Önce sarıldılar, sonra taşladılar

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
34
Terör örgütü IŞİD, eşcinsel oldukları gerekçesiyle infaz ettiği iki kişiyi, taşlayarak öldürmeden önce sarıldığı görüntüleri yayınladı.

fft107_mf4286060.Jpeg

Terör örgütü IŞİD militanları, Suriye’nin Humus kentinde eşcinsel iki kişiyi, infazdan önce kucaklaşıp "helalleştikten" sonra, taşlayarak vahşice infaz etti.

İnternet paylaşım sitelerinde yayınlanan kucaklaşma görüntüleri, IŞİD yandaşları tarafından örgütün “günahkarlara karşı ne kadar şefkatli olduğunun bir kanıtı” şeklinde yorumlandı. Fotoğraflarda, IŞİD militanlarının, infaz etmek üzere gözleri bağlı şekilde bir toprak alana getirdikleri kurbanla "kucaklaşarak helalleştikleri" görülüyor.

201504241147_%C4%B11.jpg

Militanlar bundan sadece saniyeler sonra kurbanları yarım ay şeklindeki kalabalığın önüne getiriyor ve yumruk büyüklüğündeki taşlarla vahşice katlediyor. (DHA)

201504241147_%C4%B12.jpg

http://www.radikal.com.tr/dunya/once_sarildilar_sonra_tasladilar-1342809

Terör örgütü IŞİD, eşcinsel oldukları gerekçesiyle infaz ettiği iki kişiyi, taşlayarak öldürmeden önce sarıldığı görüntüleri yayınladı.

fft107_mf4286060.Jpeg

Terör örgütü IŞİD militanları, Suriye’nin Humus kentinde eşcinsel iki kişiyi, infazdan önce kucaklaşıp "helalleştikten" sonra, taşlayarak vahşice infaz etti.

İnternet paylaşım sitelerinde yayınlanan kucaklaşma görüntüleri, IŞİD yandaşları tarafından örgütün “günahkarlara karşı ne kadar şefkatli olduğunun bir kanıtı” şeklinde yorumlandı. Fotoğraflarda, IŞİD militanlarının, infaz etmek üzere gözleri bağlı şekilde bir toprak alana getirdikleri kurbanla "kucaklaşarak helalleştikleri" görülüyor.

201504241147_%C4%B11.jpg

Militanlar bundan sadece saniyeler sonra kurbanları yarım ay şeklindeki kalabalığın önüne getiriyor ve yumruk büyüklüğündeki taşlarla vahşice katlediyor. (DHA)

201504241147_%C4%B12.jpg

taşlayarak öldürmek hangi hak dinde var din sömürgecileri..

Taşlananların "haklısın kardeş oldu bi kere" sarılışı nedir arkadaş... Suçluymuş gibi suçunu kabul ediyormuş gibi...
Tuhaf gelebilir size de bana epey komik geldi.

fft107_mf4286060.Jpeg

201504241147_%C4%B11.jpg

201504241147_%C4%B12.jpg

bunlarda müslümanım diyor ya pess

ben eşcinsel olduklarını düşünmüyorum kaldıki oldu bunlara ne..eşekle yapan vardı işidli onu taşlayaylarmış ya

ben eşcinsel olduklarını düşünmüyorum kaldıki oldu bunlara ne..eşekle yapan vardı işidli onu taşlayaylarmış ya
eşcilsel olduğundan nasıl bu kadar eminler kendileri ilişki yaşadı herhalde

hadi eminler Allahın verdiği canı böyle vahşice almak sevap mı yani

sanki kendileri çok iyi insan dediğin gibi hayvanlara tecavüz edecek kadar aşağılık mahluklar

OKURKEN BAŞIMA AĞRI GİRDİ YA :KK43:
BU ARADA O İKİ KİŞİDE KENDİLERİNDEN Mİ ?

X