• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Önce sivilcelerim bitti, sonra izleri!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
günlük ağacı sizin yüzünüzde kurukuk pullanma yaptımı bende yaptıda kızlar bide dermetolog sabun kullanma dedi ne kullancam o zaman hayret bişey stresten oluyomuş bende hormon testimde normal çıktı stressiz bi yaşam mümkünmü acaba

haklısın cnaım sabun önermez hiç dermatologlar, uzun vadede cildin phını dengeleyemezmiş.

ama ben başka hiçbişeyle hiçbi temizleme jeliyle geçiremedim. cildimi düzeltene kadar da bu sabunu kullandım, belki cildim çok kuru olmadığından hiç de kurutmadı. şimdi şikayetim kalmadı ve sabuna devam etsem mi etmesem mi diye düşünüyorum. yani diyeceğim odur ki, şikayetini azaltıyorsa, kullan, derdin bitince normal ürünlerine dönersin

haklısın cnaım sabun önermez hiç dermatologlar, uzun vadede cildin phını dengeleyemezmiş.

ama ben başka hiçbişeyle hiçbi temizleme jeliyle geçiremedim. cildimi düzeltene kadar da bu sabunu kullandım, belki cildim çok kuru olmadığından hiç de kurutmadı. şimdi şikayetim kalmadı ve sabuna devam etsem mi etmesem mi diye düşünüyorum. yani diyeceğim odur ki, şikayetini azaltıyorsa, kullan, derdin bitince normal ürünlerine dönersin

haklısın cicim sivilcelerim geçincede rosensenin temizleme jelini almayı düşünüyorum cildim kuru iyi gelirmi bilmem ama hangi yüz temizleme jelini alcağımı bilemedim çok pahalı bişey alamam buna ekonomk hemde iyi geliyo diyolar bakalım artık

acı badem sütüyle de her gece yüzünü temizlemeni öneririm, temizleyicin ne olursa olsun

bu arada sigarayı da bıraktım çok mutluyummm opuyorumnanaktan
bugün de sabah yüzümü temizledim, nemlediricimi sürdüm öyle işe geldim. normalde hergün fondöten kullnaırıdm ben, sivilcem falan olmasa da cilt rengim gün içinde bi tuhaf oluyodu sanki

farkettimki artık öyle değil, fontöten sürünce nasılsa aynı öyle buna çok sevindim işte

bu arada sigarayı da bıraktım çok mutluyummm opuyorumnanaktan
bugün de sabah yüzümü temizledim, nemlediricimi sürdüm öyle işe geldim. normalde hergün fondöten kullnaırıdm ben, sivilcem falan olmasa da cilt rengim gün içinde bi tuhaf oluyodu sanki

farkettimki artık öyle değil, fontöten sürünce nasılsa aynı öyle buna çok sevindim işte

canım çok sevindim sigarayı bırakmana dumansız hava sahasına hoşgeldinhihoyyyt

selam arkadaslar kremini ve losyanını almıstım 1 haftadır kullanıyorum simdilik aman aman bişi olmadı ama zararıda olmadı ben cildime sebametten baska bi ürün kullanamıyodum diğer ürünler sivilce yapardı hemen sebamete geri baslardım ama bu krem sivilce cıkaartmadı bide yeni cıkan sivilcemin izi vardı cok gec gecer normalde sanki hafifledi gibi geliyo izimin rengi kullanmaya devam edicem :))
vee bugunde adanadan getittirdim sabunumu :)) antepde bulamadım eczaneler depoları aradı yok eczanenin biri adanadan ilac getittiriyomus bugün için sansa orayı aradı getirdiler ilaclarla birlikte yupii :)) hadi bakalım bukadar aradıgıma deger insallah sabunada bugün baslıycam hayırlısıyla bayanssulusmile

kızlar bır sey sorcam siz bu 'ceradolin'in losyonu var 200ml'lik onu mu yoksa 40ml'lik kremi var onu mu kullanıyorsunuz?

kremiyle losyonun içeriği aynı, ben çabucak bitmesin diye losyon kullanıyorum wallahi, krem çok az daha yoğun sanki. ben losyon kullanıyorum

acı badem sütüyle de her gece yüzünü temizlemeni öneririm, temizleyicin ne olursa olsun

canım ben yüz yıkama jeli aldım kendime onunla yüzümü yıkayıp gül suyumu sürüyorum ve senin önerdiğin ceradolin kremide en son sürüyorum.bu acı badem sütünü ne zaman nasıl kullancam iki krem üstüste fazla olmazmı ya ceradolin kremle losyonu aynıysa keşke ondan alsaydım ya kremin içinde azıcık var hemen bitcek gibi duruyo sonrakini losyon alıyım bari param boşa gitmesinopuyorumnanaktan

kızlar merhaba öncelikle ben yeni üye sayılırım ve bu burdaki ilk yazım olucak

benim çene bölegemde aşırı derecede sivilce burun üstündede acaip siyah nokta ve açık gözenekler var yıllardır her türlü şeyi denedim ama hiç bir fayda görmedim doğal sabunlara yeni başladım kükürtlü sabunu önerdiler ama kurutmaktan başka bir işe yaramıyo... sivilcelerin biri bitiyo biri başlıyo kocaman kocaman böle anlatamam eşimin direkt yüzüne bakarak konuşamıyorum acaip utanıyorum saklıcam diye canım çıkıyo anlatamam..
memnun olduğum tek şey hazırladığım tonık 8 KAŞIK MıNERALLı SU VE 1 KAŞIK ELMA SıRKESı akşamları yüzümü yıkadıktan sonra pamuğa döküp onunla siliyorum hem yumuşacık yapıyo hemde aydınlık veriyo sabahları ise gül suyu ile siliyorum yüzümü ...
günlük ağacı sabununu ilk defa burda duydum.. kükürtlü sabundan sonra bide onu denicem.. inşallah iyi gelir suratım deneme tahtasına döndü ama faydası olucaksa neden olmasın...

ha bide sivilce nin üzerine geceleri yüzümü yıkadıktan sonra benzamycin krem sürüyorum ertesi güne kurutuyo..maske gibi bişey dermotoloğum önermişti.. tavsiye ederim.

kızlar merhaba öncelikle ben yeni üye sayılırım ve bu burdaki ilk yazım olucak

benim çene bölegemde aşırı derecede sivilce burun üstündede acaip siyah nokta ve açık gözenekler var yıllardır her türlü şeyi denedim ama hiç bir fayda görmedim doğal sabunlara yeni başladım kükürtlü sabunu önerdiler ama kurutmaktan başka bir işe yaramıyo... sivilcelerin biri bitiyo biri başlıyo kocaman kocaman böle anlatamam eşimin direkt yüzüne bakarak konuşamıyorum acaip utanıyorum saklıcam diye canım çıkıyo anlatamam..
memnun olduğum tek şey hazırladığım tonık 8 KAŞIK MİNERALLİ SU VE 1 KAŞIK ELMA SİRKESİ akşamları yüzümü yıkadıktan sonra pamuğa döküp onunla siliyorum hem yumuşacık yapıyo hemde aydınlık veriyo sabahları ise gül suyu ile siliyorum yüzümü ...
günlük ağacı sabununu ilk defa burda duydum.. kükürtlü sabundan sonra bide onu denicem.. inşallah iyi gelir suratım deneme tahtasına döndü ama faydası olucaksa neden olmasın...

Hoşgeldin canım aramızaa.s.
Doğal yöntemler çok daha iy geliyor cilde devam et.
Maden suyunu ben de çok seviyorum, ama buz olarak kullanıyorum. Sana da tavsiye ederim cilde canlılık veriyor.
Gözenek problemin varsa bence gülsuyundan uzak dur, gözenekleri daha da açıyor çünkü.ohaoldumsmile Bana hiç yaramadı mesela.
Eğer çok rahatsız oluyorsan bir cilt uzmanına gözükmende fayda var. Hormonel ya da karaciğerden kaynaklanan bir problem olabilir.yerimseniben

Hoşgeldin canım aramızaa.s.
Doğal yöntemler çok daha iy geliyor cilde devam et.
Maden suyunu ben de çok seviyorum, ama buz olarak kullanıyorum. Sana da tavsiye ederim cilde canlılık veriyor.
Gözenek problemin varsa bence gülsuyundan uzak dur, gözenekleri daha da açıyor çünkü.ohaoldumsmile Bana hiç yaramadı mesela.
Eğer çok rahatsız oluyorsan bir cilt uzmanına gözükmende fayda var. Hormonel ya da karaciğerden kaynaklanan bir problem olabilir.yerimseniben

hoşbulduk teşekkür ederim a.s.

gül suyunun gözenekleri açtığını da yeni öğreniyorum aslında bana tavsiye edilen gül suyunun içine birazda limon ekleyip kullanmamdı ama öle diyosanız bırakıyorum . maden syunu buz olarak kullanıyorum demişsin yüzümü yıkadıktan sonra bi kalıbı bitirmem gerekiyomu ( küçük kare ) eğer buz kalıbına başlarsam elma sirkeli olan benim karışımı kullanmama gerek kalmyacak değilmi ; çünkü oda iyi fikir gibi geldi kan dolaşımını hızlandırarak canlılık verir ...
benimki daha çok hormonal gibi geliyo bana çünkü adet düzensizliği var bende ... doğum kontrol hapına başlarsam bu kadar olmaz gibi geliyo...
a.s.a.s.a.s.a.s.

kızlar benim cildimde kuru maden suyu iyice kuruturmu acaba ben gözeneklerimi sıkılaştırmak siyah noktalarımdan kurtulmak istiyorum bana ne önerebilirsiniz

gülsuyu gözenek açmaz arkadaşlar etmeyin eylemeyin :)
maden suyu kurutmaz canım, normal su bu, onun minerallisi.
banyodan sonra eline peçete sararak çok kuvvetli olmamak kaydıyla siyak noktalarını temizle, ardından ıslak pamuğa limon yağı damlat ve onunla sil, 10-15 dak sonra gülsuyuyla sil yüzünü siyah noktalar için

gülsuyu gözenek açmaz arkadaşlar etmeyin eylemeyin :)
maden suyu kurutmaz canım, normal su bu, onun minerallisi.
banyodan sonra eline peçete sararak çok kuvvetli olmamak kaydıyla siyak noktalarını temizle, ardından ıslak pamuğa limon yağı damlat ve onunla sil, 10-15 dak sonra gülsuyuyla sil yüzünü siyah noktalar için

Ben kulaktan dolma bir bilgi vermedim canım.
Bizzat yaşadığım şeyi paylaştım ve bu forumda dahil olmak üzre birçok kişiden duydum.
Ben sadece uyarıda bulundum ister uygulayın ister bırakın sizin tercihiniz...

hoşbulduk teşekkür ederim a.s.

gül suyunun gözenekleri açtığını da yeni öğreniyorum aslında bana tavsiye edilen gül suyunun içine birazda limon ekleyip kullanmamdı ama öle diyosanız bırakıyorum . maden syunu buz olarak kullanıyorum demişsin yüzümü yıkadıktan sonra bi kalıbı bitirmem gerekiyomu ( küçük kare ) eğer buz kalıbına başlarsam elma sirkeli olan benim karışımı kullanmama gerek kalmyacak değilmi ; çünkü oda iyi fikir gibi geldi kan dolaşımını hızlandırarak canlılık verir ...
benimki daha çok hormonal gibi geliyo bana çünkü adet düzensizliği var bende ... doğum kontrol hapına başlarsam bu kadar olmaz gibi geliyo...
a.s.a.s.a.s.a.s.

Evet canım 1 kalıp kullan hergün. Gerçi ben sonlara doğru atıyorum kalanı elim donuyor.kaydirigubbakcemile3
Benim cldim yağlı olduğu için limonla ya da çilek yağıyla karıştırıp donduruyorum.
Başka tonik kullanmaya gerek kalmıyor.zemuszemus
Gülsuyu benim cildime yaramadı sen memnunsan kulanmaya devam et ben sadece uyarmak istedim.

Back
X