Önceki konumdan dolayı çok linç yedim kendimi açıklamak istiyorum

asyahnm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
32
0
1
Öncelikle merhaba, Şimdi size eltim ve KV ile ilgili bir konu açmıştım, ama linclendim. Olayların içini anlatmak istiyorum. Kendimi kötü hissettim yorumlarınızı okuyunca.

Şimdi benim eltim ile aramda herhangi bir sorun yoktu yani en azından ben öyle zannediyordum. Oğlumun bir rahatsızlığından dolayı doktor yonlendirmesiyle edirneye gittik benim eltimde orda yaşıyor.
Oğlum ameliyat olmak zorunda kaldı ameliyat oldu ve yoğun bakımda eltimde beni evine davet etti bugün kal bizde diye tabi o zamanlar nişanlı. Neyse ben de gittim kaldım orda Çay kahve derken mutfağa gittik kv min konusuni açtı hiç sevmiyorum herşeye karışıyor vs diye tabi ben de sevmiyorum demedim dedim ki ya evet karışıyor ben yıllardır bu ailenin içindeyim ama yapcak bişey yok öyle kabul ettik dedim
Sonra neyse yattık uyuduk oğlum yogunbakimdan çıktı çok şükür. biz evimize döndük tabi eltim o sıra yememiş içmemiş gitmiş kayınvalidem ile kaynima (benim arkamdan) ben demişim güya onlar muhattap olunacak insan değil çok kötü insan onlar demişim. Ben aileye girmemiş insana neden boylee diyeyim?
Neyse gel zaman git zaman eltim bir kaç kere bize geldi evimizin içini süzüyor ben farkındayım herşeyin izliyorum, evde kayınvalideme ait tapusu onda. Yedik içtik helal olsun bu bizim evin derdine düşmüş bizim ev onların olmaliymiş aslında ev onun kocasına alınmış evmiş ama bize denk gelmiş benim salak kocam (kaynım) evi alamamış üstüne aklını kullanipta oturdugumuz yere biz değil eltimle kocası layikmiş böyle diyormuş, kocası için. Daha aileye girmeden tapu muhabbeti yapıyor ya yapsın bişey demiyorum ama benim yaşadığım evin tapusunu napcaksin neymiş ben kiskaniyormuşum.kaynimla eltimi bilmem ne cart curt ya ben sizi neden kiskanayim evim.var 1 tane dünyalar tatlısı oğlum var eşim sağlıklı geçinip gidiyoruz çok şükür sağlığımız keyfimiz yerinde
Neyse biz kv ile bir sorun yaşadık ve 2 seneye kadar konuşmadık. O sıra kaynım.ve eltim.ne bize geldi ne yeğenini arayıp sordu 1 kere bile yeğenim.napiuor dememislerdir. Bayramlar da dahil gelmediler bile KV ile konuşmuyoruz diye.

kaynanamda eltileriyle aynı dertten muzdarip ama ne hikmetse kendi çocuklarıni da uyarıp o senin abin sizlik.bisey yok demiyor. Bir gün de eltim annesi ve yengeleriyle bize geldi çaya hoşgeldiniz dedm hoşbulduk dediler, geçmiş bayramınız mübarek olsun dedim sadece 2 yengesi cevap verdi ne annesi ne kendisi cevap bile vermedi. Sonra bunlar bizden cikiyo gidiyorlar kaynanama ne hoşgeldin dedi ne güler yüz hosterdi diyolarmis aslında hepsini dedim ya senin kızın kocasıyla alıp bayramda bile gelmediler ben sizin geçmiş bayraminizi kutliyorum siz cevap bile vermiyosumuz.
Eltimin Kilomla alay etme olayları, beni parayla eziklemeye calismasi bir gün İzmir'de çok yakın bir tanidiklarinin düğünü vardı kaynanamin ben de saç maşami almayı unutmuşum kullanabilir miyim dedim kullan dedi ben de tirnaklarimi torpuluyordum sonra ona da saç kurutma makinası lazım oldu ordan eşine seslendi hayatım.benim kurutma makinasını getirebilir misin dedi kaynimda yengeminkini kullan var ya orda dedi oda hen herkesin eşyasını kullanmam dedi şok oldum. Tabi ben de onun saç maşasini kullanmadim sonra bir gün oturuyoruz yine eltimin canı kahve istemiş herkese sordu bana sormadi içer misin diye herkese yaptı getirdi bana getirmedi evet getirmek zorunda değil ama sormuş olsaydı tabi ki ben de ona yardım ederdim, ve düğünde yapılanlar tabi ki yani herşeyin fazlası onlarin oldu ben ağzımı bile açmadım. şimdilik hatırladığım bunlar.

Hiç birinde de gidipte onlara tek bir kelime soylemedim sen neden böyle yaptın demedim ama keşke deseydim her türlü kötü biri olacakmişim.zaten onların gözünde
Yani bu olaylar birikti birikti ben de düğünde bunları yapmama sebep oldu ortada bir kıskançlık var mı yok mu bilmiyorum benim tarafimdan yok kendimden çok eminim ama onun tarafini bilemiyorum yaptıkları benim düğünde onları yapmama sebep oldu ama gerçekten düğünde abartı olmadığıma eminim.
KV ile oturup hem beni cekistiriyolar hem de yüzüme gülüyorlar kısacası evet KV beni çok cekistiren.bir insan biliyorum ama o gün düğünde yaptıkları işime geldi açıkçası teşekkür ederim okuduysaniz eğer

Suçlu olanlar kendini açıklama çabasına girer
Eğer haklıysan kim ne derse desin çokta fifi dersin
Demek ki sen anladın

Suçlu olanlar kendini açıklama çabasına girer
Eğer haklıysan kim ne derse desin çokta fifi dersin
Demek ki sen anladın
Ay çok komiksiniz siz onceki olaylara da bilip bilmeden yorum yapanlar olduğu için kendimi açıklama gereği duydum gerci buradakiler yargısız infaz yapmayı seviyor zaten açıklama yapsan dert yapmasan bir dert

Ay çok komiksiniz siz onceki olaylara da bilip bilmeden yorum yapanlar olduğu için kendimi açıklama gereği duydum gerci buradakiler yargısız infaz yapmayı seviyor zaten açıklama yapsan dert yapmasan bir dert
Ben haklıysam kaynana elti neymiş
Kim ki takayım millete anlatayım kendimi savunayım
Elti ve kaynana problemliyse benim çözme hevesim cennet mahallesindeki pembenin Çekirdek çıtlatması kadar olur
Enerji israfı
Benim anladığım bu konuda sizde dahil problemli kişilikler

Ya elti hakkında bu kadar uzun yazı yazan eltiyi kıskanır
Bak ben eltim hakkında maks 1 cümle yazaırm üşenirim
Sizin güldüğünüz konular bağzı İnsanlar için hassas olabilir kendimi açıklamaktan yorulup belki bir ümit başka bir yol izleyebilirim diye buraya yazabilir ayrıca kiskanmiyorum kimseyi herkes iyi olsun ben kötü olayım problem değil problem bu kadar arkamdan dedikoduyu yapıp bir de benden iyi niyet beklenilmesi. buraya sorunu anlattım belki farklı fikirler çıkar farklı bir yol izlerim diye ama sizin gibi saygisizlar yüzünden pişman oluyoruz gidin başka kapıya orada aglayin

Durum gerçekten yazdığınız gibiyse ben sizi anladım. Ve şöyle diyebilirim çok seviyesiz insanlarmış.. Bazı insanlar ne yazık ki fesatlıktan besleniyor, havadan nem kapıyor, yakıtları da dedikodu..
Ve böyle insanlara karşı yapılacak en güzel şey de mesafe. Sizinle güya iyi gibi görünüp siz kv ile küsünce onların da taraf olması, sizi sevmediklerini veya çekemediklerini her neyse artık durum zaten ortaya koyuyor.
Bende zamanında bu kumaştan insanlarla, sürekli laf sokan, yapmadığım söylemediğim şeyler yüzünden kötü bilindiğim zaman oldu ve kendimi anlatmaya çalıştığım kısa bir süre de oldu ama sonra dedim ki ‘napıyorum ben ya?’ Bu tip insanlar dediğim gibi fesatlıktan besleniyor ve muhattap oldukça hem seviyenizi düşürmüş olursunuz (ki düğünde bence böyle yaptınız) hem de iç huzurunuz bozulur.
Tamamen bir kadın dayanışması güdüsüyle söylüyorum en güzeli mesafe!
Ağır olun mesafeli olun sık görüşmeyin bırakın arkanızdan konuşan da konuşsun. Bu olaylarla ilgili tavrınız net olsun, biri gelirde şu senin hakkında şöyle şöyle söylemiş minvalinde bir kaosun içerisine çekmek isteyen olursa da beni tanıyan ne söyleyip ne söylemeyeceğimi çok iyi bilir tanımayan da başkasının sözüne itimat edip yargılayabilir, kendileri kaybeder de geç

Gerçekten teşekkür ederim beni anladığınız için, çok sevindim anlayan birinin olmasına artık bıktım zaten yıllardır KV zorbaliklarina maruz kaldım gerek laflariyla gerek iftiraları ile evet şimdi diyecekler o zaman konuşmayı kesin diye kestim kaç kere küstüm Allah biliyor ama beni aramaktan vazgecmiyor acmadikca eşime sariyorlar sonra bana sorunlu muamelesi yapıyorlar ailecek ben de sorunlu olduğumu düşünüp bir sans daha veriyorm ama her seferinde aynı olaylar yaşanıyor gelen eltimi de beni sorunlu olarak gösterdiğine eminim arkamdan konuştuklarini da biliyorum ama düğün de de amacım benim kv iki yüzlü ben de bir sıkıntı yok ben kotuysem KV niye benim dibimde demeye çalıştım ve yaptığı dedikodulara karşılık verdim.kendimce bu belki de biraz kendimi küçük göstermeme sebep oldu. Olsun onlarin yaptıklarının yanında benim ki hiç birşey Allah yukarda en büyük şahit içimde içimde onların yaptığı pislikleri tutmaktan vücudum tepki vermeye başladı kendimi hasta etmekten başka bişey yapamiyordum biraz içimi döktüm kusura bakmayin

Ya öyle veya böyle gittin düğünde öyle davrandın ne oldu? eline ne geçti insan ne yaparsa kendisine yapar.

Belki haklısın ama dediğim gibi elti kaynana görümce gelin mevzuları bana çok avam geliyor,işi gücü olmayan insan işi,o beni kıskandı, ben ona bunu dedim ömür mü geçer böyle

Ya kızmayın ama o kadar laf ediliyor sonra da oturmaya geliniyor gidiliyor, düğün dernek oldu mu saç maşasına kadar al ver yapılıyor. Bu kadar lafı gerginliği yutup nasıl hep beraber kek börek yiyebiliyorsunuz? Kayınvalidenin arkasından konuşmuşsunuz inkar etmeyin. Evet şikayet edilir dertleşilir ama kendi annenizle kardeşinizle falan edilir. Kalkıp eltiye söylenmez. Yemin ediyorum bu ortamda kalacağıma gider yarım gün markette reyon dizerim. Hiç bir işi gücü olmayan üretmeyen, hayata bir getirisi katkısı olmayan insan topluluğu. Aklınız varsa hepsiyle görüşmeyi kesersiniz diyeceğim ama kayın aileyle barışıp o fırsatı da tepmişsiniz.

Ev konusu şüpheli, sadece size ev verdilerse hak geçmiş. Önce veya sonra evlenmek fark etmiyor, diğer evlada ev verilmiyorsa sizin de kira ödemeniz gerek.

Sizi tanımıyorum, konularınızı bilmiyorum ama bu platformda insanlardan insaf dilenmeyin, vereceğim en dostane tavsiye bu.
Çünkü, iç regülasyonunu salya akıtarak sağlayan kemik bir kitle var burda.
Sıkıcı hayatlarının stresini siber zorbalıkla aşmaya çalışan.
Eltiniz vb zorluk yaşadığınız kim varsa onların laciverti burda.
Enerjinizi reel hasımlarınıza harcayın, burda klavyeden rahatça sallayan, suni özgüven personası yaratanlara değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…