Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

2015-09-14 11.40.30.webp 2015-09-14 11.36.40.webp 27 günlük hala şişlikler im var☺

Kizlar bisey sormak istiyorum. 13. Günümdeyim burnumun ustundeki deri soyuluyo boyle rengi koyulasti zaten burnumun sanki sarardi ama soymaya korkuyoru. Ameliyattan sonra siz burnunuzun ustunu nasil temizliyosunuz ?
Benimde söylüyor canim fazla uğraşma bence pamuk ve kremle hafiften sil şimdilik yeter. Ben dokunmaya kiyamiyorum şahsen ☺

Benimde söylüyor canim fazla uğraşma bence pamuk ve kremle hafiften sil şimdilik yeter. Ben dokunmaya kiyamiyorum şahsen ☺
Hani gneste yanarsin da omzunun bir kismi soyulur harita gibi olursunya aynen o modda suan burnum zaten islandigi an kalkiyo hemen deri :D

Hani gneste yanarsin da omzunun bir kismi soyulur harita gibi olursunya aynen o modda suan burnum zaten islandigi an kalkiyo hemen deri :KK70:
Aynen benimde öyle genellikle banyodan sonra çok oluyo tirnagimla hafiften kalkan yerleri koparmaya çalışıyorum çirkin bir görüntü oluyor çünkü . Sonra krem sürüp makyaj yapıyorum o anlık kayboluyor

Aynen benimde öyle genellikle banyodan sonra çok oluyo tirnagimla hafiften kalkan yerleri koparmaya çalışıyorum çirkin bir görüntü oluyor çünkü . Sonra krem sürüp makyaj yapıyorum o anlık kayboluyor
Ameliyat öncesi ve ameliyat anı cok rahatti ama sonrasinda ne cektik be :KK48: neyse sonuc guzel olsun da raziyim harita buruna:KK55:

Ameliyat öncesi ve ameliyat anı cok rahatti ama sonrasinda ne cektik be :KK48: neyse sonuc guzel olsun da raziyim harita buruna:KK55:
Of hemde ne çektik. İlk hafta morluklar geçtikten sonra geceleri uyuyamazdim burnum çok kalkik ti ya böyle kalırsa derdi sarmıştı. Aileme de caktirmiyordum yatakta tir tir titriyordum korkudan psikolojim alt üst olmuştu. Sonra alçı çıktı bant takıldı biraz iyi hissettim kendimi derken 1 hafta sonrada bantları alınca dr, aynaya bi baktım benim tansiyon düştü yarım saat uzandım muayené odasında bu ben olamam diye. O gece eşime görünmek istemedim bile çok ağladım ama günden güne değişmesi şişliklerin inmesiyle aşık oldum burnusuma daha çok yeniyim 27 gün oldu kontrole gittiğimde bakalım drum ne diyecek masaja daha başlamadım elleyince içim gidiyor ☺

Doktorum halis ünlü kızlar 1 hafta oldu amrliyat olalı estetik kaygılarım olmadığı için eğriliği düzeltip burun ucumdaki kıkırdak desteklendi.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 832
  • image.webp
    image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 790
Back
X