Ondan kopabileceğimi nasıl gösterebilirim?

ne yaşadın ki mesela? o kdar güçlü

Sanırım ilk olmasındandı.Ben çok pis severim bacım,öyle böyle değil.:27:

Uçlarda yaşarım yani,ortası yoktur;sevgimin de hüznümün de...

Ne mi yaşadık ?

Belki inanmayacaksın ama 6 ay beraberdik yalnızca ve el ele bile tutuşmamıştık.:9:

Adam bir kere omzuma dokunmuştu,bayılıyordum az daha.:1:

Sanırım ilk olduğu için o kadar derin yaşadım sevgimi.

Ve 4 yılda unutabildim,ne psikopatmışım be.:27:

Yani demem o ki; hayat bu.

Hayırlısı de,tevekkül et.

Kırdıysam hakkını helal et,efkarlıyım bu gece.:29:

canım benim anladığım sevgilinin seni kaybetmekten korkmamasının sebebi hem ayrılık kelimesini bukadar çok ağzınıza almanız bide bunun üstüne hiç bizaman ayrılamayıp ağlayıp sızlayıp hatta yalvarman. kararlı bi insan olduğunu ona kanıtlaman gerek aklına koyduğunu yaptığının acı çeksende geriye dönmeyeceğinin sinyallerini ona vermen gerek ne biliyim bi sohbet arasında olur yine ayrılık konusu geçerken olur bi şekilde bunları hissettir ona

ağzıma almassam düzelir diosun ?

Sanırım ilk olmasındandı.Ben çok pis severim bacım,öyle böyle değil.:27:

Uçlarda yaşarım yani,ortası yoktur;sevgimin de hüznümün de...

Ne mi yaşadık ?

Belki inanmayacaksın ama 6 ay beraberdik yalnızca ve el ele bile tutuşmamıştık.:9:

Adam bir kere omzuma dokunmuştu,bayılıyordum az daha.:1:

Sanırım ilk olduğu için o kadar derin yaşadım sevgimi.

Ve 4 yılda unutabildim,ne psikopatmışım be.:27:

Yani demem o ki; hayat bu.

Hayırlısı de,tevekkül et.

Kırdıysam hakkını helal et,efkarlıyım bu gece.:29:

yok kırılmadım.. sadece ne kdar sevdiğimi anlatamadım size.. neler yaptıgımıda onun için kız başıma. allahtan karşılıksız olmaadı deydide yaşayabiliyorum

ağzıma almassam düzelir diosun ?

tam olarak değil evet öncelikle şu ayrılma kelimesini at bi kenara sonra sohbet ettiğinizde falan aslında çok kararlı bi insan olduğundan falan bahset yavaş yavaş o fikri kafasına sokmaya çalış desinki kendi kendine bu kız aklına koyduğunu yapıyo

seni anlıyorum aslında. ama sizinki aşk değil de daha çok saplantı gibi. ikiniz de birbirinize çok şartlandırmışsınız kendinizi. bitmiycek, bitemez, bitmemeli diye saplanıp kalıp sürekli bunları düşünürsen hem kendini hem sevgilini hem de aranızdaki bağı zedelersin bence. biraz daha rahat olabilsen keşke. hani ayrılık falan düşünmek yerine mutlu olduğunuz günlerin tadını çıkart. umarım ayrılmazsınız hiç ama böyle saplantılı bi şekilde çok zorlanırsınız:34:

seni anlıyorum aslında. ama sizinki aşk değil de daha çok saplantı gibi. ikiniz de birbirinize çok şartlandırmışsınız kendinizi. bitmiycek, bitemez, bitmemeli diye saplanıp kalıp sürekli bunları düşünürsen hem kendini hem sevgilini hem de aranızdaki bağı zedelersin bence. biraz daha rahat olabilsen keşke. hani ayrılık falan düşünmek yerine mutlu olduğunuz günlerin tadını çıkart. umarım ayrılmazsınız hiç ama böyle saplantılı bi şekilde çok zorlanırsınız:34:

aşk değilmi? buraya yazamadıgım anlatamadıgım o kdar çok şey varki bi erkegin bile yapamayacgı şeylr yptım ben bu içimdeki için.. allah biiliyora yanıyorumda pes etmiyorm.. onunla acının en acısını mutlulugun en ama en güzelini yaşıyorum yaaşadımmı. ama biliyorum mutlu anlar çoğalmalı

aşk değilmi? buraya yazamadıgım anlatamadıgım o kdar çok şey varki bi erkegin bile yapamayacgı şeylr yptım ben bu içimdeki için.. allah biiliyora yanıyorumda pes etmiyorm.. onunla acının en acısını mutlulugun en ama en güzelini yaşıyorum yaaşadımmı. ama biliyorum mutlu anlar çoğalmalı

aşk tabii ama çok saplantılı gördüm seni

aşk tabii ama çok saplantılı gördüm seni

saplantımıı dır nedir bilmem bu meret alıor canımı bazen :) ama ayrılık dan daha hafif olduguna eminim bunun acısının. allah sadece göstermesin bana onsuzluğunu. her namazdan sonra bana bize dua ettigini söylüyor. ben se bi an allahdan onu dilemekden sıkılmıyoken yine de üzülüyoruz.. hayırlısı ya. canım o benm

bu hep böyledir.bir taraf böyle olunca öbür taraf kendinden emin olur kendi peşinden koşturur.artık buna bir son ver.mesela çok sık arama gün içinde.durup dururken ayrılık konusu açma.kavga edecek olursanız o aramıyorsa sen de arama mes.atma o arayana kadar.kendini tut.gör bak bu sefer o tutuşmaya başlayacak buna ne oldu diye.düşündür onu biraz sendeki değişikliğin nedenlerini arasın.

bi bayan, bi erkeğe ayrılmamak için ağlaya sızlaya yalvarıyorsa erkeğin gözündeki itibarı sıfıra inmiş demektir...konu sahibi yapma allah aşkına o kadar iradesizmisin...aşkta gurur olmaz yalanlarına inanma..aşkta gurur olur hemde en alasıyla olur..sen ayaklar altına almışsın yalvararak...
şuna emin ol, evlenseniz bile en ufak bişeyde ayrılma noktasına geleceksiniz...çünkü sevgilinin eline koz vermişsin...
bir erkekte kadınını kaybetme korkusu olmazsa, sürekli bunu kullanır...azcık korkmalı azcık gözdağı vermelisiniz...
zaten kendiniz örnneğini vermişsiniz, aramız iyiyken gayet sadık asla ayrılmayız ayrılmayacağız diyor, ama ben ayrılma sinyalleri verince de iyi git işine diyor demişsin..
gördünmü bak olacağı bu işte....zavallı gibi erkeklerin asla asla asla kelimelerine kanıp da kendini ona feda edersen, sonunda o asla kelimelerinin altında sızlanırsın...
biraz onurlu ol ve yalvarmayı bırak, onsuz yaşayamayacağını değil, onun sensiz yaşayamacağı imasını yarat....
örneğin tekrardan bi ayrılık meselesi vuku bulursa, asla yalvarmaya ve alttan almaya çalışma, bırak birde o yalvarsın o sızlansın...haa yok yapmıyormu, ozaman da yol ver gitsin canım..çünkü bu seni, senin onu sevdiğin kadar sevmediğinin göstergesidir unutma bunu....sevgisi senden az ise zaten bu ilişkinin sonu hayır etmez....unutma bunu.

yasınız kac ?

bir ilişkide sürekli bitti ayrılcam demeler sonra yalvarıp devam etmeler...

ilkokul cocuklarının ellerini uzatıp küs yapması gibi bu ne böyle..

ilişkide bunlar olursa tabi iyi git der. sen ne istediginden emin misin? ilişkiyi yıpratmak icin elinden geleni yapıyorsun gibi görünüyor da. :19:

bu hep böyledir.bir taraf böyle olunca öbür taraf kendinden emin olur kendi peşinden koşturur.artık buna bir son ver.mesela çok sık arama gün içinde.durup dururken ayrılık konusu açma.kavga edecek olursanız o aramıyorsa sen de arama mes.atma o arayana kadar.kendini tut.gör bak bu sefer o tutuşmaya başlayacak buna ne oldu diye.düşündür onu biraz sendeki değişikliğin nedenlerini arasın.

tamam bunu deniycem..

bir erkekte kadınını kaybetme korkusu olmazsa, sürekli bunu kullanır...biraz onurlu ol ve yalvarmayı bırak, onsuz yaşayamayacağını değil, onun sensiz yaşayamacağı imasını göstermek gerekiyor..

Son düzenleme:
canım benim anladım aşıksın..
ama bu çocukca hareketlerin neden..
Kurana el basmak yerine git bi abdest al oku..
emin ol daha cok işine yarayacak

bi bayan, bi erkeğe ayrılmamak için ağlaya sızlaya yalvarıyorsa erkeğin gözündeki itibarı sıfıra inmiş demektir...konu sahibi yapma allah aşkına o kadar iradesizmisin...aşkta gurur olmaz yalanlarına inanma..aşkta gurur olur hemde en alasıyla olur..sen ayaklar altına almışsın yalvararak...
şuna emin ol, evlenseniz bile en ufak bişeyde ayrılma noktasına geleceksiniz...çünkü sevgilinin eline koz vermişsin...
bir erkekte kadınını kaybetme korkusu olmazsa, sürekli bunu kullanır...azcık korkmalı azcık gözdağı vermelisiniz...
zaten kendiniz örnneğini vermişsiniz, aramız iyiyken gayet sadık asla ayrılmayız ayrılmayacağız diyor, ama ben ayrılma sinyalleri verince de iyi git işine diyor demişsin..
gördünmü bak olacağı bu işte....zavallı gibi erkeklerin asla asla asla kelimelerine kanıp da kendini ona feda edersen, sonunda o asla kelimelerinin altında sızlanırsın...
biraz onurlu ol ve yalvarmayı bırak, onsuz yaşayamayacağını değil, onun sensiz yaşayamacağı imasını yarat....
örneğin tekrardan bi ayrılık meselesi vuku bulursa, asla yalvarmaya ve alttan almaya çalışma, bırak birde o yalvarsın o sızlansın...haa yok yapmıyormu, ozaman da yol ver gitsin canım..çünkü bu seni, senin onu sevdiğin kadar sevmediğinin göstergesidir unutma bunu....sevgisi senden az ise zaten bu ilişkinin sonu hayır etmez....unutma bunu.

çok güzel açıklamışsın. kesinlikle bir erkek anlamaz öyle sürekli ayrılcam tehditlerinden ve anlamadıkları gibi düz mantık olduğu için koz olarak kullanıp çok istiodun ayrııldık der. sakın bunları söyliceğne tepkini ya konuşyada tavırlarınla belirt. anlamıyosa o zaman eziliyorsan ayrıl.
bir erkeğe asla asla koz verme. kendini feda etme.

Back
X