- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Tesekkur ederim cevabiniz icin oncelikle. Mesela daha iki dakika once konustuk yemege cikiyorum dedi bir de fotograf falan atti bes on dakikada bir ariyor hala yemekteyim falan diye. Diyorum ki haber vermene gerek yok olsun icimden geliyor sana hesap vermek diyor. Bir yandan bu iyilikleri yapip bir yandan diger asabi hareketleri olmasi kafami karistiriyor.Yapacağını yapmışsın ne denir ki sana şimdi neyi soruyorsun tehditlerine boyun egmeyip ayrilacaksin yada hayatını onun eline vereceksin hayatta senin secimde senin
İyilik mi? Bunun neresi iyilik ben anlamadım?Adam baya bildiğimiz takıntılı psikopat.Kesinlikle normal değil.Normal ve sağlıklı olanı hayatım ben yemeğe gidiyorum şu saatte dönerim dönünce seni ararım demektir.Dönünce de arayıp nasıl zaman geçirdiğini filan anlatmaktır.Bence sizin de iyilik kavramını bi içinizde sorgulamanız gerekiyor.Yaşadığınız sağlıklı bi ilişki değil kesinlikle.Tesekkur ederim cevabiniz icin oncelikle. Mesela daha iki dakika once konustuk yemege cikiyorum dedi bir de fotograf falan atti bes on dakikada bir ariyor hala yemekteyim falan diye. Diyorum ki haber vermene gerek yok olsun icimden geliyor sana hesap vermek diyor. Bir yandan bu iyilikleri yapip bir yandan diger asabi hareketleri olmasi kafami karistiriyor.
İyilik mi? Bunun neresi iyilik ben anlamadım?Adam baya bildiğimiz takıntılı psikopat.Kesinlikle normal değil.Normal ve sağlıklı olanı hayatım ben yemeğe gidiyorum şu saatte dönerim dönünce seni ararım demektir.Dönünce de arayıp nasıl zaman geçirdiğini filan anlatmaktır.Bence sizin de iyilik kavramını bi içinizde sorgulamanız gerekiyor.Yaşadığınız sağlıklı bi ilişki değil kesinlikle.
Hani sanki kuş öldürür gibi kadınlarımız öldürülüyor ya.İşte onların hepsi çok sevildiğinden çok kıskanıldığından öldürülüyor bi hatırlatayım dedim.Ama kadınlarımızda da çooook hata var.Böyle adamları sevip hayatına alıp bir de evlenip bu adamlardan çocuk yapıyorlar.Sonra boşansalar bile kurtulamıyorlar malesef.Bence arama sitesine bi kadın cinayetleri yazıp inceleyin.Bu tip adamların profili belli.
Ayyyy aynı benim koca5 aydır beraber olduğum bir sevgilim var. Beni, en hassas olduğum kendimi en yalnız hissettiğim bir zamanda buldu. Konuşmaları, gülüşü, bakışı ve en önemlisi bana olan ilgisi başımı döndürdü ve teklifini kabul ettimBaşlarda her şey çok güzel ve yolundaydı özellikle fizik olarak onu çok beğeniyordum (Dış görünüşe çok önem vermenin dezavantajı) Ve bu aşırı beğeniyi ve hoşlantıyı aşk sandığımı farkettim.
Onunla yeni bir hayat yeni bir ev kurmayı çok isterim gerçekten çok iyi melek kalpli bir insan beni tüm ailesiyle tanıştırdı. Fakat; bazı hareketleri beni inanılmaz soğuttu. Facebook, insagram kapattırdı, numaramı değiştirdi, rehberinde hiç erkek olmayacak diye tutturdu ikide bir kontrol ediyor, birbirimizden uzak kaldığımız anlarda whatsapp ve mesajların ekran görüntüsü attırıyor. Attığı mesaja 3 dk sonra bile cevap versem of tam bir kavga sebebi! İşin içinde sırf bu instagram kavgası esnasında yediğim bir de sert bir TOKAT varEn küçük tartışmada hüngür hüngür ağlıyor seni kaybetmekten korkuyorum diyor. (Erkek adam her ota ağlar mı ya?) Yine de kıyamıyorum..
Veeee, en önemlisi (lütfen kınamayın) onunla ilişkiye girdim. Yaptığım büyük bir hataydı ancak elimden bir şey gelmiyor deli gibi pişman olmak dışında. Birkaç tane fotoğrafımız var onun elinde (uygunsuz fotoğraflar değil ancak ailemin de görmek istemeyeceği türden fotoğraflar) Bunları aileme karşı koz olarak kullanabileceğinin sinyallerini verdi daha önce. Biraz da korkuyorum bu yüzden.. Yine de yaptığım hatanın arkasındayım başıma bir şey gelirse de kabulüm. Çünkü hakettim.
Daha anlatmadığım neler var ama konu uzayacak. Ben onu deli gibi olmasa da evet seviyorum ancak çok sıkması beni kendinden uzaklaştırıyor. Ayrılmak istediğimi söylediğimde de başlıyor ağlamaya. Ben de biraz korkuyorum tabi yaşadıklarımdan dolayı.
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Nolur bir akıl verin.
Tesekkur ederim cevabiniz icin oncelikle. Mesela daha iki dakika once konustuk yemege cikiyorum dedi bir de fotograf falan atti bes on dakikada bir ariyor hala yemekteyim falan diye. Diyorum ki haber vermene gerek yok olsun icimden geliyor sana hesap vermek diyor. Bir yandan bu iyilikleri yapip bir yandan diger asabi hareketleri olmasi kafami karistiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?