Önceki dertlerim dert değil miş arkadaşlar yardımcı olun bana allah aşkına

Sen de git idareci ile konuş. Sen böyle içine kapanır kimse ile iletişim kurmazsan meydanı boş bulur.
Ya Can'ım zaten idare bunu poposunu kaldırıyor idareciler işler yürüsün derdinde kişisel ilgilenen yok ilgilenseler de laf ta kalıyor hepsinin gözünü boyamış o derece iprenç bir mahluk idarecilerin hepsinin allah belasını versin bunu bize şef diye verdikleri için on kişi içinde kıdem olark en iyisi benim lisans tamamlıyorum bu sene bunlar normal lise mezunu vasıfsız elaman

Ya Can'ım zaten idare bunu poposunu kaldırıyor idareciler işler yürüsün derdinde kişisel ilgilenen yok ilgilenseler de laf ta kalıyor hepsinin gözünü boyamış o derece iprenç bir mahluk idarecilerin hepsinin allah belasını versin bunu bize şef diye verdikleri için on kişi içinde kıdem olark en iyisi benim lisans tamamlıyorum bu sene bunlar normal lise mezunu vasıfsız elaman

Tamam da sen memurun. Git şikayetini yap. İdareciler de heee bu kadında da var bişey desinler. Sadece sen değil o kadını sevmeyen başka insanlar da bunu demeye başlarlarsa duyarsız kalamaxlar

Tamam da sen memurun. Git şikayetini yap. İdareciler de heee bu kadında da var bişey desinler. Sadece sen değil o kadını sevmeyen başka insanlar da bunu demeye başlarlarsa duyarsız kalamaxlar
Üç arkadaşım gitti benden sonra neymiş efendim şirket diye onu kaale almıyormuşuz cevap bu

İş hayati diyorsunuz ama sekiz saatim orda geçiyor benim öyle kulakları tıkamakla da çözülebilecek bir şey değil
16 yaşından beri çalışan birine mi anlatıyorsun bunu?

Hepimiz bir iş hayatı içerisindeyiz (çoğumuz en azından)
Ev hanımı olarak yazmıyorum bunları dikkatini çekerim.

Ama kişilerin seni dibe çekmesi tercihinse.
Yakınmayacaksın o zaman...

Canım mümkün olduğunca tüm sosyal medyalardan engelle.İş gereği muhattap olmak zorundaysan hanım şeklinde mesafe koy.En önemlisi eline senin aleyhinde olacak hiçbir koz verme.Onun dostlarından uzak durmaya özen göster, düşmanlarını mesafeli tut.Yaptığın iş herneyse olabildiğince dikkatli ol ve hata yapma.Benim en önemli kuralımdır ki mutlaka herşeyde yanında bir şahidin bulunsun ve düşmanlarından korunmak için bir sürü dua var mutlaka her sabah ve akşam oku.Allah yardımcın olsun.Sevgiler..

Bıktım artık arkadaşlar yardımcı olun bana bıktım artık bu kadından benle uğraşıyor yetti Can'ıma ne istiyor benden olayı anlatayım ben beş yıllık memurum atanmadan önce staj yaptığım yerde işe başladım staj yaparken tanıştığım kadının yanında işe başladım beni çekemedi hemen atandım diyr kendisi şirket elemanı ben kadroluyum hiç bir zaman bunu dile getirmedim ama onun sürekli dilin de hemen atandın memur oldun yaşında küçük benden fazla maaş alıyorsun diye yüzüme hep söylerdi umursamazdım çalıştığım iş kolay onun ki kadar yoğun deil ne yaptı etti yerimi değiştirdi idare'den çıkmıyor sürekli birisinin lafını dedikodu sunu yapıyor müdürlere oysa hiç bir sorun yok en son artık sıfır muhabbet etmeye başladım o çok zorun A gitmiş sevgilisini arayacam soracam diyormuş ona neyse konuşmuyorum amaa hala sürekli orda burda dedikodu mu yapıyormuş bıktım. Artık Nasıl kurtulayım bundan ne olur akıl verin
muhatap olma boşver boşuna dememişler boş teneke çok ses çıkartır diye

Canım mümkün olduğunca tüm sosyal medyalardan engelle.İş gereği muhattap olmak zorundaysan hanım şeklinde mesafe koy.En önemlisi eline senin aleyhinde olacak hiçbir koz verme.Onun dostlarından uzak durmaya özen göster, düşmanlarını mesafeli tut.Yaptığın iş herneyse olabildiğince dikkatli ol ve hata yapma.Benim en önemli kuralımdır ki mutlaka herşeyde yanında bir şahidin bulunsun ve düşmanlarından korunmak için bir sürü dua var mutlaka her sabah ve akşam oku.Allah yardımcın olsun.Sevgiler..
Sosyal medya dan sildim tekrar eklemiş beni kabul etmedim bir resim etiketleriz altına afiyet olsun kızlar yazar o derece takıntılı manyak zorla bulaşıyor anlayacağınız

Back
X