- 28 Mayıs 2019
- 153
- 104
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kubra Lite
-
Evet canimMannak mannak gibi bir şey yazan kadın miydı bu?
Yalan mi soyluyor yani?Canım bu ne densizlik küstahlık sen niye sonunu düşüneceksin saçmalama suçlu psikolojisi bu başka bişey değil sakın alttan alma sakın, bak seni suçlu yapmış hadsiz
Soyleyeyim mi şimdi? Ay gecti konunun uzerinden de. Nasil soyleyebilirim bunu?Canım ' tamam numarasını bul, ben konuşursam bir daha rahatsız etmez belki' deseydin
İşte o an söylesen sıcağı sıcağına daha iyi olurdu tabiSoyleyeyim mi şimdi? Ay gecti konunun uzerinden de. Nasil soyleyebilirim bunu?
Onu da sordum gerek var miydi engelledim bitti dedi.Sizde konuşmayın alttan sakın almayın böyle bir durum varsa en başından gelip neden anlatmamis beyefendi??
O an mal gibi oldum. Zaten ben sinirlenince,heyecanlaninca boyle kilitlenip kaliyorum. Ne soyleyecegimi de unutuyorum. Oysa kafamda bir suru sey kurmustumİşte o an söylesen sıcağı sıcağına daha iyi olurdu tabi
Manyak manyak yazıyorsun demiş demek ki eşiniz birşeyler yazmış bunu öğrenmenin tek yolu eşinizin hesabından eşiniz gibi o kadınla konuşmakOnu da sordum gerek var miydi engelledim bitti dedi.
gun gelince hanfendi tacizlerine devam etmis.
hergun mesaj atiyormus
Şunları yaşayıp bilip size anlatmaması bile büyük problem. Benzer bir şeyi yaşayıp ondan gizlemeniz durumunda engellediğiniz için tebrik mi edermiş, kıyamet mi koparırmış bir sorun bence.Ama esimin dedigine gore organizasyon bahaneymis. Biraz yiyici tiplerden. Muhabbet kurmaya calisiyordu. Bende o mesajdan sonra engelledim gorusme filan da olmadi dedi
Yaşan doğru diyemem ama suçunu bastırmak bu besbelli üste çıkmak, ki durdul yere bi kadın evli bi adama yapışmaz zaten diğer konunuzda kadın da bi afallamıştı eşinizin mesajlarına ortada bi iş var anlayacağınız, bence siz normal davranın ama bu işin peşini de bırakmayın, ama kesinlikle siz suçluymuşsunuz gibi sizi bastırmasına izin vermeyin bu eşinizin konuyu hafife almasına yol açarYalan mi soyluyor yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?