• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ondan bı turlu gidememek.

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Bugün tam 2 yıl 9 ay oldu ondan ayrılalı ise 4 ay. Herşeye rağmen hala çok sevdiğim için kendime aciyorum beni görür görmez sarılan çocuk şimdi yanımdan öylece geçip gidiyor ne sarilabiliyorum ne opebiliyorum nede dokunabiliyorum öylece uzaktan bakabiliyorum anca :( sosyal medyadan bakıyorum bazen arkadaşlarıyla gülüp eğleniyor hiç mı merak etmiyor beni napıyor ne ediyor diye? Daha çok şey yazmak isterdim ama "Gelmeyecek o yalancı" diyerek sözümü bitirmek istiyorum, iyi geceler :)

Yalancıysa geri gelmesin de.Gelse de yalancıktan gelir dönüp suratına bile bakma.

Denizde daha çok balık var diye harika bir teselli sözü var bilir misin? O söz gerçek onu bil istedim.

Aynı zamanda "Aynı dereden iki kere geçilmez." de.

Hergün görüyorsa neden merak etsin?
Seven insan merak eder, günleri saymayı bırakmalısın.

Bir kitap ikincide aynı tadı vermez.

Çok kıymetli olduğunu, senden kıymetli olmadığını hiç unutma e mi? :)

Keske gormesen çünkü çoğu zaman gözden uzak olan gonulden de uzak olurmuş. Erkekler maalesef kadinlar gibi degil bu konularda. Sen de hayatını yaşamaya bak. Uzun bir iliskiymis ama araya bir kere ayrilik girince eskisi gibi de olmuyor hic bir sey.

Back
X