Önce o kiskancti..simdi ben :(

Neredesin canım sen?
Hangi ülke ya da şehir?
Böyle bir davranış tarzıyla yaşamak mümkün değil ya.. Nasıl bu kadar kayıtsız olabiliyor..:20: Kendini toparla canım. Üzülmemeye çalış ve bu durumla başa çıkmak için birilerinden yardım al. Çünkü tek başına böyle durumları aşmak çok kolay olmuyor. Büyük umutlar insanlara büyük hayal kırıklıkları yaşatıyor.
Hani psikolog falan olmaz dersen, ailenden, arkadaşlarından yardım al. Eğer kimseye açılmak istemiyorsan da bence ilgini farklı yerlere yönlerdirmeye çalış. Vaktin ve imkanın varsa kurslara falan yazıl(arkadaş edinmene de yardımcı olur) ya da konu komşu ziyaretine çık. En önemlisi de moralini her zaman yüksek tutman.. Kendine güvenini ve saygını asla kaybetme. Diğer her şey bir şekilde çözülür zaten..

Tabii bunlar benim tavsiyelerim. Olayı yaşayan sensin ve üstesinden gelecek olan da yine sensin.. Umarım en kısa zamanda güzel haberler duyarız senden.

valla guven muven kalmadı bende soyledıklerını uygulamayı bende ısterdım arkadas cevrem dagıldı ayda yılda bır gorusuyorum butun gun evın ıcınde tek basımayım kapımı bır allahın kulu calmıyo bıde kocamdan ılgı sevgı gorememek benı cok uzuyo ya ben onceden cok gucluydum kolay kolay aglayamazdım ama evlenınce aglama krızlerıne grer oldum ınanırmısınz bı ınsan hıc durmadan gunlerce ıclı içli aglayabilirmi ben ağlıyorum okadar zoruma gidiyor ki kocamın yaptıkları aglaya aglaya basıma agrılar gıre gire sanırım migren olustu bas agrısı nedır bılmezken sımdı en ufak seyde ınanılmaz agrılar gırıyo basıma asırı sıtres ve uzuntuden evlendıkten sonra mıde sıkayetlerım cıktı ortaya fılm cektıler mıdemden reflu gastırıt mide fıtıgı tespit edildi daha 27 yasındayım hergun mıde ve bas agrılarım oluyo uzuntudun sevmesem ayrılırım ama kopek gıbı sevıyorum izmirde yasıyorum bu arada ben ıcımı dokuyorum cok gormeyın bana özel hayatını döktü diye arkadas nasıl edınıcem burda kımseyı tanımıyorum kı pısıkologa gıtmeyı ısterım ama madı acıdan altından kalkamam ssk dada var amam bı kere gıttım bı daha gıtmem hıc memnun kalmadım

valla guven muven kalmadı bende soyledıklerını uygulamayı bende ısterdım arkadas cevrem dagıldı ayda yılda bır gorusuyorum butun gun evın ıcınde tek basımayım kapımı bır allahın kulu calmıyo bıde kocamdan ılgı sevgı gorememek benı cok uzuyo ya ben onceden cok gucluydum kolay kolay aglayamazdım ama evlenınce aglama krızlerıne grer oldum ınanırmısınz bı ınsan hıc durmadan gunlerce ıclı içli aglayabilirmi ben ağlıyorum okadar zoruma gidiyor ki kocamın yaptıkları aglaya aglaya basıma agrılar gıre gire sanırım migren olustu bas agrısı nedır bılmezken sımdı en ufak seyde ınanılmaz agrılar gırıyo basıma asırı sıtres ve uzuntuden evlendıkten sonra mıde sıkayetlerım cıktı ortaya fılm cektıler mıdemden reflu gastırıt mide fıtıgı tespit edildi daha 27 yasındayım hergun mıde ve bas agrılarım oluyo uzuntudun sevmesem ayrılırım ama kopek gıbı sevıyorum izmirde yasıyorum bu arada ben ıcımı dokuyorum cok gormeyın bana özel hayatını döktü diye arkadas nasıl edınıcem burda kımseyı tanımıyorum kı pısıkologa gıtmeyı ısterım ama madı acıdan altından kalkamam ssk dada var amam bı kere gıttım bı daha gıtmem hıc memnun kalmadım

Ah ah ah..:59: Nasıl üzüldüm canım ya.. Sağlığına çok dikkat et lütfen.. Tamam, zor zamanlar ama kendini yıpratma lütfen.. Bu arada ben de İzmir'deyim.. Ne tarafta oturuyosun canım sen?

Ah ah ah..:59: Nasıl üzüldüm canım ya.. Sağlığına çok dikkat et lütfen.. Tamam, zor zamanlar ama kendini yıpratma lütfen.. Bu arada ben de İzmir'deyim.. Ne tarafta oturuyosun canım sen?

Bende izmirdeyim ya İzmir ' i görünce tıkladım hemen :) konu sahibi arkadaşım sen psikologa git bencede destek alman lazım.eşrefpaşa belediye hastanesindeki doktorları övüyorlar...internetten bakabilirsin.yani bir doktordan memnun kalmadın diye kendini problemlerinle başbaşa bırakma :(

Bende izmirdeyim ya İzmir ' i görünce tıkladım hemen :) konu sahibi arkadaşım sen psikologa git bencede destek alman lazım.eşrefpaşa belediye hastanesindeki doktorları övüyorlar...internetten bakabilirsin.yani bir doktordan memnun kalmadın diye kendini problemlerinle başbaşa bırakma :(

önerileriniz için sagolun ne bıleyım sıgortanın hangı bolumune hangı hastaneye gıtsem memnun kalmadım

ben de bornova tarafındayım. Sıkma canını tatlım. İzmir takımı olaraktan destek kuvvet gelicek sana bizden her zaman için (:
değil mi tutkumavi?

bısey sorucam ya sızce esım eskısı gıbı olurmu bıgun degısırmı sımdı gece pıskolojısıde gırdı ıcıme

ben de bornova tarafındayım. Sıkma canını tatlım. İzmir takımı olaraktan destek kuvvet gelicek sana bizden her zaman için (:
değil mi tutkumavi?

ben yenı uyeyım tutkumakı izmir takımı adımı sagol canım ya derdımı bırılerıyle paylasmak benı rahatlatıyo benım pıskologum sızler oldunuz inan hiçbir piskolok boyle sabahtan aksama destek vermez sagolun varolun hepiniz insanları çok seviyorum ben

Yani bunu en iyi sen bilirsin canım. Onu en iyi tanıyan sensin. Belki bu bir süreçtir. Bilirsin erkekler çok fazla şey paylaşmazlar. Belki canını sıkan bir durum vardır, o sebeple ilgisiz davranıyor olabilir. Bu yüzden kendini yıpratmaktan ziyade, biraz akışına bırak olayı. Herkesin hayatında böyle bir dönem oluyor benim bildiğim kadarıyla. Sakinliğini koru ve geçmesini bekle. Eğer böyle devam ederse farklı bir şeyler denersin ama baktın ki mutsuzsun, o zaman hayatını zehretmeye de gerek yok. Kendi yolunu çizer, yeni hayatında kendinle mutlu olursun.

esım bu yazdıklarımı bı gorse benı mafeder sen benimi kotuluyon mıllete dıye

olsun benimkide şimdi görse konu açmış birisi kaynanam için yorumlar yaptımda az önce onunla ilgilide yorumlarım var o da der beni mi kötülüyorsun diye..bu kadar çok önemseme ne dedi,ne diyecek,neden dedi fln diye...yanına oturup seni kendisi dinlesin o zaman ...:47:

kendine nasıl bukadar kötülük edebiliyosun canım ya.stres üzüntü çoğu hastalığın sebebi derler.çalışmayı düşünsen hem eşine destek olmuş olursun hemde yeni bir çevre kazanırsın.kendine güvenin gelir.

kesinlikle haklısın :) izmir takımı yapalım bu arada...

Yapalım, yapalım, yapalım! ((:

Bu arada eşlerinizi bu kadar dert etmeyin kızlar ya.. Yani sağlığınızı bozacak kadar dert etmeyin. Aynı evde yaşamak gerçekten çok zor. Bir süreliğine akışına bırakmak en güzeli bence.

önerileriniz için sagolun ne bıleyım sıgortanın hangı bolumune hangı hastaneye gıtsem memnun kalmadım
önce durumunu gözden geçirip farkında olmak,sonra kabullenmek sonrada çözüm aramak lazım evet bu bir süreç bencede..ama ne kadar devam ettigiyle alakalı bir durum..eminim şimdi eşini sevdigin için onun haklı bir tarafını bulup yeniden baglanmak yeniden güvenmek için kendinde hata arıyorsundur...çok seven tutkulu seven tüm kadınlar bende dahil bunu yaptıgım zamanlar çok fazla oldu...altında yatan bilmedigin birçok neden olabilir...bu konuda sayısız kitaplar okudum.sırf neyi neden yaptıgımı anlamak için...sen bence farkına varmışsın sorunu kabullenmişsin..sadece çözüm kısmında takılıyorsun...sana göre en iyi çözüm eşinle mutlu olmaktır ona sarılıp herşeyi unutmaktır belkide..ama bu bir çözüm mü buda tartışılır...senin için ne hayırlıysa o olsun umarım arkadaşım...

kendine nasıl bukadar kötülük edebiliyosun canım ya.stres üzüntü çoğu hastalığın sebebi derler.çalışmayı düşünsen hem eşine destek olmuş olursun hemde yeni bir çevre kazanırsın.kendine güvenin gelir.

ya sormayın benım anneyle baba ayrılınca 10yasında tekstılde calısmaya basladım cok ezildım cok haksızlıga ugradım koforde calıstım satıs danısmanlıgı yaptım bı dıkıs tutturamadım bıturlu bu benım meslegım dıyebılecegım bır ısım yok okuyamadım suan acıkogretımden okumaya calısıyorum nasıpse seneye lıse kaydı yaptırcam calısmayı istiyorumda sormayın cocuklukta baba eziyetı ergenlıkte ustalar patronlar sımdıde esım gelen vurdu gıden vurdu pısıkolojım cok bozuk sımdı ıse gırsem bırı bısey dese 7sulalem olmuscesıne aglarım susturamazlar benı gece piskolojısıyle ıyıce derınlere ındım

katılıyorum canım bende suc yok ona aclıgada razıyım azgımı acarsam nagmerdım dedım istedıgım sadece sevgi bunu bana cok gorme dedım karnım doyuyo allaha sok şükür ama ruhum aç dedim ama ha duvara ha benim adama farkeden bısey yok

ay kiyamam ya.. cok üzülme he.zamana yay biraz kestirip atma.baksana ben kendimi unuttum seni dinleyince.elbette ruhsal aclik daha kötüdür..
bu arada resmine baktim masallah cnm cok hossun..öküz la bu erkekler..

ya sormayın benım anneyle baba ayrılınca 10yasında tekstılde calısmaya basladım cok ezildım cok haksızlıga ugradım koforde calıstım satıs danısmanlıgı yaptım bı dıkıs tutturamadım bıturlu bu benım meslegım dıyebılecegım bır ısım yok okuyamadım suan acıkogretımden okumaya calısıyorum nasıpse seneye lıse kaydı yaptırcam calısmayı istiyorumda sormayın cocuklukta baba eziyetı ergenlıkte ustalar patronlar sımdıde esım gelen vurdu gıden vurdu pısıkolojım cok bozuk sımdı ıse gırsem bırı bısey dese 7sulalem olmuscesıne aglarım susturamazlar benı gece piskolojısıyle ıyıce derınlere ındım

evet bi yetisme öyküsü daha.iste diorum aileden genclik zamanlarindan gelen ruhsal durumlar evlilege hazirlio bizi..cnm sen acilen bi danismana git destek al.ilacla daha kolay olur moral bulman..ayip degil..

Back
X