerede nededı bılıyomusun neden bana karsı bukadar ılgısızsın dedıgımde cok ustune gıttıgımde bı ınsan bıseyı almayı cok ıster almayı alıncada hevesı kacar aynen bole dedı

aaa bak bu olmadi simdi cok kizdim kocisine..yani seni aldim hevesim gecti gibi bi sey olmus bu..kac senelik evlisin cnm.bak sen yeni taktikler uygula.mesela ne kadar özlesende sende umursamaz görün..biraz fazla gez fazla mutlu görün baska ilgi alani sec..bide böle yap cnm.arkandayiz..

aaa bak bu olmadi simdi cok kizdim kocisine..yani seni aldim hevesim gecti gibi bi sey olmus bu..kac senelik evlisin cnm.bak sen yeni taktikler uygula.mesela ne kadar özlesende sende umursamaz görün..biraz fazla gez fazla mutlu görün baska ilgi alani sec..bide böle yap cnm.arkandayiz..

bende cok kızıyorum cok taktık denedım baska seylerle ılgılenıyorum yanıma yanasıyo neyın var dıye soruyo bende bısey yok nolsun dıyom ne bu gızemlı haller dıyo gelıyo bı sarılıyo gıdıyo ama ben ona doyamadım nısanlılık donemındekı gıbı saatlerce sarılmayı ozledım oda benım gıbı hıssetsın istıyorum ben karsılıklı olsun ıstıyorum tıpkı eskı gunlerdekı gıbı bence hasret sona erınce kavusunca böyle oluyo letlayla mecnun kavussalardı okadar dıllere destan bı askla anılırlarmıydı

9ağustosta 2 sene olacak bıde benım guzellık konusunda salladıgım konusunda dusunen arkadaslar ıcın resım koymak ıstıyorum nasıl yapıcam ben her bayanın guzel oldugunu dusunuyorum bazılarının ıc guzellıgı yuzune yansıyınca daha bı guzel olduklarını dusunuyorum

Kızlar sanırım bu doğanın kanunu.. Yani her erkek değişiyor ve bu durumu değiştirmek için elimizden pek de bir şey gelmiyor. Çünkü değişimi iki tarafın da istemesi lazım. Biz değiştiklerini söylediğimizde onlar bunu kabul etmiyorlar bile. Bu yüzden bence ciddi ciddi oturup konuşmak lazım. İçiniz içinizi yiyeceğine, en azından kaygılarınızı paylaşmış olursunuz ama tabii bunun için uygun zamanı kollamak gerek. O maç izlerken ya da en sevdiğiniz dizi televizyonda oynarken olmamalı (: belki dışarıda bir yemek ya da nişanlılık-flört döneminize ait güzel bir anıyı canlandırarak (o mekana giderek ya da o gün yediğiniz yemeği yaparak, o kıyafetleri giyerek, saçınızı o şekilde yaparak.. bilemedim şimdi, çok var (: ) ona ilgi gösterdiği günleri hatırlatıp, böyle davranmasının altındaki nedeni bulabilirsiniz. Buna göre siz de davranış biçiminizi değiştirebilirsiniz belki.. Sadece bir çözüm sunmak istedim.. Umarım yanlış anlamazsınız..
Bu arada evli değilim (: Artık ne kadar tutar söylediklerim bilmem :27:

Kızlar sanırım bu doğanın kanunu.. Yani her erkek değişiyor ve bu durumu değiştirmek için elimizden pek de bir şey gelmiyor. Çünkü değişimi iki tarafın da istemesi lazım. Biz değiştiklerini söylediğimizde onlar bunu kabul etmiyorlar bile. Bu yüzden bence ciddi ciddi oturup konuşmak lazım. İçiniz içinizi yiyeceğine, en azından kaygılarınızı paylaşmış olursunuz ama tabii bunun için uygun zamanı kollamak gerek. O maç izlerken ya da en sevdiğiniz dizi televizyonda oynarken olmamalı (: belki dışarıda bir yemek ya da nişanlılık-flört döneminize ait güzel bir anıyı canlandırarak (o mekana giderek ya da o gün yediğiniz yemeği yaparak, o kıyafetleri giyerek, saçınızı o şekilde yaparak.. bilemedim şimdi, çok var (: ) ona ilgi gösterdiği günleri hatırlatıp, böyle davranmasının altındaki nedeni bulabilirsiniz. Buna göre siz de davranış biçiminizi değiştirebilirsiniz belki.. Sadece bir çözüm sunmak istedim.. Umarım yanlış anlamazsınız..

canım bunların hepsini denedim evlenince anlarsın nasıl bısey oldugunu

Huf o zaman çok üzüldüm gerçekten ): Ben de bir umut yazmıştım öyle, yardımım dokunacak diye sevinmiştim ama kısfmet ):
Umarım en kısa zamanda eski günlerinizdeki gibi olursunuz.
Biz kadınlar çok kırılganız ya ): Onlar gibi olabilseydik birazcık keşke..:5:

canım bu yazdıklarının hepsını denedım napsam ne etsem olmuyo evlenınce anlarsın

Huf o zaman çok üzüldüm gerçekten ): Ben de bir umut yazmıştım öyle, yardımım dokunacak diye sevinmiştim ama kısfmet ):
Umarım en kısa zamanda eski günlerinizdeki gibi olursunuz.
Biz kadınlar çok kırılganız ya ): Onlar gibi olabilseydik birazcık keşke..:5:

iyi niyetli olman çok güzel inşallah canım en buyuk hayalım bu onceden baska hayallerım vardı sevdıgım ınsanla bır yuva kurup mutlu olmak yuva kurduk sevdıgım adam bambaska bı adama donustu sımdı en buyuk hayalım eskısı gıbı olması esımın ama cok zor oldugunu dusunuyorum ımkansız gıbı bısey bız bayanlar sevdıgımız ınsanı hayatımızın merkezıne oturtuyoruz evlenene onlar saglıyolar bunu bensız bısey yapmanı ıstemıyorum vs vs evlenınce de tek basına bırakılıyosun afallıyosun halıyle nısanlıyken heryere benımle gıtmek ıcın can atan adam sımdı benı bekleme sen ablanla gıtsene bıseyıde bensız halletsene dıyolar evlılık oncesı donemde kendılerıne oyle bı baglıyolarkı bız saf kızlar zannedıyoruz kı evlenıncede boyle olucak hersey ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cok doluyum bu konuda cok erkekler evlenınce degısmeseler keske

Canım ya :/
İşte bir şekilde fark ettirmek lazım ne kadar üzüldüğünü.. Yoksa aynı evin içinde böyle çekilmez ki.. O zaman hep nişanlı kalsaydınız. Anlamıyorum, evlilik için zorlamıyoruz ki, neden böyle değişiveriyorlar..
Eğer her şeyi denedin ve değişmiyorsa, mecburen kabullenip, kendini farklı şeylere vereceksin canım. Yoksa senin için de hayat çekilmez olur ve küçücük şeyler sorun olur.

nie öle dion kiz..ben eminim yasemin kesin güzeldir.lakin erkeklerin kimyasi böyle.bak en güzel insanlar bile aldatiliyo..yani hep sucu kendimizde aramamak gerek..

katılıyorum canım bende suc yok ona aclıgada razıyım azgımı acarsam nagmerdım dedım istedıgım sadece sevgi bunu bana cok gorme dedım karnım doyuyo allaha sok şükür ama ruhum aç dedim ama ha duvara ha benim adama farkeden bısey yok

Canım ya :/
İşte bir şekilde fark ettirmek lazım ne kadar üzüldüğünü.. Yoksa aynı evin içinde böyle çekilmez ki.. O zaman hep nişanlı kalsaydınız. Anlamıyorum, evlilik için zorlamıyoruz ki, neden böyle değişiveriyorlar..
Eğer her şeyi denedin ve değişmiyorsa, mecburen kabullenip, kendini farklı şeylere vereceksin canım. Yoksa senin için de hayat çekilmez olur ve küçücük şeyler sorun olur.

canım ben bunalımdayım zaten caktırmayın lutfen gunlerce agladıgımı bılırım ben oda goruyo ama olan bana oluyo o gene yaptıgından gerı kalmıyo burda arkadasımda yok kafayı sıyırmak uzereyken buraya uye oldum tanıdık bırı bunu bılse kahrolurum ben adamda kaybetme korkusundan eser yok kı benı gozunde degersızlestırmıs gozunde napsam batıyom buda cok kanıma dokunuyo ben bunları haketmedım ne hayallerle evlendım hayallerim yıkıldı resmen

Neredesin canım sen?
Hangi ülke ya da şehir?
Böyle bir davranış tarzıyla yaşamak mümkün değil ya.. Nasıl bu kadar kayıtsız olabiliyor..:20: Kendini toparla canım. Üzülmemeye çalış ve bu durumla başa çıkmak için birilerinden yardım al. Çünkü tek başına böyle durumları aşmak çok kolay olmuyor. Büyük umutlar insanlara büyük hayal kırıklıkları yaşatıyor.
Hani psikolog falan olmaz dersen, ailenden, arkadaşlarından yardım al. Eğer kimseye açılmak istemiyorsan da bence ilgini farklı yerlere yönlerdirmeye çalış. Vaktin ve imkanın varsa kurslara falan yazıl(arkadaş edinmene de yardımcı olur) ya da konu komşu ziyaretine çık. En önemlisi de moralini her zaman yüksek tutman.. Kendine güvenini ve saygını asla kaybetme. Diğer her şey bir şekilde çözülür zaten..

Tabii bunlar benim tavsiyelerim. Olayı yaşayan sensin ve üstesinden gelecek olan da yine sensin.. Umarım en kısa zamanda güzel haberler duyarız senden.

he valla haklisin tatlim bizde bos degiliz..temizlikti yemekti donunu bile ben kaldiriom :) eh iste isden sayilmio ev hanimligi..

onlara göre öyle bide çocuk olunca işin iki katı zorlaşıyor. benim eşim anlayışlı ama çok ilgisiz. ben istiyorum ki sevgisini göstersin, ben demeden yapsın ama nerde. illa herşeyi ben diyeceğim. kıskansın isterim tabi ama yok bacım. adamda tık yok. hangi şehirdesin, neler yapıyon cocuk var mı

Back
X