• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onceki konuma ek foto yoksa yanlis anlasilicak

Bu arada biz balkan gocmeniyiz, bizde altina verilen deger meshurdur :)
Ama bizde bile boyle sira sira tek bilezik takan gormedim ben. Gelinler trabzon hasiri falan takar (100-200 bin tl lik setler bunlar) ama o zevk meselesi dersin, begeni dersin, gelenek dersin.
Bu resimdeki goruntunun mücevher olarak bir estetigi yok, direk yatirimlik bilezik goruntusu, yani ha kolunuza bir deste para sarip gitmissiniz, ha boyle sira sira burma...
O yüzden insanlar bu kadar guldu halinize.
Eger takmalik altin hevesiniz varsa set, kelepce, hasir vs biseyler alin, hem daha gosterisli ve zengin durur hem de bu kadar nakit gozuyle bakilmaz.
Iste bak konuda tam bu. Zevk iste. Mesela bende onlari takmam begenmiyorum. Konu begenip begenmeme bile degildi.

Bence bide böyle deneyin.Cok sade ve şık durur.

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 46
zaten yurtdisindakiler 50 yil oncesinde yasiyor be kuzum
biz ilerledikce onlar anlamsizca sabit kaldilar goc ettikleri seneden bi adim ilerleyemediler
yani benim yasadigim yerde su sekilde gezse biri kucuk dilimizi yutariz herhalde bu ne diye

3 tane bile olsa hırsızlar tetikte bekliyor artık,sokak oratsında bile kapıp kaçıyorlar..

Çatır çatır çatladım. Hemen akşam gidip kocamdan sıra sıra burma isteyeceğim.
Cümle alem zenginlik görsün ohhh şakır şakır..
Neyse görümcemle eltim geldiğinde de takarım namım yürür.

koca ağız burun kulak zarı patlatma dalsın
siz ay bileziklerimi kıskandılar diye böbürlenin.. pehhh

sanırım zengin sizin koca.. dövse de sövse de duracağım diyorsunuz demek ki
dertlerinizi unutup kıskanma konusu açtığınıza göre
yazık...
Benimmi kocam agiz kulak patlatmis?
Bismillah

Benimmi kocam agiz kulak patlatmis?
Bismillah
Ayrica kocam zenginde degil normal maasli insanlariz bunun zenginlikle alakasi yok neyin kafasindasizniz yok kulak patlamis derdimi unutmusum.
Benim simdi kulagim patlak olucakta bende burda konu acicam. Oyle bisey olsa ben simdi kocamin cesedini saklamakla mesguldum

Bu burma olsun diğer bilezikler olsun hiç estetik gelmiyor bana. Hatta çağrıştırdığı şeyler hiç hoş değil.

Ben kime catayim bütün takımlarımız bozdurup verdim kocaya araba alsin diye :)

Back
X