- 25 Eylül 2015
- 39
- 1
- 16
- 37
- Konu Sahibi uzakdiyar88
-
biraz öyle galiba.uzakdiyar88 canım yaşadıklarını iyi analiz et, ölç tart düşün. birini çok da olağan olmayan bi şekilde beğenmişsin görüşme ayarlayıp görüşmüşsün o kısmını eleştirmeyeceğim ama sen yetişkin birisin bu kadar iyi niyet sana zarar verir. bence hayatına girecek insan her şeyden önce iyi bir insan olsun sadece dindar olduğunu düşündüğün için birilerine vakit ayırıp kendini yıpratma. insanları gözünde fazla büyütme. bu görüştüğün kişi yurt dışında sıkıldığı için yabancı kadınlara imam nikahı kıyıp sonra ayrılmış ya ( ki sanırım onu da boşol boşol boşol diyerek yapmıştır) mesela kaç kadına nikah kıymış? neden yabancı kadınları seçmiş? bu kadar zeki dereceli akademisyen olan biri neden aynı hatayı tekrarlamış durmuş. dışardan bakınca herşey çok açık ama duyguların olayları anlamana malesef ki engel oluyo sanırım. kendine dikkat et...
yahu bırakın Allah aşkınayok biliniyormuş yurt dışındaki çevrelerinde.
3 kere görüüştüğünüz birisi için lütfen üzerinize ölü toprağı dökmeyinMerhabalar.Allah kimsenin başına vermesin diyebileceğim bir aşk acısı yaşıyorum.ben 27 yaşındayım daha önce kimseyle gönül ilişkim olmamıştı.Bir bey ile internet üzerinden tanıştık. Daha doğrusu ben onun facebook sayfasını görüp çok beğendim. Oldukça edepli ve dindar birisi.Paylaştıkları ve fikirleri çok hoşuma gidiyordu.Uzun lafın kısası biraz saçma da gelebilir sizlere fakat ben bu beye çok aşık oldum.mail adresi belliydi.ben de cesaretimi toplayıp tanışmak istediğimi belirten bir mail yazdım kendisine.o da "ben evlilikten pek umutlu değilim etrafımdaki evliliklerde mutlu insan sayısı çok az dedi.ama kaderden yüz çevirmemek adına sizle görüşmeye açığım" yazdı.yaşadığınız şehirde ablam da oturuyor inşallah bir gün geldiğimde müsait olursanız görüşürüz dedi.ben de heyecan ve umutla beklemeye başladım.ciddi bir resmimi de gödereim. teşekkür etti, hayrolur inşallah yazdı.bu sırada ben kpss ile uzak bir şehre atandım.bir kaç ay geçmişti bana yazdığı mailin üzerinden.ben çok üzgün bi şekilde atandığım yere gittim.ben otobüsteyken geldiğini mail ile haber verdi ve ben yıkıldım tabi ki.ben başka bi şehre giderken o gelmiş.ona çok üzgün olduğumu yazdım. o da ben her ablama gidişimde size yazarım. ne zaman kendi evinizde olursanız denk getirip görüşebiliriz dedi.bir süredir ailemin yanındayım o da eniştesi vefat ettiği için ablasında kalıyormuş 15 gündür. bu süre içinde 3 kez görüştük.ilk ve ikinci görüşmede çok umutluydum.bir kez görüşüp her şeyimizi anlattık birbirimize.yürüdük biraz camide namazlarımızı kıldık. siz görev yerinize dönmeden bir daha görüşürüz inşallah dedi bana çok umutlandım.bi de baktım 2 gün sonra tekrar görüşmek istediğini yazdı.çok çok umutlandım.madem burada bir evlilik ihtimali üzerine bulunuyoruz dedi ve sadece evleneceği kişiye söylemesi gereken şeylerini anlattı.ben daha da umutlandım beni beğendi diye.her konuda neredeyse aynı düşünüyoruz.bi uyumsuzluk olmadı.iki hafta sonra benim son tatil günlerimde tekrar görüşmek isterim yazdı. gittim ama bu kez biraz daha soğuk ve umut vermeyen şekilde gelmişti.eniştesi öldüğü için ablası ve 4 küçük çocuğu perişan olmuş tabi onları da gördükçe iyice mi etkileniyor bilemiyorum.neyse ben açık açık aşık olduğumu tekrar dile getirdim.3 kez görüştük ama 4. artık kısmet dedi. Allah tan bi işaret evliliğe motive olmak için dedi.çünkü evlilik arayışında değilim şu anda biliyorsunuz zaten dedi.4. görüşme olursa ben size mail yazarım zaten dedi. salı gününden beri yaşayan ölü gibiyim.üzüntümden ölüyorum diyebilirim.
şimdi bu bana haksızlık değil mi bayanlar madem böyle muğlakta bırakacaktı niye aylarca buluşmak için beni bekletti neden ilk görüşmeden sonra 2. yi yetmedi 3. görüşmeyi yaptık? soruyorum size ne mantık var bunda? çok çaresizim bi akıl verin...
ilk 2 yıl bunalıma girmiş yalnızlıktan geri falan dönmeyi düşünmüş amerikadan .yanında hayat arkadaşı olsun istemiş.ama yürümemiş.
Ya yazılanlara bakma herkes içini açmıyor olması gerektiği gibi yazıyor kimisi..Gördüm yani ben de...Sen adım atma daha fazla.Değerin kalmaz.Erkekler avcı konumunda olmaktan daha çok hoşlanır.Evlliği düşünmüyırum demesi saçma olmuş o yaşantıda birinin anlayışına ters.Bana çok iyi hisler uyandırmadı.Herkesi kendin gibi sanma yanılgısına kapılma..Ne insanlar var değişik değişik ,anlamsız ,yaşayıp görünce anlıyor insan.sadece resim değil o kadar söyleyeyim.paylaşımlar hayatın içinden çok kişiliği ele verici.ve vuruldum karakterine.
Ya canım daha sevgili kıvamında bile değilsiniz.Platonik yani.Başlamadan bitir kalbinde bence.Daha fazla birşey yapma .Kendini apır tut.Yoksa gözünde değerin kalmaz.Bu adam kendini pek bepenmiş bakmaz sana.Üstelik dini nikahlı evlilik falan sağlam ayakkabı değil..Aç gözünü.Saf olma bu kadar çok üzülürsün.evet karmakarışık duygulardayım şu an. cuma vakti şimdi ne olur dua edin ben de ona kavuşayım üniversitede de aşk çilesi çekmiştim.daha dayanamam o çok uzun sürmüştü. daha dayanamam..enerjim tükendi yemek de yemiyorum doğru dürüst dermansız dert değildir inşallah. Onun da kalbi bana ısınnır da umarım ki mutlu oluruz bundan sonra.
yahu babası müftü arkadaşlar dedesi de müftü adam 9 yıl amerikada okumuş ne alkol ne de helal kesim değil diye et yememiş.hiç bir namahrem kadınla tokalaşmamış daha ne anlatsın da güvenelim ailesindeki herkes namuslu abisi ilahiyatçı. tüm kardeşler namazlı.kimseyle çıkmamış bu güne dek..
Yorum yapan cogu arkadasimin aksine.ben sizi anliyorum.unlu birnkisiye bile.uzaktan.uzaga baglanabilyoruz ki siz bu adamla gorusmussunuz.adam.madem evlilikten uzak sizinle o gorusmeye gelmeyevekti.siz allaha siginin
aynen hadi görüştü aylar sonra benimle. niye 2 sonra 3. kere de görüşelim yazıyor benim kızgınlığım içimin almadığı bu.
ya siz olayın nasıl başladığına takılmayın bayanlar... burda asıl sorun beni mağdur etmesi. bu adam annemin bir akrabası da olabilirdi. hiç görüşmediğimiz yani. haticeye değil neticeye bakın siz.
aynen öyle..beyefendi ben size aşık oldum tekrar ne zaman görüşürüz,
4. Görüşme kısmet belki de hiç olmaz...
Çok acıklı bir olay.
Is gorusmesi gibi, gerci orada 3. mulakatta alirlar genelde ama sende o da olmamis..
Benim merak ettigim yabanci kadinlara nasil dini nikah kiydigi? Hangi kadin kabul etmis bunu mesela. kaldi ki 9 sene et yememesine gerek yoktu adim basi musluman kasaplar var.. ozetle konu sahibi adam seni yemis.. issiz adam modunda takiliyor birak kalsin biraz ulasilmaz ol..
aynen hadi görüştü aylar sonra benimle. niye 2 sonra 3. kere de görüşelim yazıyor benim kızgınlığım içimin almadığı bu.
ya siz olayın nasıl başladığına takılmayın bayanlar... burda asıl sorun beni mağdur etmesi. bu adam annemin bir akrabası da olabilirdi. hiç görüşmediğimiz yani. haticeye değil neticeye bakın siz.
Aynısını yazacaktım sızde okuyunca sız soylemıssınız zaten. Su an zaten yurt dışında heryerde var ama ben 10 sene once Fransa da yuksek lısans ıcın kalmıştım ve o senede bıle buyuk marketlerde mesela Carrefour da halal standı vardı, müslümanlara uygun startlarda kesilmiş et satılıyordu..
Is gorusmesi gibi, gerci orada 3. mulakatta alirlar genelde ama sende o da olmamis..
Benim merak ettigim yabanci kadinlara nasil dini nikah kiydigi? Hangi kadin kabul etmis bunu mesela. kaldi ki 9 sene et yememesine gerek yoktu adim basi musluman kasaplar var.. ozetle konu sahibi adam seni yemis.. issiz adam modunda takiliyor birak kalsin biraz ulasilmaz ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?