önce tek kese sonra çift kese

handealan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.123
9
158
Edirne
kızlar ben su an 6+3 haftalık hamileyim.dr a gittik tek kese göründü.fakat hcg değerim baya yüksekmiş sağlık ocağındaki hemşire öyle dedi.40000 dolaylarında.kan testini yaptralı da 4 5 gün oluyor.dr a sordum bazen sonradan bölünme olabiliyormuş şu an tek görünüyor bence ikiz ihtimali cok düşük ama belli olmaz dedi.önce tek sonra çift kese cıkan oldu mu hiç

ben sağlık ocağına filan gitmedim ilk kontrolümde 4 haftalıktı ve tek keseydi.8. haftada doktor bunlar ikiz dedi.yani ihtimal var hayırlısı olsun ..

birde şu var ikizler tek kesedede olabilir.
yani her ikiz ayrı keselerde olmayabilir :)

ilk kontrölde tek kesede tek bebek mi görüldü peki.bnm öyle oldu tek bebk tek kalp atışı grdük ama aklım takıldı işte yinede

Bnm ilk kontrolumde 4. Haftada sadece tek kese vardi bebekeride 2. Keseyide 8. Haftada gorduk cnm

umarım tek bebektir açıkçası kara kara düşünürüm iki çocuğa nasıl bakacağım diye.7.haftada kontrole gittik tek bebek tek kese idi inşallah değişmez kızlar

5 haftalik iken beta hcg 8784,89 du tek keseydi 6 +2de kontrole gittik kalp atisini gorduk ve yaninda bir kese daha gorundu doktor buyumez dedi farkli bir doktora muayene olsam mi acaba

merhaba arkadaşlar bizde doktoro gittik 5. haftada tek kese var dedi,6. haftada ise 3 kese var dedi şok olduk acaba boş olması ihtimali varmıdır ??

arkadaşlar sizde durum ne bilmiorum ama ben 12.haftamda bebeğimi kaybettim kalbi durmuş.tek kese tek bebekti.:(

şuan dördüzler ...11 hafta bugün bitti ..ama redüksiyona karar verdik ,allah yardımcımız olsun kimse yaşamadan ne kadar zor olduğunu bilemez ..kimseye allah böyle bir imtihanı yaşatmasın

bizde muayeneye gittik 6+3 te kesenin biri göründü içinde küçücük nokta arkasından eşim dalga geçiyodu bi tane daha var diye doktorda aynı anda bir kese daha var dedi. Şok olduk şakasını yapıyordukta gerçekleşince daha farklı hissediyomuş insan gelecek hafta perşembe öğrencez henüz kalp atışları yok çok küçükmüş pek bilgi vermek istemedi doktorum hayırlısı bakalım günler çabucak geçer inşallahhhhh :))

kızlar ben su an 6+3 haftalık hamileyim.dr a gittik tek kese göründü.fakat hcg değerim baya yüksekmiş sağlık ocağındaki hemşire öyle dedi.40000 dolaylarında.kan testini yaptralı da 4 5 gün oluyor.dr a sordum bazen sonradan bölünme olabiliyormuş şu an tek görünüyor bence ikiz ihtimali cok düşük ama belli olmaz dedi.önce tek sonra çift kese cıkan oldu mu hiç

benimde 5 . haftada gittim tekti 9. hafta gittim ikiz dedi bazen göremiyorlarmış şuan 12 haftada tekrar gidecem tekmi çift yumutamı ona bakıp ayrıntılı ultrasyon yapacak dua edin ne olur bnişey çıkmasın iki senedir tedaviyle ugraşıyorum kızlarşimdi onuncu haftadayız inşallah ama benim kan degerlerimde yüksek çıkmıştı bu arada

arkadaşlar merhaba ikizlerimi11. haftada öğrendim 5. ve 6. haftalardaki kontrolümde tek bebek demişlerdi, önce çift kese tek plesanta dediler 18. hafta ayrıntılı kontrolde ise plesantalar birleşmiş dedi doktor.hala tek yumurta mı çift yumurta mı bişey söyleyemiyorlar.başına böyle bişey gelen var mı ?

kızlar tam 6 haftalık gebeyim.beta hsg 15.000 çoktı doktor çok yüksek dedi bizde hep ikiz hissediyoduk.vajinal ultrasondan baktı tek kese tek kalp duyduk.sizce ikiz sonradan çıkarı ki kalp tekdi ama (

Back
X