Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok beğendim çok güzel olmuş doktorun kimdi?kızlar merhaba yorumlarınıza ihtiyacım var, 48. gün yandan ve önden foto ekliyorum sizce nasıl??
teşekkür ederim, ufuk bilkay a yaptırdım. yandan çok beğendim ben de ama önden hala şiş, çok belli oluyor mu şişliği??Yüzüne çok yakışmış maşallah
Çok güzel olmuş. Evet henüz çok şiş o yüzden korkma.burnumla beraber saç rengimi de değiştirdim![]()
sabırsızlıkla bekliyorum şişlerin dinmesiniÇok güzel olmuş. Evet henüz çok şiş o yüzden korkma.
önden de bu kadar güzel mi?2aylık burnum
Kesinlikle senin kuruntun hiç acele etme sabırlı ol biraz :) kızıl miydi önceki? Ben de üç dört aya boyatcam kızıl favorimburnumla beraber saç rengimi de değiştirdim![]()
kızl kahveydi, kestane yaptım ama o da ayrı güzeldi tabi :)Kesinlikle senin kuruntun hiç acele etme sabırlı ol biraz :) kızıl miydi önceki? Ben de üç dört aya boyatcam kızıl favorim![]()
Valla ben en son lise bitince yapmıştım siyaha boyamistim babam ne senin karakterine ne de sana olmuş daha olgun gorunuyosun demişti şimdi 25 yasindayim o gün bugündür boyamadim :) ama bence de biraz olgun gösteriyor arti çok fazla dikkat cekiyosiyah a yakın tonlar daha olgun gösteriyor diyorlar ama ne dersin?
Bende çok şişip morardım hatta gözüme kan oturdu 1 haftada hepsi gitti birazcık gözde kan kaldı o da geçmek üzere :)Gayet güzel morluklarda yok benimki kadar
burnunuz güzel olmuş, doktorunuz kimdi acaba?Bende çok şişip morardım hatta gözüme kan oturdu 1 haftada hepsi gitti birazcık gözde kan kaldı o da geçmek üzere :)