igneleyici ve kucumseyici laflariniza hayran kaldim, paylastiginiz icin tesekkurler :) bunu yapmak icinde eski konularima bakmak icin harcadiginiz zamanada ayri tesekkur ediyorum
'sanane' diyenlerde eminim kendileri hicbirseye yorum yapip/elestirmiyorlardir, benim elestirmeme yapmadiklari gibi, e size kiyaslaninca buda benim eksigim olsun o zaman
ironik cevaplarim bittigine gore anlayacaklar icin soyle soylemeliyim, amacim elestirmek degildi, yanlis anlasildiysam buda benim dile getirmemde ettigim hata
hamileligine asla ve asla laf etmedim, amacim yapan var demekki bana zor gibi gorunsede deyip yorum almakti, ama demekki ben nazli ve lahana bir hamile olacagim
kendim icin yapiyorum ben boyle mutluyum diyenlere asil sorum, kendini mutlu etmek icin yapiyorsan, bunu evde de yapabilirsin ama cogu insan disariya cikacaginda emek koyar, yanlis miyim? eminim evdede Bihter gibi gezen vardir, ama eger kendin icinse bunu neden disarida yapmak zorundasin? tekrar soyluyorum, amacim elestirmek degil, insanlarin bu anlamda bakis acisini ogrenmek istiyorum. eger ozguvenin zaten yerindeyse ve boyle suslu iyi hissediyorsan, biraz celiskili degil mi bu dusunce, aslinda ben makyajsiz, ama yine temiz ve daha nasil desem yanlis anlasilmasa, gundelik giyinenlere daha cok imreniyorum, ki bu dis etkenlere gerek duymuyorlar kendilerini iyi hissetmek icin.
herkes istedigini yapar, herkeste bu ozgurluk var, tabi herkeste de elestirme/yorum yapma ozgurlugude var, o yuzden sanane diyeceklerde diyebilirler bu ozgurluk tabii ki sizin, ama benim alinmam icinse lutfen kendinizi yormayin, ben bir tek birsey ogrenecegim mesajlara ilgi gosteriyorum
kimseyi kirdiysam bu konu surecinde gercekten ozur dilerim, kalp kirmak, sinirlendirmek degildi amacim