Önce pozitif sonra negatif idrar testi

abis66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
3.363
4.541
83
37
Adetim 6 gündür gecikti.. ikinci günde test yaptim kocaman bi negatif.. 5.gun yani dün öğleden sonra yaptim hemen ikinci silik çizgi belirdi. Bugün 6.gun ve sabah tekrar ettim testi yine negatif...

Kimyasal gebelik mi yaşadım acaba? Yoksa geç döllenme mi ne olur benzer bir durum yaşayan ve hamile olan var mı aranızda?

1 negatif tüp bebek denemem var ve geçen ay tam adetken covid oldum...

Eklentiler

• 20220906_075039.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 768
ben ikinci çizgiyi göremedim canım,sen yine rahatlamak adına kan vermelisin.testler bozuk olabilir

ben ikinci çizgiyi göremedim canım,sen yine rahatlamak adına kan vermelisin.testler bozuk olabilir
Ustte ki testte var iyice yakinlastirsaniz belki net görünür... dun hemen ve koyu çıkmıştı bugun biraz daha netliği silinmiş...

Tam 1 hafta geçsin diye bekledim kan testi için.. haklisiniz

Ustte ki testte var iyice yakinlastirsaniz belki net görünür... dun hemen ve koyu çıkmıştı bugun biraz daha netliği silinmiş...

Tam 1 hafta geçsin diye bekledim kan testi için.. haklisiniz
bu arada kanamanız olsaydı kimyasal diyebilirdik,siz yine de kan verin,Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Simdi de boyle çıktı test... off kopkoyu ciksanda mutlu olsam.. boyle arada bırakıyor..

Eklentiler

• 20220906_100035.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 674
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…