Sivilceli Ciltler Önce sivilcelerim bitti, sonra izleri!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Cildimi yumuşacık yaptı, kurutma falan yapmıyor ciltte(benim cildim yağlı)
Şimdilik memnun kaldım uzun vadede sonuçları nasıl olacak bakalım?kaydirigubbakcemile4

ya kızlar bugün kremi ve losyonu aldım onda bi sorun yok ama eşime sipariş verdiğim sabun degişik sizdekidemi öyle eşim aktardan beni aradı günlük agacı sabun ver dedi oda verdi birebir duyuyorum sonra eşim üzerinde dogal sabun yazıyo dedi bende eminmiymiş aktarcı bidaha sor dedim aktarcıda evet bu dedi öyleyse tamam getir dedim
şimdi sabun cok garip kutusunda dogal sabun yazıy kepege ve dökülmeye karsı demiş :))
içerigindde akne ve sivilceleri önler egzama kasıntı uyuz:)) sedef yaraları vs vs yazıyo sabunun rengi kahverengi tonunda kokusuda cok keskin su ayakkabı parlatıcıları varya ona benziyo kokusu dogru sabunmu acepCADIARZU

sabunumda dogruysa hemen baslıcam cevap bekliyorum:hulya:

Canım benim kullandığım Otacının günlük ağacı sabunu. Resmini de ekliyorum.
OTACI-GUNLUK-AGACI-DOGAL-SABUNU100GR_7575_medium.jpg

Kokusu farklı bir şeye benzetemedim, ama çok kötü değil.
Tek tük sivilcelerim var hiçbir etkisi olmadı şimdilik.
Losyonu kullanınca yorumlarını bekliyorum.kaydirigubbakcemile4

ayy valla benimki cok degişik ya yeşil desenleri var kutunun üstünde bide doğal sabun yazıyo kükürtlü sabun ve sac dökülmesineve kepege karsı diyo yan taraflarındada akne sivlce sedef lekeleri vs yazıyo sabunun rengide kahverengi beimkinde günlük agacı sabun yazmıyo aktarcı bunu neden vermiki kör olmayasıca:gitme:

losyon ve krem insallah iyi gelir gelişmeleri yazarım ama su sabunda olsaydı keske yaa:((

island canım sen aktarcıdanmı aldın eczaneden mi eczanelerdemi satılıyo yoksa ben direk aktarcıya yöneldim ama :????

island canım sen aktarcıdanmı aldın eczaneden mi eczanelerdemi satılıyo yoksa ben direk aktarcıya yöneldim ama :????

Canım ben küçük bir marketten aldım.
Otacının ürünleri her yerde satılıyor neredeyse.
Fiyatı da çok uygun eczaneler pahalı satar sen aktar ya da marketlere bak 1,50 TL
Elindeki sabunu da dene istersen. Sonuçta benim kullandığım günlük ağacı sabunu da mucizevi bir şey değil. Henüz cildimde bir değişiklik görmedim ben.

Bu arada benim sabunun rengi beyaz-krem gibi bir şey.
Sen kahverengi diyorsun büyük ihtimal kükürtlü sabun falandır o.kaydirigubbakcemile

evet kükürtlü sabun bu :)) kullanmıcam bunu ya içime sinmedi eşim ben sacımı yıkım bari diyo etkisi olabilir diyozemuszemus ben bu sabunu bulmaya calısım bence ya :)) bakim bi etrafıma
bide kremi sürdüm şimdi bebek gibi yaptı cildimi bembeyaz oldum yumusacık oldu sivilcelerim gitti inanamıyorum ya puhahahha saka saka :kedi:takipteyim henüz

tamam canım saol otacınkini alcam insallah işe yarar bunlar krei dün sürdüm iyi gibi yani emişi parlamamaması umarım etkisini görürüm gelişmelerden haberdar ederim arkadaslar zemuszemus

gubseneris biraz yardımcı olurmusun canım sana sormam gerek bu sabunu nerden bulabiliriz bir iki aktara sordum hiç duymadım diyorlar birde çilek yağı olcak galiba çilek esansı değil öyle değilmi canımsorduğum aktarlar çilek esansı vermeye kalkıyırlardı almadım canım

gubseneris biraz yardımcı olurmusun canım sana sormam gerek bu sabunu nerden bulabiliriz bir iki aktara sordum hiç duymadım diyorlar birde çilek yağı olcak galiba çilek esansı değil öyle değilmi canımsorduğum aktarlar çilek esansı vermeye kalkıyırlardı almadım canım

ben aktardan aldım otacı günlük ağacı sabunu, bazı arkadaşlar marketlerde de görmüş sanırım, eczanede de vardır.

benim gittiğim aktarda, bu hazır satılanlarn dışında, kendileri ayrı satıyorlardı yağları daha safmış bunlar içine başka bişey katılmıyor dediler ben de öyle aldım. kardenin falan da var çilek esansı. aktarın bana verdiği çilek yağıymış artık ne derece doğru bilemiyorum. ama ben hazır satılanlarda hep -çilek esansı- diye gördüm. bunun çilak yağı diye geçen de var mı acaba bilemiyorum ki mirmirmirmir

kızlar bende bugün burda okudum gittim aktardan aldım 3.5lira bde alize diye saf gül suyu aldım aktardan oda 6 lira bu akşamdan itbaren onla yıkıcam benimde önceden hiç sivlce çıkmazdı şimdi çıkıyo şuan yüzümde sivlce yok ama izleri kaldı alnımda inşallah işe yarar doğal ürünler sonuçta işe yarıyacağını umuyorum:lepi:

Back
X