Sirf sana cevap yazmak icin girdim. Bence yanlis dusunuyorsun. Cevremde onlarca estetik olmus ancak guzellesememis insan var. Ayrica onlarca da bir dokunusla muhtesem guzellige sahip olanlar var. Bunun sebebi zaten o kisinin onceden de guzellige sahip olmasi, sadece guzelligini golgeleyen burnunun ya da cenesinin olmasi. Onlara da mudahale edilince su gibi guzellige sahip oldular. Ben bu insanlari gordugumde aman bu da estetikle guzel oldu demiyorum.zaten guzeldi simdi iyice guzel oldu diyorum. Mesela buradaki merve arkadasimiza hepimizin bayilmasinin sebebi burnu degil sadece. Tamam burnu da gercekten guzel olmus, ancak forumda burnu merveden daha basarili yapilmis olan ancak merve kadar guzellesememis onca insan var. Sebebi zaten mervenin onceden de guzel olmasi. Mervenin gozleri gercekten benim gordugum en guzel gozler. Kaslari dudaklari gercekten o kadar guzel ki... yeni burnuyla artik dehset guzel olmus. Yani anlatmak istedigim sorun senin burnun degil, cevrendeki kiskanc insanlar.eminim sen de cok guzel birisindir.