Ondan kopabileceğimi nasıl gösterebilirim?

Her şeyi anlarımda Kuran-ı Kerime el basmak nedir?
İnsanız biz insan! Yarın bir gün neyle karşılaşacağımızı biliyor muyuz?
Büyük lokma yiyin, büyük yeminler vermeyin...

Soruna gelirsek; yok öyle bir dünya...
Erkekler öyle sevgili kaprisi çekemezler. Ya gerçekten bitir ya da hiç lafını açma.:19:

amaç ciddiyeti göstermek birşeylerden emin olmak. haklısın ne olacagımız belli değil. ama o bnden 1 gram bile eksilmior ki bun u yapmakdan kaçınayım.. 20 yaşındayım 2 sene snra nişanlanırız. aslında senin kadar düz düşnmek en dgrusu yorlmaya gerek yok insan btmesini isterse bitirir ama bitirmek istemek değil benm derdim. sadece bana kal diebilcekmi benm amacım

"iyi be git" dediğinde gideceksin ki bi daha aynı cümleyi kurabilecek mi anlasın:ssz:
ya da şöyle diyim, onun senden gidebileceğini düşündükçe daha çok bağlanıyormuşşun ya, sen de ondan gidebileceğini gösterceksin ki akıllansın..
yoksa daha çok üzülürsünn:ssz:

ters tepiyor snirlenince gözü dönüor bni görmüor.. yani işe yaramıor. üzülne bn oluorm. işteee elimden ne gelecegini bilmiorm çözüm yok sadece size açıorm işte konuyu

sen çocuğu yalvartmak istiyosun.
sana yalvarsın gitme sensiz yapamam edemem desin.
yapmayın Allah aşkınıza ya. her kavgada çocuk gibi ayrılalım edelim.
kaybetmek istemiyorsa ayrılalım demiceksin.
böyle yaparak sadece senden soğumasına sebep olursun..
yaşın kaç?

pekii canımıı çook yaktıgında ne yapmalıym ? en gçlü silh ayrılık elimden o gelior?? 20

bence böle önceden planlanmıs oyunlara gerek yok.. o an alttan almak senin canını yakıyorsa almazsın olur biter.. her zaman alttan alacaksn die bsey yok o ayrılmaktan korksun die türlü planlanmıs seylerede gerek yok.. ayrıca böle ufak tefek sorun olmayan seylerden kavga etmeye devam edersen cocuk bunalır ve ceker gider snra ne kadar yalvarsanda nafile..

aslında bn çığırından çıakrmazsam o elini hmn uzatır ama ne bileyim zamanında öyle üzdüki bni bunlar hep onların bilinç altı. hepp onların yaararttııgı şeylre

işte sorun o :( btmes nktaına glincee bn dayanamıorm hmn düzeliorm. ki zaten btmesini istediğim için değil gtme diebilsin die biraz ego tatmin etmk için yanii söylüorm. ama yapıo ama bnm kdar değil erkek olduugu için mi acaba?

ilişkiye bakış açın çok garip neden ego tatmini demişsin ya, biraz peşinde süründürmek istiyosun sanki:1: gerek yok böyle şeylere bence birbirinizi yormaktan başka elinize bişey geçmez...

amaç ciddiyeti göstermek birşeylerden emin olmak. haklısın ne olacagımız belli değil. ama o bnden 1 gram bile eksilmior ki bun u yapmakdan kaçınayım.. 20 yaşındayım 2 sene snra nişanlanırız. aslında senin kadar düz düşnmek en dgrusu yorlmaya gerek yok insan btmesini isterse bitirir ama bitirmek istemek değil benm derdim. sadece bana kal diebilcekmi benm amacım

Bana da sevgilim sürekli ayrılalım dese iyi be derim yani sıkar bir yerde.
Bu şekilde kendine bağlamaz, uzaklaştırırsın.
2 yıla nişanlanırız demişsin ama bu ilişki ikinizi de yer bitirir böyle giderse...

gereksiz triplerle yıpratmasnza ilişkinizi..2 yıl snra nişanlanırız demssn iki yıla birbirinizi yemeseniz iyi..

:) yiyoruz birbirimizi ama kopamıorm. düşünmek bile istemiyorum. benim çıkardgm kvgalara gerksi dior ama elimde değil. inancımı yıktı. onun mesala iyice inanadrmadan bi lafına sözne iannamıorm eskisi gibi. ouf ouf. seviyorum. sevildiğimi bilorm bu yüzden gülebiliyorum

Bence bu ilişkinin cıvığı çıkmış, karşı tarafta sadece blöf yaptığınızın farkında.. Ayrılmakla tehdit edip sonra alttan almanıza alışık..

Ama benim garipsediğim şey şu kısım oldum : ' ikimizde ayrılmayacağımıza söz verip Kur'an a el bastık ' :53:

Dört dörtlük bir ilişki de bile yarının ne getireceğini bilemezken sorunlarınız olmasına rağmen ne cesaretle böyle birşey yapıyorsunuz ki ?

Taraflardan biri diğerini aldattı diyelim.. Ne yapacaksınız ' Kur'an a el basmıştım ayrılmam ' mı ? :19:

işte sorun o :( btmes nktaına glincee bn dayanamıorm hmn düzeliorm. ki zaten btmesini istediğim için değil gtme diebilsin die biraz ego tatmin etmk için yanii söylüorm. ama yapıo ama bnm kdar değil erkek olduugu için mi acaba?

ilişkiye bakış açın çok garip neden ego tatmini demişsin ya, biraz peşinde süründürmek istiyosun sanki:1: gerek yok böyle şeylere bence birbirinizi yormaktan başka elinize bişey geçmez...

ha hayır. bnm egom ondan daha önemli değil. sadece biraz açımm onun bu konudaki davranışlarına. anlatabildim mi? bnm yaptım ona bunları oda yapmış olsa doyacagım yani

Bence bu ilişkinin cıvığı çıkmış, karşı tarafta sadece blöf yaptığınızın farkında.. Ayrılmakla tehdit edip sonra alttan almanıza alışık..

Ama benim garipsediğim şey şu kısım oldum : ' ikimizde ayrılmayacağımıza söz verip Kur'an a el bastık ' :53:

Dört dörtlük bir ilişki de bile yarının ne getireceğini bilemezken sorunlarınız olmasına rağmen ne cesaretle böyle birşey yapıyorsunuz ki ?

Taraflardan biri diğerini aldattı diyelim.. Ne yapacaksınız ' Kur'an a el basmıştım ayrılmam ' mı ? :19:

aldatmıcana gözüm kapalı güvenm tam. ama zaten ayrılık ve büyük yaalan dışında diye yemin ettik.

aranızda büyük sorunlar olsa günü gelince birlikte olmak ızdırap olsa Kuran a el bastınız diye ayrılmayacak mısınız ?

her tartışmada ayrılalım lafını edip sonra tekrar sen dönüyormuşsun ayrıca kurana da el bastığını düşününce tabi ki gitme diye yalvarmaz yani boşuna bekleme..tehditlerin laftan ibaret kalır

her tartışmada ayrılalım lafını edip sonra tekrar sen dönüyormuşsun ayrıca kurana da el bastığını düşününce tabi ki gitme diye yalvarmaz yani boşuna bekleme..tehditlerin laftan ibaret kalır

oda bastı ama o nie o kdar raht.. hemde gözlerimin iiçine baka baka etti yemini ne kadar sevigini söyleyerek

dediğim gibi aldatmak ve büyük yalan dışında.. bunu hep söylemişizdir ikimizde

sizin ilişkinin ciddiyeti kutsal kitaba bağlı yani :ssz:
kusura bakma da ilişkinin cılkını çıkarttıktan sonra ciddiyeti kuran da arama
kişi kendi mahveder herşeyi :ssz:

sizin ilişkinin ciddiyeti kutsal kitaba bağlı yani :ssz:
kusura bakma da ilişkinin cılkını çıkarttıktan sonra ciddiyeti kuran da arama
kişi kendi mahveder herşeyi :ssz:

bak hayır konu o değil.. anlamaya çalış. kur' an dinimizin kitabı ve yalan a karıştırılamaz öyle değilmi ? ve elini onun üstüne koyup bunları söylediğinde bn kesinlikle inanmış olurum görürüm onun ne kdar samimi oldugunu. ayrılmak istemediğini.. amaç bu kitaba bağlı değil sadece kitap çok kutsal

aldatmıcana gözüm kapalı güvenm tam. ama zaten ayrılık ve büyük yaalan dışında diye yemin ettik.

Babana bile güvenme devrindeyiz.. Neyse inşallah herşey hayallerindeki gibi toz pembe olur..

Ayrıca bu kadar güvendiğin birini de ayrılık tehditleri ile bıktırma kendinden..

bak hayır konu o değil.. anlamaya çalış. kur' an dinimizin kitabı ve yalan a karıştırılamaz öyle değilmi ? ve elini onun üstüne koyup bunları söylediğinde bn kesinlikle inanmış olurum görürüm onun ne kdar samimi oldugunu. ayrılmak istemediğini.. amaç bu kitaba bağlı değil sadece kitap çok kutsal

bende bunu diyorum işte
sevgiline güvenmiyorsan başka şeylerden güven arama :ssz:

Back
X