• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Önce sivilcelerim bitti, sonra izleri!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Cildimi yumuşacık yaptı, kurutma falan yapmıyor ciltte(benim cildim yağlı)
Şimdilik memnun kaldım uzun vadede sonuçları nasıl olacak bakalım?kaydirigubbakcemile4

Günlük ağacı sabunu cildinizde sivilce, kuruma ya da herhangi bişey yaptımı memnun kaldınızmı ?

arkadaşlar, belki faydası olur diye yazmak istedim. benim cildim karma, çok aşırı sivilce sorunum olmadı hiç, küçük küçük çıkardı. sigara kullanmaya başlayınca :KK43: - bunun çok etkilediğine eminim- yanağımda sonrada boynuma doğru bende hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı..

neutrogena yüz temizleyicisi hep kullanırıdm, ona devam ettim dermatoloğa gittim, bi soyucu krem verdi, ama bende maalesef aşırı derecede soyma yaptı yüzüm cayır cayır yanıyodu soğuk su şişesi koyup geziyodum yanaklarıma:KK43:

sonra kendi kendim aktara gitmiştim bir gün, günlük ağacı sabunu aldım, kullanmaya başladım sabah akşam. ardından gülsuyuyla sildim, ceradoln isimli bi nemlendiricim var, onu kullandım. vee yüzümü hep maden suyuyla yıkadım, yıkadıktan sonra kurulamadan öyle kendi haline bıraktım

günlük ağacı sabunu 2-3 kullanımdan sonra sivilcelerimi kuruttu, ki başa çıkamıyordum, biri geçiyor derken başka bi yerde kocaman çıkıyordu.

bahsettiğim nemlendirici de, asla yağ olmayan, yağlı his olmadan aynı zamanda bakım da yapan, dermataoloğumun tavsiye ettiği dermo-kozmetik bir ürün, fiyatı da uygun 20 tl civarı. ve dr um, piyasada pahalı satılan çok kozmetik nemlendiriciden iyi, uzun vadeli kullnaımda cildi yaşlanmaya karşı da korur diyerek önermişti. onu artık hiç değiştirmem.

gülsuyunu da, aktardan, saf damıtılmış olanlardan almıştım. maden suyu da özellikle gece yatmadan yıkadığım için sabah uyandığımda apaydınlık oluyor cildim.

artık yüzüme başka hiçbişey sürmeden (sadece haftada 1 yatmadan önce ıslak pamuğa çilek yağı döküp siliyorum, bu da gözeneklerimi ciddi anlamda küçülttü, birde akşam eve gelince sabunumla yıkadıktan sonra, makyajımı acı badem sütüyle temzlerim) bu rutine devam ediyorum. yüzüme bunlardan başka hiçbişey kullanmıycam

şimdi geçiremeyeceğim diye düşündüğüm sivilcelerim hiç kalmadı, onlar varken dayanamayıp oynadığım için, bildiğiniz yara olmuştu yüzüm:KK43: bunların hepsi geçti, hiç iz falan da kalmadı-ki yazın güneş de gördüğünden kahverengi olmuştu artık.

biraz uzun oldu ama, kendimce bana iyi geldiğini düşündüğüm için, zararı da olmayacak doğal şeyler bunlar, paylaşmak istedim

sevgiler...
Canim cilek yagi demissin markasi varmi soylersen sevinirim birde yagli ciltte fazla olmadimi cilek yagi

başlığı açalı 5 sene olacak nerdeyse :)
güncelleme yapalım o zaman :) 5 sene içinde evlendim, yaşadığım şehir değişti, işim değişti vs vs.. sabunumla kremim aynı :)
ama kullananların da yorumlarını okumak isterdim memnun musunuz? bu arada nemlendiricinin hydro (su bazlı) olanını alın arkadaşlar, bir de yağ bazlı olanı var o değil benimki, çünkü cildim karma-yağlı gibi. sivilce problemi de genelde benim gibi cilt tiplernde olduğundan, su bazlısını almaya dikkat etmek lazım..

sevgiler...

güncelleme yapalım o zaman :) 5 sene içinde evlendim, yaşadığım şehir değişti, işim değişti vs vs.. sabunumla kremim aynı :)
ama kullananların da yorumlarını okumak isterdim memnun musunuz? bu arada nemlendiricinin hydro (su bazlı) olanını alın arkadaşlar, bir de yağ bazlı olanı var o değil benimki, çünkü cildim karma-yağlı gibi. sivilce problemi de genelde benim gibi cilt tiplernde olduğundan, su bazlısını almaya dikkat etmek lazım..

sevgiler...
Cilek yagi markasi aklindami

sevgiler...
canım maden suyunu gazı kaçmış olarak mı uygulamalıyız? bir de pamuğa döküp yüzümü silmeyi düşünüyorum o şekilde de olur mu

Söylediklerinizin hepsini uygulycam bnm yüzümde problemli kırmızı lekeler hiç geçmeyen sivilceler bıktım artık ben hiçbişey kullanmam sadece yeşil sabunla yıkıyorm sonrada orflime den aldgim bi krem vardı onu sürüyorum yoksa kepek kepek oluyo ağız ve çene çevrem, T bölgemde tam tersi çok yağlı biraz ilgilenelim bakalım bi düzelme olcakmi

Back
X