Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zevk meselesi sonucta hergun boyle gezmiyorum.Gerçekten çok şade duruyormuş![]()
Cek ordan 2 porsiyon burma kokorecKokoreç
Ya gerçekten merak ettim eşin bir şey demedi mi?Zevk meselesi sonucta hergun boyle gezmiyorum.
Dirsege kadar olmadigini gostermek amacli
Az onceki konudan foto at diyen arkadaslar oldu, boyle daha iyi en azindan gozlerinde dirsege yada boynuma kadar takilan bisey olmadigini goruyolar. Kendi icinden kiskaniyosan o ayri.Gözlerim kamaştı...hiç yanliş anlaşılmadi..su an da da görgüsüzlüğünüzü katlamak için attınız..eltinizden sonra bizi de kıskandırma çabası içindesiniz galiba..ama biz yemeyiz..:)
Kim dedi dirseğe kadar diye? :) o bir değim ama,yani çok amlamında kullanılmıştır :) eski konunuzu bilmiyorum bakayım bende :)Zevk meselesi sonucta hergun boyle gezmiyorum.
Dirsege kadar olmadigini gostermek amacli
Gercekten esimin fikrini merak ediyomusun? Ona kalsa resat takilicak set takilicak kelepceli takilicak. Sade den kastim buydu benim en azindan bi kolunda oluyo. Her yerden sari sari gorunmesi var bi de tek kolda gorunmesi varYa gerçekten merak ettim eşin bir şey demedi mi?
Orda yoruma attim tam bilmiyodum nasil oldugunu. Ama herkes goremiyomus oyle eski sayfalarda kalinca.Fotoyu oraya neden atmadın da ayrı konu açtın ki