O'ndan ayrılamıyorum.

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
5 aydır beraber olduğum bir sevgilim var. Beni, en hassas olduğum kendimi en yalnız hissettiğim bir zamanda buldu. Konuşmaları, gülüşü, bakışı ve en önemlisi bana olan ilgisi başımı döndürdü ve teklifini kabul ettim Başlarda her şey çok güzel ve yolundaydı özellikle fizik olarak onu çok beğeniyordum (Dış görünüşe çok önem vermenin dezavantajı) Ve bu aşırı beğeniyi ve hoşlantıyı aşk sandığımı farkettim.

Onunla yeni bir hayat yeni bir ev kurmayı çok isterim gerçekten çok iyi melek kalpli bir insan beni tüm ailesiyle tanıştırdı. Fakat; bazı hareketleri beni inanılmaz soğuttu. Facebook, insagram kapattırdı, numaramı değiştirdi, rehberinde hiç erkek olmayacak diye tutturdu ikide bir kontrol ediyor, birbirimizden uzak kaldığımız anlarda whatsapp ve mesajların ekran görüntüsü attırıyor. Attığı mesaja 3 dk sonra bile cevap versem of tam bir kavga sebebi! İşin içinde sırf bu instagram kavgası esnasında yediğim bir de sert bir TOKAT var En küçük tartışmada hüngür hüngür ağlıyor seni kaybetmekten korkuyorum diyor. (Erkek adam her ota ağlar mı ya?) Yine de kıyamıyorum..

Veeee, en önemlisi (lütfen kınamayın) onunla ilişkiye girdim. Yaptığım büyük bir hataydı ancak elimden bir şey gelmiyor deli gibi pişman olmak dışında. Birkaç tane fotoğrafımız var onun elinde (uygunsuz fotoğraflar değil ancak ailemin de görmek istemeyeceği türden fotoğraflar) Bunları aileme karşı koz olarak kullanabileceğinin sinyallerini verdi daha önce. Biraz da korkuyorum bu yüzden.. Yine de yaptığım hatanın arkasındayım başıma bir şey gelirse de kabulüm. Çünkü hakettim.

Daha anlatmadığım neler var ama konu uzayacak. Ben onu deli gibi olmasa da evet seviyorum ancak çok sıkması beni kendinden uzaklaştırıyor. Ayrılmak istediğimi söylediğimde de başlıyor ağlamaya. Ben de biraz korkuyorum tabi yaşadıklarımdan dolayı.
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Nolur bir akıl verin.

Yapacağını yapmışsın ne denir ki sana şimdi neyi soruyorsun tehditlerine boyun egmeyip ayrilacaksin yada hayatını onun eline vereceksin hayatta senin secimde senin

Ona acıyan duygularını sustur ve koşarak uzaklaş
Daha sevgiliyken tokatlayan adam, evlenince öldürür
Bu kadar kıskançlık, kısıtlama, şiddet normal bir ruh hali değil, başına bela alırsın
Resimlerde korkutmasın seni bir halt edemez

özgüvensiz bir kıroya aşıksın.
kaç kurtar kendini..

oncelikle iliskiye grdigin icin seni kinamam.bu senn kararin senin hayatin bu yargilanicak bi durum degil bence..elinde nasil fotograflar var ki seni tehdit edebilir..herseye aglamasi gercekten sogutr insani..asiri kiskanc olmasi ilerde daha buyuk sorun.evlenseniz seni evden cikarmicak demekki.ekran goruntusu istemek nedir ya guvenmiyo demekki.boyle biriyle omur gecmez cnm.cok asiri da bi sevgin yoksa bitir.tehdit ederse etsin hcbsey yapamaz..kuru gurultu bnce.

bde tokat var dimi onu atlamisim.sana el kadrmaya ne hakki var.herseyi gec bu bile ayrilman icin tek neden.kendni senn sahibin gibi goruyo ..cektigin zamana yazik.

Acayip takıntılı biri ile berabersiniz anlattığınıza göre.
Şu durumda yapmanız gereken ayrılık sinyali vermeyip o fotoları yok etmek, sonra yolları ayırmak.
Yaşadığınız bu özel durumu ailenize anlatmakla tehdit eden biriyle hayat birleştirilmez, tedavi olması gerekir onun.

Şiddet ve tehdit uyguladığına göre
tehlikedesin , her an öldürülebilirsin gibi şahsen ben onun yanında kalmaktan korkardım , ne yap et ayrıl

ayrıl.
ve o fotoğraflardan dolayı korktugunu sakın belli etme.
emin ol ilerde daha çok pişman olursun lütfen kendine eziyet etme..

Sırf onunla beraber oldun diye hayatını böyle bir adamla sürdürmeyi düşünmüyorsun değil mi? Birlikte olmana birşey demiyorum. Yaşadığın hiç bir şeyden pişmanlık duyma hepsi tecrübe. Ama biraz hızlı olmuş sanki bazı şeyler ailesi ile tanışmalar falan. Annene anlatsan uyun bir dille, birlikte olduğunuzan değil de fotolardan bahsetsen. Seni tehdit etmiş resmen bu ne karakteri bozuk bir adam.

tokat ne ya ..sevgiliyken tokat atan nişanlanınca tekme atar evlenince de ağzını burnunu kırar..
hiçbirşeyiniz olmayan adamın size tokat atmasını nasıl sindirdiniz..?
fotoları kime gösterirse göstersin alt tarafı bir tokat da babanızdan yersiniz bünye alışık zaten.. ama nihayetinde geleceğinizi hayatınızı kurtarmış olursunuz ..

Kıskançlık falan anlaşılabilir tamam da, o tokatın açıklanabilir hiç bir tarafı yok tatlım.
Fotoğraflar motoğraflar seni korkutmasın. Bas tekmeyi.

Çok basit söyleyeceğim.
Hatanın neresinden dönülse kardır.

Tüm riskleri göze alıp kurtarabildiğiniz kadarıyla bu gemiyi terketmeniz gerek.Olan olmuş artık, bundan sonra en kısa zamanda ve en az zararla kurtulmaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…