Önceki konumdan gelismeler...Acil bakin kizlar

Kubra Lite

Kalbimin kanatları vardı oysa...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
153
104
18
31
Arkadaslar hepinize guzel bayramlar diliyorum simdiden.
Daha onceki konumu bir cogunuz biliyorsunuz.
Esim telefonunu bir kac gunluk takibe aldim.
Hanimefendiyi engellemis oncelikle onu bildireyim.
Bu aksam dayanamayip ekran goruntusunu acip direk esime gosterdim.

Gayet sakin bir tavirla bakip ee hayatim ne anladin dedi?
Bende ne anlamam gerekiyor sen boyle bir sey gorseydin ne anlardin dedim?
Haklisin sanirim senin anladigini dedi.

Peki aciklamani buyuk bir merakla bekliyorum dedim.
Kadin bunlarin musterisiymis daha dogrusu abisinin. Abisinin menajerligini yaptigini soylemistim.

Guya x bir bayan giyim magazasi acilisi yapilacakmis ve organizasyon icin hem esime hemde abisine takmis kafayi hergun mesaj atiyormus. Bi goruselim iste x beyi de (abisi) getirin. Ha bugun ha yarin derken esim hep ekmis. Sonra tamam su gun goruselim deyince esim de tamam deyip habire ekmis.
O gun gelince hanfendi tacizlerine devam etmis. Ama esimin dedigine gore organizasyon bahaneymis. Biraz yiyici tiplerden. Muhabbet kurmaya calisiyordu. Bende o mesajdan sonra engelledim gorusme filan da olmadi dedi.

Evli oldugumu biliyor. Bile bile surekli yaziyordu falan dedi.
Hic konusmadim. Cumlelerini bitirdikten sonra sence ne demeliyim diye yuzune baktim. İstersen numarasini bulayim. Direk soyle ben esiyim hayirdir gibilerinden dedi.

Fakat bu telefon kurcalama nereden cikti gercekten beklemezdim senden filan diye soylendi. Demek gunlerdir bu yuzden tavirli soguk ve durgunsun ne olmasini bekliyordun. Boyle bir kadinla sevgili olup seni aldatmami falan mi yazik dedi.

Suan durumlar tersine dondu. Konusmuyor benimle. Ne yapicam? Sonunu dusunemedim

Konuşmaz duygu sömürüsü yapıyor.
Siz peşinden gidin diye yaptığının izahı yok.
Suçluluk psikolojisini size yükleyip arkadan , oh ben birşey yapmadım diye kendine de inanı cak.

gun gelince hanfendi tacizlerine devam etmis.
hergun mesaj atiyormus
Ama esimin dedigine gore organizasyon bahaneymis. Biraz yiyici tiplerden. Muhabbet kurmaya calisiyordu. Bende o mesajdan sonra engelledim gorusme filan da olmadi dedi
Şunları yaşayıp bilip size anlatmaması bile büyük problem. Benzer bir şeyi yaşayıp ondan gizlemeniz durumunda engellediğiniz için tebrik mi edermiş, kıyamet mi koparırmış bir sorun bence.

Yalan mi soyluyor yani?
Yaşan doğru diyemem ama suçunu bastırmak bu besbelli üste çıkmak, ki durdul yere bi kadın evli bi adama yapışmaz zaten diğer konunuzda kadın da bi afallamıştı eşinizin mesajlarına ortada bi iş var anlayacağınız, bence siz normal davranın ama bu işin peşini de bırakmayın, ama kesinlikle siz suçluymuşsunuz gibi sizi bastırmasına izin vermeyin bu eşinizin konuyu hafife almasına yol açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…