önce umut verip sonra belirsizlikte bıraktı

Iste bunlar hep "en musluman benim, en birinci benim" havasi.. gercegi bilen biri icin ne kadar anlamsiz gorunuyor degil mi :)

Bir arkadaş gitti amerika ya postdoctora için. Müslümanların açtığı kasaplar ve işlettikleri lokantalar varmış ohio'da oradan alırdık ya da yerdik lokantada diye anlatırdı.

Bir arkadaş gitti amerika ya postdoctora için. Müslümanların açtığı kasaplar ve işlettikleri lokantalar varmış ohio'da oradan alırdık ya da yerdik lokantada diye anlatırdı.

Hintli, pakistanli, afgan muslumanlarin lokantalari, cafeleri, kasaplari dolu heryerde.. doner bile var ki Turkiyedekinden guzel yani konu sahibine ne kadar takvali oldugunu yanlis yerden yedirmis.. milletin yabanci kadinlariyla birlikte ol ama et yeme bize denk gelmez ki bu tipler batiralim yerin dibine..

Vallahi öyle.
Her naneyi yerim ama et yemem.
Ne de güzel bikbikliyorlar kızları böyle.
Yazık....
Din her alanda para ediyor demek ki
Kız tavlarken bile.
Allah bildiği gibi yapsın.

Vallahi öyle.
Her naneyi yerim ama et yemem.
Ne de güzel bikbikliyorlar kızları böyle.
Yazık....
Din her alanda para ediyor demek ki
Kız tavlarken bile.
Allah bildiği gibi yapsın.

Konu baska seyler olunca günah ama karşı cinsi ayarlamak olunca hersey mübah... Canı sıkılmıs imam nikahı yapmış ıstedıgını yasamıs vay bee.. Yazık.

Son düzenleme:
Dindar da olsa, dinsiz de olsa, bir erkege duygularini ondan once belirtmeyeceksin.

Para ile imanin kimde oldugu bilinmez. Oyle face den paylasimlar yapmakla olmuyor.

O kadar da guvenme derim ben.

Konu baska seyler olunca günah ama karşı cinsi ayarlamak olunca hersey mübah... Canı sıkılmıs imam nikahı yapmış ıstedıgını yasamıs vay bee.. Yazık.

Erkeğin dini kendine yontması işte.
Tıpkı her kızla yatayım eşim bakire olsun riyakarlığı gibi.
Ya da kurban bayramı heyoooo yakın mangalları et yiyelim kafası gibi.
Oysa manaları çok farklı.
O nikah dedikleri nikah filan olmuyor zaten. Zinaya kılıf.
Öyle olsaydı herkes 3 kulhu 1 elham okur yatağa girerdi.

Ben yazdıklarınızdan adamın umut verdiğine dair herhangi bir işaret görmedim.Bence siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.

Siz daha ortada bir şey yokken kendi kendinize üzülüp sevinmeye başlamışsınız kaldı ki duygularınızı da tanımadığınız yabancı birine açmışsınız. Size kısmet deyince üzülmüşsünüz ama siz sevdiniz diye o da sevecek değil ya. Bunu da ilişki hakkında hiç bir şey yaşamamanıza bağlıyorum.

başta ilk mail imde evlilik niyetiyle sizinle tanışmak isterim demiştim zaten. o da kabul etmişti.
pardon da bu nasıl bir kafa?nasıl biriyle tanışmadan önce o kişiyle evlenmeyi düşünebilirsiniz?evlilik bu kadar basit bir şey mi?ve sadece birkaç kez görüştüğünüz birinin dürüst olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?bazen yıllarca tanıdığımız insanların bile gerçek yüzlerini sonradan görebiliyoruz.ayrıca adamın sizinle görüşmek istemesi ve yakın davranması size umut verdiği anlamına gelmez, belki de sadece arkadaşlığınız hoşuna gitmiştir; en başından söylemiş evliliğe sıcak bakmadığını.

Dost dogru namaz kilmak diye birsey vardir.. kusura bakmayin ama bu adam cani kadin cekince dini nikahi basiyo oylemi.. muta nikahi peygamber efendimiz (SAV) tarafindanyasaklanmistir.. Islam'dan once yapilan birseymis diye okudum..bu konuyu bugun gozden gecirdim.. bunun yaptiginin neresi muslumanlik anlamis degilim.. dini nikah bile oyuncak halime geldi yaziklar olsun ..

Aylardır (ekimden beri)arayıp sormayan bir insan olarak kandilde tebrik mesajı yazdı face den ve doğuda öğretmenlik yaptığım için orada güvenliğiniz nasıl diye sordu. cevap yazdım fazla bir ciddi durum yok dedim. siz nasılsınız teziniz nasıl gidiyor dedim.

" Çok şükür bir sorun yok. tez de yavaş yavaş ilerliyor. Allah sizin de yardımcınız olsun. Selamlarla.." yazdı. Ben de "Teşekkürler" yazdım.

Ben artık bi anlam veremiyorum bu duruma durduk yere kendisini bu kadar sevdiğini bildiği bir kıza umut vermek istememeli ya bu şahıs. vicdansızlık olur bu. acaba şubat tatilinde tekrar görüşmek de ister mi?

Ben artık bi anlam veremiyorum bu duruma durduk yere kendisini bu kadar sevdiğini bildiği bir kıza umut vermek istememeli ya bu şahıs. vicdansızlık olur bu. acaba şubat tatilinde tekrar görüşmek de ister mi?

bence kendıne bıle bıle işkence ediyosun isteyen adam çoktan baslardı ilişkiye kı konuşmayı bıle kısa kesmış selamlarla diyerek.

amaç ne anlamıyorum bana işkence mi çektiriyor ki

insan kendını sever deger verir illa kı ters düşmesi gerekmıyor kı bunca zaman unutmayarak sen kendıne işkence etmişsin. yazdıklarından pek olumlu baktıgını düşünmedim ben. korkular bilmemneler bahane seni kırmamak istemiş olabılır, şans vermek istemiş olabılır, olabılır de olabılır yanı. ama kötü niyet en son seçenek bile değil benim için şu an.

kendi kendine yazık etme... Allah hepimize akıl fikir vermiş kullanalım diye. sen bu adamdan boşa umut ediyorsun. Gözünü aşk bürümüş o nedenle mantıklı da bakamıyorsun artık olaylara. adam ne dese, ne etse sana hayran olunacak bir durum gibi geliyor.

ben senin bir arkadaşın olsam, sana gelip bu adamı ayyynen anlatsam hayatımda böyle böyle biri var desem ama dindar olmasa o kişi, ne bileyim kendi çevrem gibi bir tip olsa, rahat, alkol alan filan, ama desem kadınlarla da birliktelikleri de olmuş. ne güzel ama bana dürüst oluyor işte desem ve arada da yazıyor işte filan desem sen bana kesinlikle uzak dur kardeşim derdin!

kendinin dışına çık da bir de olaylara dışardan bir bak.

Bence o adam evli olabilir demedi deme yani bir erkek sanmıyorum böyle davransın ...
Bizde internet ten tanıştık olaylar tamda senin anlattığın gibi oldu ama bi farkla biz buluşunca heyecandan ikimizinde eli ayağına dolaştı yanlış yollara saptık ben hic konusamadim o.hep konuştu ven titriyodum ve ikimizde mutluluktan uçuyorduk demem o.ki senin.adam bence evli

senin yerinde olsam, onu bu defa şaşırtır ve cvbımda, lütfen bir daha görüşmeyelim yazardım. buna cesaretin olsa ve yapsan keşke, o zaman biraz daha ruhun sıkışırdı belki ama umudunu insan kendi elleriyle yok ederse bir süre sonra özgürleşiyor.

hepinizin yazdıkları benim beynimde de cereyan ediyor inanın zaten düşünmekten hindiye döndüm bu süre zarfında. ama evli mevli değil ondan eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…