Önce teklif etti sonra kusura bakma dedi?

Peki bişey zaten bişey değişmiycektiyse yormasaydınız kendinizi bu paragrafı yazmakla madem keşke.

Yav Eslem Hanım, kongreler ve seminerlerde gerçekten herkese herkese yürür. Az biraz muhabbet, telefon numarası ve oda numarası paylaşımı, ben takılmak istiyorum demeye gidiyor işte.
Ben böyle bir şey istemediğim için herhangi birine ne numaramı verirdim ne de fazla yüz göz olurdum. Kendi grubumla vakit geçirirdim ya da kendi başıma eğlenirdim. En olmadı odama çıkardım.

Öyle şeyler oluyor tabiki başıma çok geldi. Bu öyle gibi değildi gayet seviyeli grup halinde bir sohbet oldu. Bar vs ortamı değildi. O yüzden telefonda oda numaramı sorunca şaşırdım bir tık açıkçası.
Ama öyle biri olmayadabilirdi belki de.
Her kongreye gelen adamın niyeti öyle demek doğru olmaz.

Son düzenleme:
Kelimeyi burda niye yıldızladınız ki ?
Size göre normal demek birşey diyemiyorum

Kelimeyi burda niye yıldızladınız ki ?
Size göre normal demek birşey diyemiyorum
Tek gecelik,fuckbudyler normalse bunun neresi anormal?, kaldı ki ben size eskrt demedim,bı eskrt eksik dedim,adam açısından da böyle algılanmış ve bu cinsel eksikliği nasıl gidersem diye bı girişimde bulunmuş,siz de olumsuz dönüt vererek durumu sonlandirmissiniz

O görüşmek istemiş siz müsait olmadığınızı belirtince rahatsız ettiğini düşünmüş

Konu açtığınıza göre bir şeyin değişmeyeceğini birinin size söylemesi gerekiyordu. Belli ki kendi başınıza fark edemiyorsunuz çünkü.
Rica ederim
birşey değişsin diye açmamışımki konuda öyle birşey mi gördünü, değişmeyeceğinin farkında olduğumu anlamamış olmanız daha garip:)
bir daha aynı şey başıma gelebilir neticede fikir almak benim için çok çok önemli.
Herkesin önceliği önem verdiği konular farklıdır kimisinin hiç takılmadığı şeye başkası takılabilir. Ve saygı duymak gerekir bence.

Doktordunuz galiba yanlış hatırlamıyorsam. Açtığınız konulara istinaden diyorum bunu da belirteyim . Olan olmuş olayları çok aşırı mı düşünüyorsunuz?Hani herseyi aşırı mı düşünüyorsunuz ya da sizi başka bir üyeyle mi karıştırıyorum.

Doğru hatırlıyorsunuz. Aşırı düşünmem aslında genel olarak rahat biriyim. Buraya konu açtığımda olayı yaşadığım an veya gün açıyorum genelde sıcağı sıcağına. Biraz da hoşuma gidiyor kk kadınlarından fikir almak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…