Önceki konumdan gelismeler...Acil bakin kizlar

Ben bunu yemezdim. Baya basarisiz bir senaryo. Yine de insallah dogrudur diyelim bari napalim

Şunları yaşayıp bilip size anlatmaması bile büyük problem. Benzer bir şeyi yaşayıp ondan gizlemeniz durumunda engellediğiniz için tebrik mi edermiş, kıyamet mi koparırmış bir sorun bence.
Boyle her yazani sana rapor mu etmeliydim. Her seferinde bos muhabbetlerle aramiz acilacakti. Sen surekli sorgulardin bilmem ne dedi

Kadini engellemis nasıl pesini birakmayim ki yine kafam karisti valla oooooff

Böyle sakin sakin açıklayınca çok akla yatkın gibi geliyor ama adama sorarlar olayın en başında neden gelip anlatmadın. Hiç olmadı insanın gelip şöyle bir sıkıntım var diyecek samimiyeti olmalı.

Manyak manyak yazıyorsun demiş demek ki eşiniz birşeyler yazmış bunu öğrenmenin tek yolu eşinizin hesabından eşiniz gibi o kadınla konuşmak
Canim kadini engellemisti. Zaten ondan esinlenerek gosterdim ekran goruntusunu de

Hergun bir suru insan yaziyor ciziyor. Hepsini rapor mu edeyim coguna direk engeli basiyorum muhattap olmuyorum falan dedi. Ama tavri bayagi sakindi hic telasa filan kapilmadi

Canim kadini engellemisti. Zaten ondan esinlenerek gosterdim ekran goruntusunu de
Siz bunu ortaya çıkarmadan önce mi engellemiş yani eğer öyleyse sizin gördüğünüzden haberi olmadan engellediyse doğruluk payı olabilir

Hergun bir suru insan yaziyor ciziyor. Hepsini rapor mu edeyim coguna direk engeli basiyorum muhattap olmuyorum falan dedi. Ama tavri bayagi sakindi hic telasa filan kapilmadi

Ahh canım ya çok mu kalbi kırılmış ufff olmuş tipik erkek modu sen nasıl bana bunu yakıştırırsın yok efendim seni bununlamı aldatacaktım mağdur erkek durumunda garibim. Tamam da sen hiç sormadınmı bu kadın bu msjları atacak cesareti yüzü nerden nasıl buldu diye ateş olmayan yerden duman çıkmaz bişey tetiklemişki kadıncağız msj atmış bide bu açıdan bak maalesef bu konularda çok masum düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…