O'ndan ayrılamıyorum.

Anlattiklarin baya kotu bu durum .bence yavas yavas onu kendinden sogut zatn omur boyu seni koz yerine kullanamz onun sevmedigi seylr yap takma onemseme arama msj atma soguk konus yani sevgili gibi olma norml bi tanidik gbi ol o zatn seni kendigiliginden birakacaktr.ama ypmisin bi hata ve bu hatayi uzatma hatani anladiysan kendine gel ve ailene anlt durumu cunku baska zamb duyarlarsa cok daha kotu olcktr.en azindan ablana annene fln anlatmalisin sana destek cikack arknda durck birine.

Ayrıl gitsin hiç zaman kaybetme. Ne olursa olsun bundan daha kötü olmayacaktır yaşantın.

Tehdit sinyalleri gönderen ve tokat atan birinden tabi ki ayrılacaksın.
Öyle biriyle hayat kurmayı düşünmüyorsun herhalde?

5 aylık ilişkide büyük başarı aslında bunları yaşamakta. Bu adam sana kendini belli ederken, hadi ilişkiye girdin bu kısım bağlamaz kimseyi ama neden fotoğraf? Yani illa müstehcen olmasına gerek yok. Tehdit edilesi bi fotoğraf neden? Bir kaç ayda bu güveni kim verebilirki bir kıza? Hele bu devirde..

Bence bile bile ladessiniz.

Valla ben anlayış göstermiyorum, 5 aylık ilişkide ne buldun da ilişkiye girdin. Bir tanı güven. Tehdit edilecek foto ne. Madem yaptıklarının sorumluluğunu aldın, ayril kurtul.

Ben senin yerinde olsam ayrilirdim.
Biliyorum cok orjinal bi fikir.
You are welcome.

Ayyyyy bi arkadasim vardi.oda boyleydi tlfonunu hic elinden birakamazdi.tlfon hep mesgul olurdu ama konustuklari icin degil.arkadasimin ne yaptigini bilmek icin.mesela annesigilin yaninda oturuyo tlfonun acik dursun ne konusuyosunuz biliyim diyo.arkadasimda acik birakiyodu tlfonu.annesi babasi ne kinusuosa dinliodu.bu benim yanimdaykende oluoddu.bu hastalik yani.bu tur insanlarla evlilik olmuyo.en fazla iki yil dayanabiliosun sonra ayriliosun tabi iki yil gecince pesini birakmasi daha zor oluo.dikkat et derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…