- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
Ama evinizde sakliyormussunuz. Simdi herkes haberdar oldu altinlarinizdan. Tehlikeli degil mi?Yurt disindayim cevremde insanlar bile gunluk hayatta takiyolar. Koca dugun ortasinda ne olabilirki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama evinizde sakliyormussunuz. Simdi herkes haberdar oldu altinlarinizdan. Tehlikeli degil mi?Yurt disindayim cevremde insanlar bile gunluk hayatta takiyolar. Koca dugun ortasinda ne olabilirki
Eski sayfalarda gorunmedigi icinMusade varsa gulecegim
Neden boyle bir seyi buraya koyma geregi duydunuz? Catlayalim diye mi? Tatmin olmak icin mi? Tamam onceki konuya takarsiniz kimseyi ilgilendirmez dedim ama gercekten komik duruyor. Siz begendiyseniz sorun degil tabii
O nasıl çevre la, bismillah.Canim bulundugum cevre boyle dugundz takiliyo sadecede yeni evlenmis herkes boyle cikiyo ben iki senedir takmamistim daha ilk
Asgshshs hiç güleceğim yoktu görür görmez aklıma gelen şeydi siz önce yazmışsınızKokoreç
Haklisin kac kurusluk , milyonlar etmedigi dogru. Gencken takmak istedim varken takmak istedim hepsi buKızlar neyini kiskancaksiniz kaç kuruş sanki abartmayın:) millette neler var arkadaş böyle şeyleri yeni gormuş hrlde hevesini alıyor
Onlardan şangur şungur ses çıkmaz doktor,kaliteli altın kalın altın o![]()
Küsmesinler hergün 4 er tane takınca gönülleri alınır :))Diğer 20 si küssemiydi![]()
ZekiceDaha cok dikkat ceksin diye. Orda mesajlarin arasinda kaybolurdu bu resim![]()
Benim odum patlar hayatta takamam hadi cirkin olmasini gectim. Insanin evine gelir keserler valla allah korusunO nasıl çevre la, bismillah.
Hangi ülkede yaşadığını çok öerak ettim şayet aynı ülkede yaşıyorsak cidden çevrende bir sorun var derim, hiç görmedim böyle bir şeyi oluncada İnan görgüsüz olarak değerlendiriliyor...Yurt disindayim cevremde insanlar bile gunluk hayatta takiyolar. Koca dugun ortasinda ne olabilirki
Oyle gelenide var valla istediginiz kadar gulun gercekten var"bileziğin kolu var" durumu olmuş sizinki.. iyi ki 50 tane falan değiller, iki kola pay eder öyle takardınız![]()
Cnm Mary Teyze,Hans Abinin karısı,Victoria Ablanın kızı, sende hiç bilmiyormuş gibi :)O nasıl çevre la, bismillah.
O nasıl çevre la, bismillah.
Çev sadece "çev" paramız anca buna yettionunki çevreyse bizimki ne![]()
ben dedim dirseğe kadar galiba diye de. kusura bakma da bunları takmandaki amaç belli yaniAz onceki konudan foto at diyen arkadaslar oldu, boyle daha iyi en azindan gozlerinde dirsege yada boynuma kadar takilan bisey olmadigini goruyolar. Kendi icinden kiskaniyosan o ayri.
Bütün bunlara sebep sen misin?ben dedim dirseğe kadar galiba diye de. kusura bakma da bunları takmandaki amaç belli yani