Önceki konumdan gelismeler...Acil bakin kizlar

Peki ne yapmam lazim su durumda nasil davranmaliyim
Yani ben olsam o an herseyi ust uste sorardim. Kafasi karisana kadar ustelerdim. Ama tabi o an akliniza gelmemis olabilir. Neden daha once soylememis mesela? Bunu ozellikle sorardim. Yok engelledim iste ne gerek vardi falanla bitmez bu bence.
Ya da o an kizi arardim yaninda. Ya da abisini aratirdim. Bilmiyorum. Bence dogruyu soylemiyor. Esimden yola cikiyorum da. Mesela biz bunu yasamis olsak ve gercekten sucsuz olsa mutlaka beni inandirmaya calisirdi. Kusmezdi trip atmazdi. Ayni sekilde ben de yapsam ve sucsuz olsam kanitlayana kadar ugrasir sonra tribimi atardim. Esin tamemen suc bastirmis
Ya da keske burdaki bir uyenin dedigi gibi kadinin fotolarindan bir hesap acip oymus gibi konussaydin keske.
Ben bir onceki konuda sana direkt sor demistim. Ama esinin bu kadar yavuz hirsiz olabilecegini dusunmemistim acikcasi Cok belli etmis sucunu bastirmaya calistigini

Ben demiştim menajerlik ile ilgili yazmıştır diye.

Ya da hic ekran resmini gostermeden neden bu kadini engelledin sen napti falan diyebilirdin. Yaptigi aciklamaya gore de mesajlarla ustune gidebilirdin.

Bu olayı bu akşam çözdünüz çözdünüz yoksa tam güvenemezsiniz. Ne malum yarın kadınla konuşup sizi kandırmayacağı. Ben olsam yanımda kadına mesaj at derdim. Bakalım mesajlaşsınlar konu neymiş çıkar ortaya

Ama mesela ben ekran goruntusunu gosterince gulumseyip hiç bozuntuya vermeden ee hayatim falan dedi. Sonrasinda kadinla konusturmak istedi ne bileyim

Kadinla konusturmak istedi arkadaslar ama konustuktan sonrasi gercekten aramizdaki bazi şeyleri bende sorgulamaya baslayacagim dedi.
Bunu yazmayi unutmusum

Kadinla konusturmak istedi arkadaslar ama konustuktan sonrasi gercekten aramizdaki bazi şeyleri bende sorgulamaya baslayacagim dedi.
Bunu yazmayi unutmusum

Bunu yazmayi unutmusum
Siz bu konuyu kapatın bence eşinize güvenin yalan varsa er geç zaten ortaya çıkar ama bu şekilde huzurunuz kaçar

Canım yanlış anlama ama, işle ilgili olarak tanıştığı herkesle arkadaş oluyor mu eşin sosyal medyada?
Isle ilgili hicbir zaman sorgulamadım onu. Yada sosyal medya olsun baska bir sey olsun. Bu kim su neci falan diye hic darlamadim. Ama çevresi bayagi genis

Bi yanim tıpkı sizin bu soylediklerinizi soyluyor biliyor musun
Bence iyi düşünelim iyi olsun zamanla çıkar ortaya kokusu zaten şu an ortada bı falso yok çünkü bu kadının hesabına başka bir hesaptan ulaşıp eşinizin adıyla işte eşimden gizli hesap açtım falan yazsanız ama bu kez de eğer eşiniz doğru söylüyorsa baya rencide olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…