- 28 Kasım 2010
- 42.437
- 140.954
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir abartimi degilmi fln. Az once konum vardi oraya yukleyemedimKonu ne güzel durup durmadığı mı?
Abartının dibi buHayir abartimi degilmi fln. Az once konum vardi oraya yukleyemedim
Sangur sungur ses cikmiyoki. Ilk kez taktim rahatsiz etmedi. Iki senelik evliyim iki senedi bir taktim hergun takilicak diye birseyde yokÇok merak ettim böyle takınca ne oluyor onu gerçekten anlamıyorum
22 tane saydım yanlışta olabilir ama 11 tane bileziği böyle takınca şangır şungur ne bileyim hiç rahatsız olmadınız mı![]()
Eh biraz abartmışsınız,konu için değil fotoyu çekip yüklediğiniz için!Hayir abartimi degilmi fln. Az once konum vardi oraya yukleyemedim
Seni neden kıskanayım koca parasıyla yaptiğın altınları mı sonra adamın kendi parasıyla yegenine verecegi paranin hesabını sormanı mı...çok şükür evimde her şeyi kendim yaptım gelinliğimi de kendim aldım mobilyalarımı da..evimin her köşesinde eşimle biz olamaızin imzası duruyor..Az onceki konudan foto at diyen arkadaslar oldu, boyle daha iyi en azindan gozlerinde dirsege yada boynuma kadar takilan bisey olmadigini goruyolar. Kendi icinden kiskaniyosan o ayri.
Yurt disindayim cevremde insanlar bile gunluk hayatta takiyolar. Koca dugun ortasinda ne olabilirkiBu kadar altini takip nasil insan icine cikabiliyorsunuz ya. Yurek yemissiniz vallahi. 5 tl icin insan insan kesiyorlar. Ben bir tanecik bile olsa takip disari cikamam korkumdan. Zaten yok da iste![]()
Daha cok dikkat ceksin diye. Orda mesajlarin arasinda kaybolurdu bu resimFotoyu oraya neden atmadın da ayrı konu açtın ki
Ama gerçekten çok özür dilerim görgüsüzce olmuş.Sangur sungur ses cikmiyoki. Ilk kez taktim rahatsiz etmedi. Iki senelik evliyim iki senedi bir taktim hergun takilicak diye birseyde yok
Koca parasimi? Cok guldumSeni neden kıskanayım koca parasıyla yaptiğın altınları mı sonra adamın kendi parasıyla yegenine verecegi paranin hesabını sormanı mı...çok şükür evimde her şeyi kendim yaptım gelinliğimi de kendim aldım mobilyalarımı da..evimin her köşesinde eşimle biz olamaızin imzası duruyor..
Bence de yarısını diğer kola taksın ve çekip foto yüklesin:)Bu kadar bileziği takınca kesin sol a çekmişsinizdir
Ağırlık merkeziniz kaymıştır![]()
Abartının dibi bu![]()
Diğer 20 si küssemiydiAma gerçekten çok özür dilerim görgüsüzce olmuş.
Tamam ALLAH daha çok versin ama ne kadar bileziğin varsa takmak zorunda mıydın ?
En fazla 4 yeterdi.
Canim bulundugum cevre boyle dugundz takiliyo sadecede yeni evlenmis herkes boyle cikiyo ben iki senedir takmamistim daha ilkAma gerçekten çok özür dilerim görgüsüzce olmuş.
Tamam ALLAH daha çok versin ama ne kadar bileziğin varsa takmak zorunda mıydın ?
En fazla 4 yeterdi.