- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi seheryelikiz
Neredesin canım sen?
Hangi ülke ya da şehir?
Böyle bir davranış tarzıyla yaşamak mümkün değil ya.. Nasıl bu kadar kayıtsız olabiliyor..Kendini toparla canım. Üzülmemeye çalış ve bu durumla başa çıkmak için birilerinden yardım al. Çünkü tek başına böyle durumları aşmak çok kolay olmuyor. Büyük umutlar insanlara büyük hayal kırıklıkları yaşatıyor.
Hani psikolog falan olmaz dersen, ailenden, arkadaşlarından yardım al. Eğer kimseye açılmak istemiyorsan da bence ilgini farklı yerlere yönlerdirmeye çalış. Vaktin ve imkanın varsa kurslara falan yazıl(arkadaş edinmene de yardımcı olur) ya da konu komşu ziyaretine çık. En önemlisi de moralini her zaman yüksek tutman.. Kendine güvenini ve saygını asla kaybetme. Diğer her şey bir şekilde çözülür zaten..
Tabii bunlar benim tavsiyelerim. Olayı yaşayan sensin ve üstesinden gelecek olan da yine sensin.. Umarım en kısa zamanda güzel haberler duyarız senden.
valla guven muven kalmadı bende soyledıklerını uygulamayı bende ısterdım arkadas cevrem dagıldı ayda yılda bır gorusuyorum butun gun evın ıcınde tek basımayım kapımı bır allahın kulu calmıyo bıde kocamdan ılgı sevgı gorememek benı cok uzuyo ya ben onceden cok gucluydum kolay kolay aglayamazdım ama evlenınce aglama krızlerıne grer oldum ınanırmısınz bı ınsan hıc durmadan gunlerce ıclı içli aglayabilirmi ben ağlıyorum okadar zoruma gidiyor ki kocamın yaptıkları aglaya aglaya basıma agrılar gıre gire sanırım migren olustu bas agrısı nedır bılmezken sımdı en ufak seyde ınanılmaz agrılar gırıyo basıma asırı sıtres ve uzuntuden evlendıkten sonra mıde sıkayetlerım cıktı ortaya fılm cektıler mıdemden reflu gastırıt mide fıtıgı tespit edildi daha 27 yasındayım hergun mıde ve bas agrılarım oluyo uzuntudun sevmesem ayrılırım ama kopek gıbı sevıyorum izmirde yasıyorum bu arada ben ıcımı dokuyorum cok gormeyın bana özel hayatını döktü diye arkadas nasıl edınıcem burda kımseyı tanımıyorum kı pısıkologa gıtmeyı ısterım ama madı acıdan altından kalkamam ssk dada var amam bı kere gıttım bı daha gıtmem hıc memnun kalmadım