teşekkür ederim kızlar.
bu ahmet maranki mucize gibi birşey.benim hayatımı değiştirdi.anlatmak isterim tabi ki ama çok uzun.ben ve eşim baştan sona yaşamımızı düzenledik.eşimi ikna etmek zor oldu ama baktı ki (ilaçların işe yaramadığı) kurdeşenim bile geçti o da ikna oldu.yemeklerden hemen sonra meyve veya tatlı yemiyoruz.kahvaltıda çay yerine hergün değişik bir bitki çayı içiyoruz.(sallama değil)
bol su içiyorum.sabah kalkınca önce su içiyorum.pastörize yogurt yerine kendim evde yogurt çalıyorum.ekmegimi hep evde yapıyorum.pekmezli yeşilçay içiyorum.taze meyve suyuyla sebze suyunu karıştırıp içiyorum.haftada 3 kere geceden ıslattıgım günkurusu kayısıları yiyorum.izmirden sızma zeytinyagı getirttim.kendim tereyagı yaptım.başka yağ kullanmıyorum.salçamı pulbiberimi sumağımı tarhanamı domates kurusunu pekmezi bulguru balı fasulye nohut daha birsürü şeyimi köyden getirdim.etimi köyden aldım dolaba depoladım.balığımızı anamurdan kendimiz tuttuk depoladık.sucuk pastırmayı kendimiz yaptık.dedim ya daha çok sey var anlatılacak.bu yaz bir karınca gibi bunları topladım.ben elimden geleni yapıyorum.sonucu da mucize gibi.herşeyi yiyorum ama zayıfladım nasıl oldu bende anlamadım ama oldu.kronik faranjit,kurdeşen ,saç dökülmesi,kabızlık,yorgunluk,kas ağrıları,anne sütünü arttırma ,bademcik,baş agrısı,kansızlık ben bunlara allahın izniyle şifa buldum.siz de bu adamı takip edin bence.bir de sunu eklemek isterim.hastalık olduktan sonra ilaçlarla şifa aramak yerine saglıklı beslenerek hastalıgın olmasını engellemek gerekiyor.