Üstteki arkadaş günlük rutinini anlatmis. Ben de mesela 8.30da evden cikmam gerekiyorsa 7bucukta çalan alarmı kapatırım,tekrar çalar tekrar kapatırım, tekrar çalınca kalkar dolaba uzuuun uzuuuun bakarım. En son oylesine birşey giyer makyajı falan iş yeri tuvaletinde yapmayi düşünüp çapağimi silip dişimi fircalayip 'gec kaldim' nidalariyla evden firlarim

Her insanın öncelikleri farklıdır.
Belki o kadin bütün gece mide yanması yaşadı hamilelikten, hiç uyuyamadı. Evde kendini oyalamak için ayna karşısında zaman geçirdi, belki sabah namazına kalkan bir kadın,alışkın 6da uyanmaya... Sizin için çok erken olan saat ona çok erken değil... Belki de hamile diye kendini salmak istemiyordur, ya da hormonlarından dolayı kendini çirkin hissediyor, morali yerine gelsin diye uzun uzun ayna karşısında zaman geçiriyordur...
Sabah sabah neden kadını 'baskalarinin dikkatini çekmek için kendisine eziyet ediyor'a getirdiniz ki?
Hem bazı kadınlar üşümüyorlar.
Bir keresinde eksi onbeş derecede ben içime içlik,kafamda papak(uşanka), altıma kar botu ile evden çıkacakken evinde kaldigim arkadaşım opak bir çorap ve diz üstü etekle evden cikiyordu. O ilkbahar ben kış. Çok komik olduğu için ayna karşısında hatıra pozu cekinmistik

Bence bakiş açinizi değiştirin.