• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Önceleri hiç beğenmediğiniz kişiye sonradan aşık olduğunuz oldu mu?

Önceleri hiç beğenmediğiniz kişiye sonradan aşık olduğunuz oldu mu?

• evet,oldum

OY: 13 72,2%
  • hayır,olmadım

OY: 5 27,8%

• Ankete Katılan
    18
Esimi ilk gordugumde, sonra, daha sonra hic mi hic begenmedim. Gercekten tipsiz ve bakimsiz. Pesimde kosa kosa kosa beni elde etti, tamam ginlum kaydi, tamam sevdim, evlendim hatta ama hala begenmiyorum.
Hem de hic begenmiyorum.

Esimi ilk gordugumde, sonra, daha sonra hic mi hic begenmedim. Gercekten tipsiz ve bakimsiz. Pesimde kosa kosa kosa beni elde etti, tamam ginlum kaydi, tamam sevdim, evlendim hatta ama hala begenmiyorum.
Hem de hic begenmiyorum.
O nasıl oluyor insan yüzüne bakıp tipsiz olarak gördüğü biriyle nasıl evli kalabilir

bende ilk görüşte gıcık olup sonra evlenenlerdenim:halay:. ama tipsiz filan değil sadece kendini beğenmiş gibi göründüğü için sevmemiştim ama şimdi onsuz yaşayamam gibi oluyorum Allah yokluğunu göstermesin aşırı seviyorum şapşiğimi:oops:

Benimki biraz salakça bi durumdu,başka bi çocuğa bakıodum öbürünün tipi ona çok benziyordu ikisini benzetip yanlış çocuğa kapılmıştım:halay::halay::halay:

Back
X