• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Önce sivilcelerim bitti, sonra izleri!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
biraz önce gördümmm gittm aldımm geldim :89: umarım bndede işe yarar bide acnelyse kremi aldm ikisiniikullnmaya başlıorum bugnn .. yorumları dikkate alırsak umut var buu kez olucak :16:

cnım bu acı badm sütü tüy falan yapmasın bn badem tüy yapar diye biliyorm sen byle bişey gözlemledin mi??

Canım ben aylardır yüzüme fondoten vs kullanmıyorum, acıbademi makyaj temzlemek çin kullnaıyodum, dolayısıyla kullanmıyorm epeydir. ama açıkçası ben yağlı olan herşeyden kıllandırır diye korkuyorum, çünküğ bi ara kayısı çekirdeği yağı kullandım, cildime süper iyi geldi ama tüyleri belirginleştirdi sanki

ceradolin losyon mu krem mi? :75:

ceradolin losyon kullanıyorum ben, çok uzun zaman oldu. hala çok memnunum. otacının günlük ağacı sabunundan da öyle, artık banyoda bile kullnaıyorum hatta. sabun d,iye önyargılı olmayın bence, bi defa olsun deneyin, çok ucuz bişey zaten. bende sivilce hiç yok. onun dışında cildi böle bi değişik yapıyo bu sabun, ferah, tem,izlenmiş, ama hiç yaplanmıyo, normalde sabunalr yağlandırır cildimi, özellikle burnumu falan. hala çok memnunum, hala tavsiye ediyorum anlayacağınız..:)

arkadaşlar, belki faydası olur diye yazmak istedim. benim cildim karma, çok aşırı sivilce sorunum olmadı hiç, küçük küçük çıkardı. sigara kullanmaya başlayınca :( - bunun çok etkilediğine eminim- yanağımda sonrada boynuma doğru bende hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı..

neutrogena yüz temizleyicisi hep kullanırıdm, ona devam ettim dermatoloğa gittim, bi soyucu krem verdi, ama bende maalesef aşırı derecede soyma yaptı yüzüm cayır cayır yanıyodu soğuk su şişesi koyup geziyodum yanaklarıma:(

sonra kendi kendim aktara gitmiştim bir gün, günlük ağacı sabunu aldım, kullanmaya başladım sabah akşam. ardından gülsuyuyla sildim, ceradoln isimli bi nemlendiricim var, onu kullandım. vee yüzümü hep maden suyuyla yıkadım, yıkadıktan sonra kurulamadan öyle kendi haline bıraktım

günlük ağacı sabunu 2-3 kullanımdan sonra sivilcelerimi kuruttu, ki başa çıkamıyordum, biri geçiyor derken başka bi yerde kocaman çıkıyordu.

bahsettiğim nemlendirici de, asla yağ olmayan, yağlı his olmadan aynı zamanda bakım da yapan, dermataoloğumun tavsiye ettiği dermo-kozmetik bir ürün, fiyatı da uygun 20 tl civarı. ve dr um, piyasada pahalı satılan çok kozmetik nemlendiriciden iyi, uzun vadeli kullnaımda cildi yaşlanmaya karşı da korur diyerek önermişti. onu artık hiç değiştirmem.

gülsuyunu da, aktardan, saf damıtılmış olanlardan almıştım. maden suyu da özellikle gece yatmadan yıkadığım için sabah uyandığımda apaydınlık oluyor cildim.

artık yüzüme başka hiçbişey sürmeden (sadece haftada 1 yatmadan önce ıslak pamuğa çilek yağı döküp siliyorum, bu da gözeneklerimi ciddi anlamda küçülttü, birde akşam eve gelince sabunumla yıkadıktan sonra, makyajımı acı badem sütüyle temzlerim) bu rutine devam ediyorum. yüzüme bunlardan başka hiçbişey kullanmıycam

şimdi geçiremeyeceğim diye düşündüğüm sivilcelerim hiç kalmadı, onlar varken dayanamayıp oynadığım için, bildiğiniz yara olmuştu yüzüm:( bunların hepsi geçti, hiç iz falan da kalmadı-ki yazın güneş de gördüğünden kahverengi olmuştu artık.

biraz uzun oldu ama, kendimce bana iyi geldiğini düşündüğüm için, zararı da olmayacak doğal şeyler bunlar, paylaşmak istedim

sevgiler...

bilgiler için çok teşekkürler,şu nemlendiricinin markasını merak ettim ben,bilgi verirsen sevinirim

17 yaındayım, aşırı sivilce çıkarmasını durdurdu cildim. Ama böyle kızarıklıklar var yüzümde. Sivilce gibi pütürlü de değil, ama kızarık kızarık. :S oynadığım bika sivilcenin izi de var. Gözeneklerim de geniş. Sivilcem olmasa da deliriyorum yüzüme anlıcağınız!

hepsini anladım da maden suyuyla nasıl yüzümüzü yıkıcaz. Ya da su yerine artık hep mi maden suyu kullanıcaz? sabah kalktığımzda, gün içinde, akşam yatarken vs..? su değdirmicek miyiz yani?

17 yaındayım, aşırı sivilce çıkarmasını durdurdu cildim. Ama böyle kızarıklıklar var yüzümde. Sivilce gibi pütürlü de değil, ama kızarık kızarık. :S oynadığım bika sivilcenin izi de var. Gözeneklerim de geniş. Sivilcem olmasa da deliriyorum yüzüme anlıcağınız!

hepsini anladım da maden suyuyla nasıl yüzümüzü yıkıcaz. Ya da su yerine artık hep mi maden suyu kullanıcaz? sabah kalktığımzda, gün içinde, akşam yatarken vs..? su değdirmicek miyiz yani?

su değdirmemek değil canım, ama sabah kalkınca maden suyuyla yıkayabilirsin, gece yatarken de öyle.

Kızlar ben aynen uyguluyorum bu işlemleri 10 gün oldu bugün.Dün bitane sivilcem çıktı ama 2 gün önce bi sivilcem çıktı ama büyümeden geçti,bugunde bitane çıktı ama oda geçicek gibi duruyo.Mucize beklemeyin tabiki.Ben devam edicem en az 1 ay yapıcam,bakalım belki istikrarlı olunca daha çok işe yarar.ben bişey sormak istiyorum.gubseneris canım senin yüzündeki izleri ne kadar sürede geçirdi?Bir de ben ceradolin-p almışım çokta memnunum ama farkı varmıdır acaba.

Ben siteye yeni üye oldum önerinide daha yeni gördüm ve hemen uygulamaya başladım ama bir kaç sorum olacak:)

Her akşam günlük ağacı sabunuyla yüzümü yıkıyorum ardından gül suyu ile siliyorum ardında maden suyuyla yıkıyorum...
Sende bnm gibi bunları üst üste mi yapıyodun?

Çilek yağını haftada bir sürcem senin gibi...Çilek yağını sürdükten sonra yüzünü yıkıyomuydun???

Nemlendiriciden emin olamadım? Şu an hiç nemlendici kullanmıyorum!

Teşekkürler:)

Ben siteye yeni üye oldum önerinide daha yeni gördüm ve hemen uygulamaya başladım ama bir kaç sorum olacak:)

Her akşam günlük ağacı sabunuyla yüzümü yıkıyorum ardından gül suyu ile siliyorum ardında maden suyuyla yıkıyorum...
Sende bnm gibi bunları üst üste mi yapıyodun?

Çilek yağını haftada bir sürcem senin gibi...Çilek yağını sürdükten sonra yüzünü yıkıyomuydun???

Nemlendiriciden emin olamadım? Şu an hiç nemlendici kullanmıyorum!

Teşekkürler:)

canım bence cilt tipin ne olursa olsun herzaman nemlendirici kullanmalısın

çilek yağını kullanmıyorum artık, bir şişe bitti bi daha almadım

yağı süreceksen yüzünü yıkama ama, eğer yağlanma yapıosa yatarken bebek pudrası sür yüzüne - talk pudrası değil ama bebek pudrası-

gül suyunu sabundan sonra sürüyorum, maden suyunu da sabah kalkınca akşam yatmadan, aklıma geldiğinde yani

bu sabundan geçen gün yine aldım bitmişti, kayınvalidem de yüzüyle oynaya oynaya yara yapmıştı ona verdim, kendisi de çok memnun şimdi :)

arkadaşlar, belki faydası olur diye yazmak istedim. benim cildim karma, çok aşırı sivilce sorunum olmadı hiç, küçük küçük çıkardı. sigara kullanmaya başlayınca :( - bunun çok etkilediğine eminim- yanağımda sonrada boynuma doğru bende hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı..

neutrogena yüz temizleyicisi hep kullanırıdm, ona devam ettim dermatoloğa gittim, bi soyucu krem verdi, ama bende maalesef aşırı derecede soyma yaptı yüzüm cayır cayır yanıyodu soğuk su şişesi koyup geziyodum yanaklarıma:(

sonra kendi kendim aktara gitmiştim bir gün, günlük ağacı sabunu aldım, kullanmaya başladım sabah akşam. ardından gülsuyuyla sildim, ceradoln isimli bi nemlendiricim var, onu kullandım. vee yüzümü hep maden suyuyla yıkadım, yıkadıktan sonra kurulamadan öyle kendi haline bıraktım

günlük ağacı sabunu 2-3 kullanımdan sonra sivilcelerimi kuruttu, ki başa çıkamıyordum, biri geçiyor derken başka bi yerde kocaman çıkıyordu.

bahsettiğim nemlendirici de, asla yağ olmayan, yağlı his olmadan aynı zamanda bakım da yapan, dermataoloğumun tavsiye ettiği dermo-kozmetik bir ürün, fiyatı da uygun 20 tl civarı. ve dr um, piyasada pahalı satılan çok kozmetik nemlendiriciden iyi, uzun vadeli kullnaımda cildi yaşlanmaya karşı da korur diyerek önermişti. onu artık hiç değiştirmem.

gülsuyunu da, aktardan, saf damıtılmış olanlardan almıştım. maden suyu da özellikle gece yatmadan yıkadığım için sabah uyandığımda apaydınlık oluyor cildim.

artık yüzüme başka hiçbişey sürmeden (sadece haftada 1 yatmadan önce ıslak pamuğa çilek yağı döküp siliyorum, bu da gözeneklerimi ciddi anlamda küçülttü, birde akşam eve gelince sabunumla yıkadıktan sonra, makyajımı acı badem sütüyle temzlerim) bu rutine devam ediyorum. yüzüme bunlardan başka hiçbişey kullanmıycam

şimdi geçiremeyeceğim diye düşündüğüm sivilcelerim hiç kalmadı, onlar varken dayanamayıp oynadığım için, bildiğiniz yara olmuştu yüzüm:( bunların hepsi geçti, hiç iz falan da kalmadı-ki yazın güneş de gördüğünden kahverengi olmuştu artık.

biraz uzun oldu ama, kendimce bana iyi geldiğini düşündüğüm için, zararı da olmayacak doğal şeyler bunlar, paylaşmak istedim

sevgiler...

bugün aldım sabunu kullanmaya başladım şimdilik güzel umarım uzun sürede memnuniyetim dahada artar birde yüz kesesi aldım oda çok güzel siyah noktaları temizledi maşallah .nemlendirici olarakda ceradolin ile la roche posay effaclar duo ve effaclar mat nemlendirici arasında kaldım bahsettigim nemlendiricileri kullananlar varsa yorum rica ediyorum.

Son düzenleme:

sevgiler...

Selam canım bu bahsettiğin sabunu hala önerir misin? ben nilera okyanus sabunu kullanıyorum faydası olmuyor:5: cildim hassas yağlı ve sivilceli kullanayım mı sence? ve ilk kullandığında sivilcelerde artış oldu mu? ayrıca kızarıklık yapıyor mu? canım cevaplarsan sevinirim:54:

Son düzenleme:
Selam canım bu bahsettiğin sabunu hala önerir misin? ben nilera okyanus sabunu kullanıyorum faydası olmuyor:5: cildim hassas yağlı ve sivilceli kullanayım mı sence? ve ilk kullandığında sivilcelerde artış oldu mu? ayrıca kızarıklık yapıyor mu? canım cevaplarsan sevinirim:54:

bende ekstra sivilce yapmadı, olanları bitirdi, çok memnunum hala, kızarıklık da yapmadı kurutmadı çünkü hiç

Back
X