• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Önce sivilcelerim bitti, sonra izleri!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba arkadaşlar burada günlük ağacı sabunundan bahsedilmiş...gubseneris isimli kullanıcı bahsetmiş....benim cildimde yağlı ve ben bu sabunu araştırdım biraz, içeriğinde bir kaç yağdan bahsediyor.....yani hem bu kadar yap içerip hemde cildi ve sivilceleri nasıl kurutuyor????açıkcası alıcaktım ama içeriğini okuyunca korktum.....şu anda sivilcem yok çünkü zoretanin kullanıyorum....bundan sonra cildime doğal şeyler kullanmak istiyorum ayrıca temizeleme jellerine inanılmaz para veriyorum sırf cildim dahada bozulmasın diye ama burdaki yorumlar ilgimi çekti sormak istedim......bilgi verirseniz sevinirim...........

canım
öyle güzel öneriler vermişsinki çok teşekkür ederim
bende gülsuyunu hep kullanırım rosense marka
bu acı badem sütünü çok merak ediyorum bende
sivilce yaparmı acaba sende yaptımı

gülsuyunu yağlı ciltliler kullanmasın çok sivilce yaptı bendee gözenek açtı ayrıca
bazılarına yaramış olabilir aklınızda bulunsun..lekeler için kesinlikle sulandırılmış
elma sirkesi iyi geliyor..gözenekler genelde genetik yapıyla ilgili bol su içmek biraz hafifletir..

benim cildim de kuru değil karma ama ne zaman gülsuyuyla gece yatmadan silsem, sabah çok hoşuma gidiyor clidim.
sabuna gelince kızlar dedğim gibi, herşey herkese iyi gelmez, çekiniyor insan yazarken o yüzden ama bana iyi geldi, bütün yanağımı kaplamaıştı sivilceler, çok kısa zamanda geçti ve tekrarlamadı. siz bilirsiniz yine, deneyince analrsınız faydası olur yada olmazsa kesersiniz

sabunu ben de aldım daha 2gün oldu kullanıyorum bakalım bir faydasını görecekmiyim aslında fazla sivilcem yok kremide almak istiyorum
ben de makyajımı acı badem sütüyle temizliyorum ve çok memnunum sodanın içine elma sirkesi ya da çilek yağı koyup buz kalıbı yapıp deneyeceğim akşamları gül suyunu kokusundan dolayı sevmiyorum malesef :hulya:
bebek gibi bir cildim olsun istiyorumm arkadaşlar ohaoldumsmile
kremi daha önce duymamıştım kullananlar ne kadar memnun bir de losyon ya da krem arasında fark nedir hangisini kullanmalı arkadaşlar ?

Son düzenleme:
gül suyu bende felaket sivilce yapıyo ne zaman sürsem cildim daha fena oldu.. her cilde yaramıyor kullanacak olanlar bunu mutlaka bilsin..

Bahsettiğiniz losyon tam olarak "Ceradolin Su Bazlı Nemlendirici Losyon 200 gr" bu mu?
online satış yapan eczanelerde fiyatlaı 23-26 Tl arası değişiyor doğrumu acaba fisfisfis

:utangac: resminide ekleyeyim garanti olsun

ECZ938_809.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar, belki faydası olur diye yazmak istedim. benim cildim karma, çok aşırı sivilce sorunum olmadı hiç, küçük küçük çıkardı. sigara kullanmaya başlayınca :( - bunun çok etkilediğine eminim- yanağımda sonrada boynuma doğru bende hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı..

neutrogena yüz temizleyicisi hep kullanırıdm, ona devam ettim dermatoloğa gittim, bi soyucu krem verdi, ama bende maalesef aşırı derecede soyma yaptı yüzüm cayır cayır yanıyodu soğuk su şişesi koyup geziyodum yanaklarıma:(

sonra kendi kendim aktara gitmiştim bir gün, günlük ağacı sabunu aldım, kullanmaya başladım sabah akşam. ardından gülsuyuyla sildim, ceradoln isimli bi nemlendiricim var, onu kullandım. vee yüzümü hep maden suyuyla yıkadım, yıkadıktan sonra kurulamadan öyle kendi haline bıraktım

günlük ağacı sabunu 2-3 kullanımdan sonra sivilcelerimi kuruttu, ki başa çıkamıyordum, biri geçiyor derken başka bi yerde kocaman çıkıyordu.

bahsettiğim nemlendirici de, asla yağ olmayan, yağlı his olmadan aynı zamanda bakım da yapan, dermataoloğumun tavsiye ettiği dermo-kozmetik bir ürün, fiyatı da uygun 20 tl civarı. ve dr um, piyasada pahalı satılan çok kozmetik nemlendiriciden iyi, uzun vadeli kullnaımda cildi yaşlanmaya karşı da korur diyerek önermişti. onu artık hiç değiştirmem.

gülsuyunu da, aktardan, saf damıtılmış olanlardan almıştım. maden suyu da özellikle gece yatmadan yıkadığım için sabah uyandığımda apaydınlık oluyor cildim.

artık yüzüme başka hiçbişey sürmeden (sadece haftada 1 yatmadan önce ıslak pamuğa çilek yağı döküp siliyorum, bu da gözeneklerimi ciddi anlamda küçülttü, birde akşam eve gelince sabunumla yıkadıktan sonra, makyajımı acı badem sütüyle temzlerim) bu rutine devam ediyorum. yüzüme bunlardan başka hiçbişey kullanmıycam

şimdi geçiremeyeceğim diye düşündüğüm sivilcelerim hiç kalmadı, onlar varken dayanamayıp oynadığım için, bildiğiniz yara olmuştu yüzüm:( bunların hepsi geçti, hiç iz falan da kalmadı-ki yazın güneş de gördüğünden kahverengi olmuştu artık.

biraz uzun oldu ama, kendimce bana iyi geldiğini düşündüğüm için, zararı da olmayacak doğal şeyler bunlar, paylaşmak istedim

sevgiler...
Senin adına sevindim. Nerden buluyosunuz böyle ürünleri? Günlük ağacı filan, ilk defa duyuyorum yani..Bu arada yaşın kaç? Yaşın genç olmasının da hızlı iyileşme de etkili odluğunu düşünüyorum..

Senin adına sevindim. Nerden buluyosunuz böyle ürünleri? Günlük ağacı filan, ilk defa duyuyorum yani..Bu arada yaşın kaç? Yaşın genç olmasının da hızlı iyileşme de etkili odluğunu düşünüyorum..

26 yaşındayım
bütün yanağım doluydu şimdi hiçbişey yok, iz miz de yok. bu kadar memnun kaldığım için deneyin derim

Arkadaşlar neredeyse bütün sayfayı okudum ama tekrar sorucam..
"Otacı günlük ağacı sabun+Ceradolin su bazlı nemlendirici" bu ikisimidir sivilcelere karşı çözüm
Bunlarıda denemek istiyorum..
Kükürtlü sabun kullanmaya başladım fayda etmedi bende kurtulmak istiyorum kahrolası sivilcelerden yardım edin..

Arkadaşlar neredeyse bütün sayfayı okudum ama tekrar sorucam..
"Otacı günlük ağacı sabun+Ceradolin su bazlı nemlendirici" bu ikisimidir sivilcelere karşı çözüm
Bunlarıda denemek istiyorum..
Kükürtlü sabun kullanmaya başladım fayda etmedi bende kurtulmak istiyorum kahrolası sivilcelerden yardım edin..

cnm kükürtlü sabunu bencede kullanma.ben kullandım bi dönem.ama onu bıraktıktan sonra hatta kullanmaya devam ederken bile bi dönem sonra sivilceler artıyo aklında olsun

cnm kükürtlü sabunu bencede kullanma.ben kullandım bi dönem.ama onu bıraktıktan sonra hatta kullanmaya devam ederken bile bi dönem sonra sivilceler artıyo aklında olsun

Çok saoL canım ya burda okumuştum deniyim onuda dedim ama hiç bir değişiklik yok..
Moos kükürtlü sabun..
Bırakim geçirmiyo zaten herşeyden medet umar oldum..boshayallersmile

benim de sivilce problemim vardı ve cildim çok yağlanıyodu sonra doğal sabun almak istedim, otacının bi otal bi de günlük ağacı sabunu yüz içindi, diğerleri saç ve vücut içindi bende otalı değil günlük ağacını seçtim sonra bu sabunun müptelası oldum! gerçekten suratımı çok geç yağlandırıyo ve sivilce oluşumunu engelliyo, olanları da yok ediyo =) şimdi bu aldığım yeni bitti annem bana gitmiş zeytin yağlı bir sabun almış, onun yerine kullandım suratım yağlandı, sivilcelerim çıktı çıldırdım koşa koşa gittim hemen otacının günlük ağacını aldım ve suratım tekrardan kendine geldi =)

ben sabah yüzümü sadece suyla yıkayıp ceradolin sürüyorum. akşam eve gelince acı badem sütüyle temizliyorum, nemlendiriciye ihtiyaç kalmıyor akşam

cnım bu acı badm sütü tüy falan yapmasın bn badem tüy yapar diye biliyorm sen byle bişey gözlemledin mi??

benim de sivilce problemim vardı ve cildim çok yağlanıyodu sonra doğal sabun almak istedim, otacının bi otal bi de günlük ağacı sabunu yüz içindi, diğerleri saç ve vücut içindi bende otalı değil günlük ağacını seçtim sonra bu sabunun müptelası oldum! gerçekten suratımı çok geç yağlandırıyo ve sivilce oluşumunu engelliyo, olanları da yok ediyo =) şimdi bu aldığım yeni bitti annem bana gitmiş zeytin yağlı bir sabun almış, onun yerine kullandım suratım yağlandı, sivilcelerim çıktı çıldırdım koşa koşa gittim hemen otacının günlük ağacını aldım ve suratım tekrardan kendine geldi =)

:66: bnde aliym bu sabndan o zman

Back
X