Ondan kopabileceğimi nasıl gösterebilirim?

delircem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
130
0
26
İstanbul
benim sevgilim var. birbirimizi çok seviyoruz.. yani bundn şüphem yok. ona o kdar aşığımki asla ama asla ayrılıga dayanamıyorum. 1 buçuk yıldır beraberiz ve hiç ayrılmadık. diceksiniz ki ozman ayrılıga nasıl dayanamıyorsun. ayrılık konusunu kavga ettigimiz de açıyoruz hep hani can yakmak için ama genelde sonunda canı yanan ben oluyorum. biliyorum onunda canı yanıyor ama aslında konu şu.

biz çok kavga ederiz ve genelde ben çıkarırım kavgaları çnkü hep söylediği şeyi ima etmediğini söyler ama bnm söyledği şeyi anlamam dan dolayı kızar bana.

sonra konu ayrılıga gelir ve bitti tamam ayrıldık deyince benim eteklerim tutuşur. bunu diyen ben bile olsam. hatta ona saattlerce yalvardıgım bile oldu bitmesin diye. tamam oda öyle ama bazen sanki istediğim zamn bırakıp gidebilecekmişim gibi hiddediyorum. ailesiyle tanıştım gelin gözüyle bakıyorlar bana. yani evlenmeyi düşnüyoruz.

hatta sırf ayrılık la sonumuz olmasın diye kuran a bile el bastık.. sevdiğimize ve ayrılmıcamıza dair.

sizin cvp vermeniz gereken konu şu. ayrılık konusuu açıldıgında '' ne saçmalıosun bitmedi bitmicek kafana sok ayrılamazsın yok öyle bişey küfür ettirme beni '' falan die kesnlkle kbl etmior evet ama az zorlayınca iyi be git diyor :( sonra bn çaresiz klıorm yelkenleri suya indrmek zoorunda kalıyorum. alltan alıp düzeltiorm. hatta yalvardııgm bile oldu ağlaya sızlayaa bitmesin diye. niye böyle oluyorr. o yalvarmaz böyle benim gibi. istediğim şu nasıl bnm ondan kopa bileceğimi ona gösterbilmeliyim. bnm gtmem den korkmalı takmıor kıskanmıor diebilmeli.. ne yapmalıyım

her dakika ayrılık konusu açılırsa devam etmez ki bu iş tabi ki iyi be git der:ssz:, bitmesini istemiyorsan ayrılığın lafını bile etme sırf canı yansın diye yapılır mı yanii:51:

her dakika ayrılık konusu açılırsa devam etmez ki bu iş tabi ki iyi be git der:ssz:, bitmesini istemiyorsan ayrılığın lafını bile etme sırf canı yansın diye yapılır mı yanii:51:

ya aama elimde değil canıımı o kdar yakıyorkii bazen dyaanamıorm son çaremm o oluor.. ne yapmalıyım peki o zaman ?

valla senin durum kronik duygu istikrarsızlığı....

ne yapmak istediğinden emin misin ????

ya onu seviyorum hemde çok. amacım şu bn onun bende gidebleeeğini düşündükçe daha çok bağalnıorm daha çk seviorm. oda öyle olsun istyrm.. sevdiğini bilorm beni hemde çok ama kötü anlarımızdada bana dayanabilsin istiyrm. aynı benim gibi

ya onu seviyorum hemde çok. amacım şu bn onun bende gidebleeeğini düşündükçe daha çok bağalnıorm daha çk seviorm. oda öyle olsun istyrm.. sevdiğini bilorm beni hemde çok ama kötü anlarımızdada bana dayanabilsin istiyrm. aynı benim gibi

peki sen onun gidebileceğini bildiğinde bağlanıyorsun yaa peki ya o senin gidebileceğini bildiği zaman amaaan gitsin gibisinden duygular hissederse???

senin bi olgu karşısında hissettiklerinle onunkisi aynı değilse??? bu ihtimalleri de düşün derim naçizane...

çok seviyorsun anlıyorum ama onun heran gidebileceğini bilme hissi seni yormuyormu yaa???

bak erkekler düzdürler öyle kıvraklık incelik bekleme....

Önce bitirip sonra yalvarırsan olmaz ki, ağırdan al biraz her kavgayı ayrılığa bağlama.
Laçka olur ilişkiniz sonra istesende tolayamazsın canım

yalvarmicaksın...

kendinden emin duracaksın....

ve en önemlisi cidden bitirmek istiyorsan bitti demeyi bilceksinn....

işte sorun o :( btmes nktaına glincee bn dayanamıorm hmn düzeliorm. ki zaten btmesini istediğim için değil gtme diebilsin die biraz ego tatmin etmk için yanii söylüorm. ama yapıo ama bnm kdar değil erkek olduugu için mi acaba?

sevgılıne sureklı ayrılık lafı edersen gunun bırınde yeter artık ayrılalım derse ve gerı donmezse naparsın? bence sureklı kendını bu sekılde kanıtlamaya calısacagına davranıslarınla kanıtla. ne bıleyım o msj atınca hemen degıl de bıraz bekle oyle at. ve bu tur baska seyler yap

peki sen onun gidebileceğini bildiğinde bağlanıyorsun yaa peki ya o senin gidebileceğini bildiği zaman amaaan gitsin gibisinden duygular hissederse???

senin bi olgu karşısında hissettiklerinle onunkisi aynı değilse??? bu ihtimalleri de düşün derim naçizane...

çok seviyorsun anlıyorum ama onun heran gidebileceğini bilme hissi seni yormuyormu yaa???

bak erkekler düzdürler öyle kıvraklık incelik bekleme....

anladım .. haklısın..

sevgılıne sureklı ayrılık lafı edersen gunun bırınde yeter artık ayrılalım derse ve gerı donmezse naparsın? bence sureklı kendını bu sekılde kanıtlamaya calısacagına davranıslarınla kanıtla. ne bıleyım o msj atınca hemen degıl de bıraz bekle oyle at. ve bu tur baska seyler yap

ölürüm heralde.. sonundan mutlu olmayacagım şeyleri yapıyorum.. aslında. evet öyleypmaaya çalşıorm ama bi mesajı gelsn die dört gzle beklerken attıg mesja cvp vermemek zor oluor :):)

ölürüm heralde.. sonundan mutlu olmayacagım şeyleri yapıyorum.. aslında. evet öyleypmaaya çalşıorm ama bi mesajı gelsn die dört gzle beklerken attıg mesja cvp vermemek zor oluor :):)

hayır cvp verme demıyorum hemen cvp atma dıyorum.

Önce bitirip sonra yalvarırsan olmaz ki, ağırdan al biraz her kavgayı ayrılığa bağlama.
Laçka olur ilişkiniz sonra istesende tolayamazsın canım

tek emin oldugum konu o yaa o kdar şey yaşadık yıpranmadık. ama yaşadıgımız şeyleri normal bi ilişki kaldıramazdı. gerçii bnm kadar gçlü olmayan biri kaldıramazdı..

Her şeyi anlarımda Kuran-ı Kerime el basmak nedir?
İnsanız biz insan! Yarın bir gün neyle karşılaşacağımızı biliyor muyuz?
Büyük lokma yiyin, büyük yeminler vermeyin...

Soruna gelirsek; yok öyle bir dünya...
Erkekler öyle sevgili kaprisi çekemezler. Ya gerçekten bitir ya da hiç lafını açma.:19:

bence böle önceden planlanmıs oyunlara gerek yok.. o an alttan almak senin canını yakıyorsa almazsın olur biter.. her zaman alttan alacaksn die bsey yok o ayrılmaktan korksun die türlü planlanmıs seylerede gerek yok.. ayrıca böle ufak tefek sorun olmayan seylerden kavga etmeye devam edersen cocuk bunalır ve ceker gider snra ne kadar yalvarsanda nafile..

"iyi be git" dediğinde gideceksin ki bi daha aynı cümleyi kurabilecek mi anlasın:ssz:
ya da şöyle diyim, onun senden gidebileceğini düşündükçe daha çok bağlanıyormuşşun ya, sen de ondan gidebileceğini gösterceksin ki akıllansın..
yoksa daha çok üzülürsünn:ssz:

sen çocuğu yalvartmak istiyosun.
sana yalvarsın gitme sensiz yapamam edemem desin.
yapmayın Allah aşkınıza ya. her kavgada çocuk gibi ayrılalım edelim.
kaybetmek istemiyorsa ayrılalım demiceksin.
böyle yaparak sadece senden soğumasına sebep olursun..
yaşın kaç?

Back
X