L
libra55
Ziyaretçi
- Konu Sahibi libra55
bu konu daha önce açılmıştı,eğer yanılmıyorsam...
sevgiler...
o halde link atabilir misiniz:uhm:mirmirmirmir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konu daha önce açılmıştı,eğer yanılmıyorsam...
sevgiler...
bence anlatılmamalı çünkühep kendileriyle kıyaslıyorlar sürekli onada öyle davranırmuydın hala onu dşünüyormusun anlatmak istiyorsan illaki yüzeysel anlatılmalı böylesi daha karlı hem ilişkinede zara vermezsin yarıntısıyla anlatılırsa karşı tarafın kafasında soru işaretleri oluşur buda ilşkilere zarar verebilir
Ben bir erkek arkadaşımla çıkarken birine aşık olmuştum.Ondan ayrılıp diğeriyle çıktığımda bana geçmişi sordu ve bend e dürüstçe senin için başka birinden ayrıldım dedim ve onu ne kadar sevdiğimi de çok iyi bilmesine rağmen bana şunu söyledi.sen başkası için de benden ayrılmayasın sakın!
Halbuki ben iyi birşey söyledim.Sonra onunla da aram bozuldu.Güven sorunu yaşadık ikimiz de.
Bence bunları gidip de eşine anlatmanın saygıyla sevgiyle alakası yok.çok çok saçma bu düşünce!
Ne eşim bana sordu ne ben eşime sordum böyle bişeyi.Sonuçta artık o ve ben varız.
Başka insanlarla geçmişte yaşadıklarımız ne beni ne onu ilgilendirir.İyi ya da kötü.
Hatta öğrenirsem sürekli aklıma gelecek.Acaba onunla da benimle olduğu gibi şöyle miydi böyle miydi,acaba çok mu seviyordu,unutabildi mi,acaba acaba acabaa ...
Şimdi eşim asla bana başka bir bayanın imasını bile etmez.Şakasını bile yapmayız birbirimize.
Bence doğru olan kesinlikle bu konuları konuşmamak
Ben kesinlikle ama kesinlikle şimdiki Eşinize, sevgilinize yada nişanlınıza önceki ilişkilerinizi kesinlikle anlatmamanızı öneriyorum zaten burdaki çoğunluk üyelerimizde benim düşüncemde... ben yaşadım ve biliyorum... bi kaç gün önce 8 aylık ilişkim bu yüzden bitti.... bana önceki ilişkilerim hakkında çok ve aşırı derece bunaltıcak şekilde ayrıntılı sorular soruyordu bende herşeyimi anlattım en ufak yaşadıklarımı en ince ayrıntısına kadar anlatmıştım ama hata yaptım bence kız olsun erkek olsun herkesin kendi özel bi hayatı vardır herkesin saklaması gereken bazı sırları vardır...Ben onun geçmişi hakkında hiç soru sormadım ama o hep sorular sordu ve sonunda bitti... ! Ama iyi oldu da bitti ztn benim için hayırlısı değildi biraz piskolojikmen sorunlu birisiydi.Tavsiyem şudur ki şimdiki çıktığınıza yada nişanlınıza veya eşinize önceki ilişkinizde neler yaptığınızı anlatmayın... eğer size sorular sorarsa çok sevdiğin biri oldu mu yada kaç kişiyle çıktın falan derse sadece bu sorulara cevap verin ve konuyu uzatmayın... kendisin de geçmişini anlatmayı istemeyin... Ünlü yazarın da bi sözü var bu söz çok hoşuma gidiyo: 'Birlikte olduğun insanın geçmişini kurcalamak, onula kuracağın geleceği yok etmekten başka bir işe yaramaz '..! çok doğru bi söz... geçmiş geçmiş te kalmıştır yaşanmış ve bitmiştir... eğer geçmiş konular açılırsa ilişki bitme noktasına gider ve güvensizlik oluşur bu yüzden herkesin özel hayatı kendinedir.. Hz.Alinin de bi sözü var bu konuyla ilgili: Sır senin esirindir, eğer onu ifşa edersen yani açıklarsan , sen onun esiri olursun ! burdaki yazılanlara katılıyorum ilişkilerde önceki ilişkilerin anlatılması en ince ayrıntısına kadar anlatılması içinde bulunduğunuz ilişkiyi bitirmekten , güvensizlikten başka hiç bir işe yaramaz... teşekkür ederim. forum çok güzel...![]()
bence de ne sorulmalı ne söylenmeli. peki zamanla merak etmiyor mu insan?