- 14 Eylül 2015
- 34
- 10
- 36
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde söylüyor canim fazla uğraşma bence pamuk ve kremle hafiften sil şimdilik yeter. Ben dokunmaya kiyamiyorum şahsen ☺Kizlar bisey sormak istiyorum. 13. Günümdeyim burnumun ustundeki deri soyuluyo boyle rengi koyulasti zaten burnumun sanki sarardi ama soymaya korkuyoru. Ameliyattan sonra siz burnunuzun ustunu nasil temizliyosunuz ?
Ay soyuluyor PardonBenimde söylüyor canim fazla uğraşma bence pamuk ve kremle hafiften sil şimdilik yeter. Ben dokunmaya kiyamiyorum şahsen ☺
Hani gneste yanarsin da omzunun bir kismi soyulur harita gibi olursunya aynen o modda suan burnum zaten islandigi an kalkiyo hemen deriBenimde söylüyor canim fazla uğraşma bence pamuk ve kremle hafiften sil şimdilik yeter. Ben dokunmaya kiyamiyorum şahsen ☺
Aynen benimde öyle genellikle banyodan sonra çok oluyo tirnagimla hafiften kalkan yerleri koparmaya çalışıyorum çirkin bir görüntü oluyor çünkü . Sonra krem sürüp makyaj yapıyorum o anlık kayboluyorHani gneste yanarsin da omzunun bir kismi soyulur harita gibi olursunya aynen o modda suan burnum zaten islandigi an kalkiyo hemen deri![]()
Ameliyat öncesi ve ameliyat anı cok rahatti ama sonrasinda ne cektik beAynen benimde öyle genellikle banyodan sonra çok oluyo tirnagimla hafiften kalkan yerleri koparmaya çalışıyorum çirkin bir görüntü oluyor çünkü . Sonra krem sürüp makyaj yapıyorum o anlık kayboluyor
Of hemde ne çektik. İlk hafta morluklar geçtikten sonra geceleri uyuyamazdim burnum çok kalkik ti ya böyle kalırsa derdi sarmıştı. Aileme de caktirmiyordum yatakta tir tir titriyordum korkudan psikolojim alt üst olmuştu. Sonra alçı çıktı bant takıldı biraz iyi hissettim kendimi derken 1 hafta sonrada bantları alınca dr, aynaya bi baktım benim tansiyon düştü yarım saat uzandım muayené odasında bu ben olamam diye. O gece eşime görünmek istemedim bile çok ağladım ama günden güne değişmesi şişliklerin inmesiyle aşık oldum burnusuma daha çok yeniyim 27 gün oldu kontrole gittiğimde bakalım drum ne diyecek masaja daha başlamadım elleyince içim gidiyor ☺Ameliyat öncesi ve ameliyat anı cok rahatti ama sonrasinda ne cektik beneyse sonuc guzel olsun da raziyim harita buruna
![]()
doktorunuzun adı neydi ?Bu da benim 15 gunluk burnum:)
Teşekkür ederim şişi daha çok indi şuan daha düzgün ve ince duruyobaşka bir sen olmuş harika ve doğal
Nasıl olmuuşBende bugün alçım alınıcak cok merak ediyorum nasıl olucak. Bende et vardı birde kemer aynı anda burnumun ucu düşüktü. Bakalım sonuç nasıl olucak. :)
İlk başlarda benimde öyleydi korkuyodum hatta ama şuan rahatça gülebiliyorumne guzel gülebiliyosun ya :) benim ust dudak felc gibi hareket etmiyo gulmek imkansiz :)
Peki ne kadar zaman icinde duzeldi gulmen hatırliyonmu ben hic gecmeyecek gibi ust dudak yok.kimildamiyor:)İlk başlarda benimde öyleydi korkuyodum hatta ama şuan rahatça gülebiliyorum![]()
İlk hafta başladım ben gülmeye çok sürmedi dişlerim çok hassaslaştı bişey olucak diye çok korktumPeki ne kadar zaman icinde duzeldi gulmen hatırliyonmu ben hic gecmeyecek gibi ust dudak yok.kimildamiyor:)
Aycan Uğur Kayıkçıoğlugamzevural1411 gamze hacettepe de hangi dr ameliyat oldunuz?