- 31 Mart 2023
- 880
- 189
- 33
- 23
- Konu Sahibi ofneyapicam
kız kardeşimle yaşadığımız problemlerden bahsetmiştim. dedikleriniz üzerine kendime kadar temizlik yapsam da kız kardeşim odasından tam 1 haftadır çıkmıyor. Kendine yemek hazırlayıp odasında yiyor, annem yemeğe çağırmaya her seferinde odasına kadar gidiyor annemin neden yemek yemiyorsun sorusuna bile cevap vermiyor, hiçbir iletişim kurmamaya çalıştım ben de. zaten evden de spora gitmek harici dışarı çıkmıyor, arkadaşı yok kimse çağırmıyor. Bu şekilde nasıl dayanıyor bilmiyorum ama telefona bakarak bir gününü küçücük bir odada geçiriyor. Evdeki hiçbir bireyle iletişimi yok.
Bu normal mi yoksa gerçekten patolojik bir durum mu bilmiyorum. Ben dışa dönük bir karaktere sahiptim annemle kavga etsem de birkaç saate unutur hayatıma devam ederdim. Kız kardeşime karşı içim hiç soğumuyor bana söyledikleri ve benim özel hayatımı bile babama söylediği için. Ama insan işte içimden de gel beraber bir yere gidelim demek istiyor, normal abla kardeş gibi olmak istiyor. Bu denli ilişkisi kötü olan abla kardeşler sonra düzeliyor mu? Yoksa bu karakter mi?
Bu kadar telefona bağımlı olup odasından çıkmaması ergenliğine verilmesi gereken bir durum mu?
Bu normal mi yoksa gerçekten patolojik bir durum mu bilmiyorum. Ben dışa dönük bir karaktere sahiptim annemle kavga etsem de birkaç saate unutur hayatıma devam ederdim. Kız kardeşime karşı içim hiç soğumuyor bana söyledikleri ve benim özel hayatımı bile babama söylediği için. Ama insan işte içimden de gel beraber bir yere gidelim demek istiyor, normal abla kardeş gibi olmak istiyor. Bu denli ilişkisi kötü olan abla kardeşler sonra düzeliyor mu? Yoksa bu karakter mi?
Bu kadar telefona bağımlı olup odasından çıkmaması ergenliğine verilmesi gereken bir durum mu?