• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onceki konuma ek foto yoksa yanlis anlasilicak

Musade varsa gulecegim
:KK70:
Neden boyle bir seyi buraya koyma geregi duydunuz? Catlayalim diye mi? Tatmin olmak icin mi? Tamam onceki konuya takarsiniz kimseyi ilgilendirmez dedim ama gercekten komik duruyor. Siz begendiyseniz sorun degil tabii

Çok merak ettim böyle takınca ne oluyor onu gerçekten anlamıyorum
22 tane saydım yanlışta olabilir ama 11 tane bileziği böyle takınca şangır şungur ne bileyim hiç rahatsız olmadınız mı :KK70:
Sangur sungur ses cikmiyoki. Ilk kez taktim rahatsiz etmedi. Iki senelik evliyim iki senedi bir taktim hergun takilicak diye birseyde yok

Az onceki konudan foto at diyen arkadaslar oldu, boyle daha iyi en azindan gozlerinde dirsege yada boynuma kadar takilan bisey olmadigini goruyolar. Kendi icinden kiskaniyosan o ayri.
Seni neden kıskanayım koca parasıyla yaptiğın altınları mı sonra adamın kendi parasıyla yegenine verecegi paranin hesabını sormanı mı...çok şükür evimde her şeyi kendim yaptım gelinliğimi de kendim aldım mobilyalarımı da..evimin her köşesinde eşimle biz olamaızin imzası duruyor..

Bu kadar altini takip nasil insan icine cikabiliyorsunuz ya. Yurek yemissiniz vallahi. 5 tl icin insan insan kesiyorlar. Ben bir tanecik bile olsa takip disari cikamam korkumdan. Zaten yok da iste :KK70::KK70:
Yurt disindayim cevremde insanlar bile gunluk hayatta takiyolar. Koca dugun ortasinda ne olabilirki

Sangur sungur ses cikmiyoki. Ilk kez taktim rahatsiz etmedi. Iki senelik evliyim iki senedi bir taktim hergun takilicak diye birseyde yok
Ama gerçekten çok özür dilerim görgüsüzce olmuş.
Tamam ALLAH daha çok versin ama ne kadar bileziğin varsa takmak zorunda mıydın ?
En fazla 4 yeterdi.

Bence komik.
Dogu illerinde cok fazla oluyordu bu olay ama artik onlarda sadelik sıklık anlayisini benimsiyor.
Ince minik tasli tek bir bileklik yeter.
Bilezige yatirim yapmis anneanne gibi olmus

Seni neden kıskanayım koca parasıyla yaptiğın altınları mı sonra adamın kendi parasıyla yegenine verecegi paranin hesabını sormanı mı...çok şükür evimde her şeyi kendim yaptım gelinliğimi de kendim aldım mobilyalarımı da..evimin her köşesinde eşimle biz olamaızin imzası duruyor..
Koca parasimi? Cok guldum :D haftanin alti gunu calisiyorum canim sen merak etme kari koca arasina boyle boyle giriyolar iste

konunuzun ilk mesajını duzenleyip resim koyabilirsiniz yeni konu acıldıgı icin bu konu kapanır.
bence rüküşlük, kroluk ve görgüsüzlüğün en top seviyesi su an cok köylü duruyor, ama siz begendiyseniz kimseye laf dusmez. ayrıca elti vs tarzı fesatların sizi sıkıstırmasına cok guldum onlara ne yani, resmen kıskanclıktan catlamıslar :KK70:

Ama gerçekten çok özür dilerim görgüsüzce olmuş.
Tamam ALLAH daha çok versin ama ne kadar bileziğin varsa takmak zorunda mıydın ?
En fazla 4 yeterdi.
Canim bulundugum cevre boyle dugundz takiliyo sadecede yeni evlenmis herkes boyle cikiyo ben iki senedir takmamistim daha ilk

Back
X