Ondan kopabileceğimi nasıl gösterebilirim?

Yüce kitabımızı böyle saçma sapan işlere alet etmeyin.:20:

saçma sapan birşey değil ki .. ayrıca alet etmek de değil bu.. sadece onun gücüne dayanarak birşeylere yaslanmak. onu kimse kullanamıca için bunu yapmak. yoksa kuran ı alet ediyor olsam elini bastıgında şüphesiz inanıyor olmam

konunun altındaki yorumları falan okumadım...kusura bakma ama çocuk gibi yazmışsın hiç olgun gelmedin bana yazdıklarınla...yok ayrılmıcaz die kurana el basmışsınız böyle bir çocukluk olabilir mi?? küçükken kan kardeşi olurduk ya hiç ayrılmayalım küsmeeyelim başka çocuklarla oynamayalım die...hayat bu... hangi cesaretle kurana bile el bastınız şaşırdım nasıl bir takıntıdır bu birbirinize karşı...bence ikiiniz de ilişkinizi oluruna bırakın ve ikinizde olgunlaşın !

saçma sapan birşey değil ki .. ayrıca alet etmek de değil bu.. sadece onun gücüne dayanarak birşeylere yaslanmak. onu kimse kullanamıca için bunu yapmak. yoksa kuran ı alet ediyor olsam elini bastıgında şüphesiz inanıyor olmam

Eğer Allah kaderinize onu yazmadıysa ne yaparsanız yapın,olmaz.

Evet,alet etmektir bu. Niye ısrar ediyorsunuz ki,herkes aynı şeyi söylüyor.:44:

konunun altındaki yorumları falan okumadım...kusura bakma ama çocuk gibi yazmışsın hiç olgun gelmedin bana yazdıklarınla...yok ayrılmıcaz die kurana el basmışsınız böyle bir çocukluk olabilir mi?? küçükken kan kardeşi olurduk ya hiç ayrılmayalım küsmeeyelim başka çocuklarla oynamayalım die...hayat bu... hangi cesaretle kurana bile el bastınız şaşırdım nasıl bir takıntıdır bu birbirinize karşı...bence ikiiniz de ilişkinizi oluruna bırakın ve ikinizde olgunlaşın !

çoçuk değil 20 yaşındayım. olayı biraz rahat analttım sadece.. ben ilişki knusunda olgun olamıorm sanırım.. ah şu ben

aslında bn çığırından çıakrmazsam o elini hmn uzatır ama ne bileyim zamanında öyle üzdüki bni bunlar hep onların bilinç altı. hepp onların yaararttııgı şeylre

alttan almak, haksız olduğun, karşı tarafın haklı olduğu manasına gelmez. verdiğin değerin egondan yüksek olduğunu ifade eder..

benim sevgilim var. birbirimizi çok seviyoruz.. yani bundn şüphem yok. ona o kdar aşığımki asla ama asla ayrılıga dayanamıyorum. 1 buçuk yıldır beraberiz ve hiç ayrılmadık. diceksiniz ki ozman ayrılıga nasıl dayanamıyorsun. ayrılık konusunu kavga ettigimiz de açıyoruz hep hani can yakmak için ama genelde sonunda canı yanan ben oluyorum. biliyorum onunda canı yanıyor ama aslında konu şu.

biz çok kavga ederiz ve genelde ben çıkarırım kavgaları çnkü hep söylediği şeyi ima etmediğini söyler ama bnm söyledği şeyi anlamam dan dolayı kızar bana.

sonra konu ayrılıga gelir ve bitti tamam ayrıldık deyince benim eteklerim tutuşur. bunu diyen ben bile olsam. hatta ona saattlerce yalvardıgım bile oldu bitmesin diye. tamam oda öyle ama bazen sanki istediğim zamn bırakıp gidebilecekmişim gibi hiddediyorum. ailesiyle tanıştım gelin gözüyle bakıyorlar bana. yani evlenmeyi düşnüyoruz.

hatta sırf ayrılık la sonumuz olmasın diye kuran a bile el bastık.. sevdiğimize ve ayrılmıcamıza dair.

sizin cvp vermeniz gereken konu şu. ayrılık konusuu açıldıgında '' ne saçmalıosun bitmedi bitmicek kafana sok ayrılamazsın yok öyle bişey küfür ettirme beni '' falan die kesnlkle kbl etmior evet ama az zorlayınca iyi be git diyor :( sonra bn çaresiz klıorm yelkenleri suya indrmek zoorunda kalıyorum. alltan alıp düzeltiorm. hatta yalvardııgm bile oldu ağlaya sızlayaa bitmesin diye. niye böyle oluyorr. o yalvarmaz böyle benim gibi. istediğim şu nasıl bnm ondan kopa bileceğimi ona gösterbilmeliyim. bnm gtmem den korkmalı takmıor kıskanmıor diebilmeli.. ne yapmalıyım

kuran'a el basarken '' sevdiğimiz sürece ayrılmayacağız'' diye bassaydınız daha mantıklı olurdu..
bir bayana yalvarmayı yakıştıramıyorum.

karsındakıne yalvarmadan bitmesin diyebilir veya bir şekilde engelleyebilirsin..bır erkeğe yalvarınca erkek kendını bir şey sanıyor
ve her defasında yalvaracağını bildiği için,ilk adımlar hep bayandan geliyor.

'' ne ayrılığı hayatta olmaz '' dediği zaman belli ki sende biraz burnu sürtsün tarzında gereksiz inatlar yapıyorsun
ve erkek arkadasın senın inadını görünce ''iyi be git'' diyor.
bu sefer çark tersine dönüyor her türlü yalvaran ve özür dileyen sen oluyorsun..

yapman gereken tek sey: erkek arkadasının tavırlarını nerede ve nasıl koyacagını bilmen( ve blöflerini de bilmen!.) eğer bilirsen yalvarmak zorunda kalmassın.

tabi ki yalvarmaz ...bir ilişkide bir kişi yalvarır, onuda sen üstlenmiş ve alıştırmışsın zaten.yalvarmayı kesmeli ve küçük bir tartışmada çıkan ayrılık oyunlarının kurallarını kendın belirlemelisin.nasıl olsa sürekli oynadığınız bir oyun değil mi?

Eğer Allah kaderinize onu yazmadıysa ne yaparsanız yapın,olmaz.

Evet,alet etmektir bu. Niye ısrar ediyorsunuz ki,herkes aynı şeyi söylüyor.:44:

biliyorum.. allah yazmadıysa olmaz..

niye herkes bi gergin ya bni anlamaya çalışın sadece ondan kopabilecegime inansam bunu zaten yapamazdım. neler yaşadıgımı allah biliyor bbunlara ragmen hala ve daha fazla sevebiliorsam bunu yapabilirm demkdir. deli cesaretide olabilr. anlamaya çalışın. sizden yrm istedim biraz fikir sahibi olabilmk için

kuran'a el basarken '' sevdiğimiz sürece ayrılmayacağız'' diye bassaydınız daha mantıklı olurdu..
bir bayana yalvarmayı yakıştıramıyorum.

karsındakıne yalvarmadan bitmesin diyebilir veya bir şekilde engelleyebilirsin..bır erkeğe yalvarınca erkek kendını bir şey sanıyor
ve her defasında yalvaracağını bildiği için,ilk adımlar hep bayandan geliyor.

'' ne ayrılığı hayatta olmaz '' dediği zaman belli ki sende biraz burnu sürtsün tarzında gereksiz inatlar yapıyorsun
ve erkek arkadasın senın inadını görünce ''iyi be git'' diyor.
bu sefer çark tersine dönüyor her türlü yalvaran ve özür dileyen sen oluyorsun..

yapman gereken tek sey: erkek arkadasının tavırlarını nerede ve nasıl koyacagını bilmen( ve blöflerini de bilmen!.) eğer bilirsen yalvarmak zorunda kalmassın.

tabi ki yalvarmaz ...bir ilişkide bir kişi yalvarır, onuda sen üstlenmiş ve alıştırmışsın zaten.yalvarmayı kesmeli ve küçük bir tartışmada çıkan ayrılık oyunlarının kurallarını kendın belirlemelisin.nasıl olsa sürekli oynadığınız bir oyun değil mi?
çok iyi konuştun.. haklısın bayaaa

ay canım bi de yukarıdaki yorumuma üzüldüm çok mu sert yazdım diee kıyamadım sana... inşallah düzelir aranız :))

biliyorum.. allah yazmadıysa olmaz..

niye herkes bi gergin ya bni anlamaya çalışın sadece ondan kopabilecegime inansam bunu zaten yapamazdım. neler yaşadıgımı allah biliyor bbunlara ragmen hala ve daha fazla sevebiliorsam bunu yapabilirm demkdir. deli cesaretide olabilr. anlamaya çalışın. sizden yrm istedim biraz fikir sahibi olabilmk için

Gerginlik değil şunu anlatmaya çalışıyoruz.

İnsanlar analarını,babalarını,evlatlarını toprağa gömüyor.

Sonra eve geliyor,yemek yiyor.

Yani terk edilsek de ölsek de hayat devam ediyor.

Benim ilk aşkımdan bahsedeyim.

Aman ya Rabbi ne sevmiştim. O gidince beni bırakınca ölürüm sanmıştım.:27:

6 yıl geçti,yaşıyorum şükür.:1::1::1:

ay canım bi de yukarıdaki yorumuma üzüldüm çok mu sert yazdım diee kıyamadım sana... inşallah düzelir aranız :))

yok ya aramız kötü değil zaten 1 gn srmez dargnlık yan yanayken hiç srmez zaten.. galba biraz sert çıktılar baana :) oysa sadece samimi olark içimi döktüm

Gerginlik değil şunu anlatmaya çalışıyoruz.

İnsanlar analarını,babalarını,evlatlarını toprağa gömüyor.

Sonra eve geliyor,yemek yiyor.

Yani terk edilsek de ölsek de hayat devam ediyor.

Benim ilk aşkımdan bahsedeyim.

Aman ya Rabbi ne sevmiştim. O gidince beni bırakınca ölürüm sanmıştım.:27:

6 yıl geçti,yaşıyorum şükür.:1::1::1:

kaç yaşşındasın ki?

ayrılmayı koz olarak kullanan insanları anlamıyorum gerçekten.
Sanki karşımızdaki insan bizsiz yapamayacak ,ölecek.
Ayrılmak istiyorum dediğin zaman dönüp arkanı gidemeyeceksen
bu cümleyi hiç kullanmaman, senin için iyi olur. bitti deyip deyip yalvarmışsın.
erkek arkadaşında doğal olarak önemsemiyo bu söylediğini. bu saatten sonra da önemseyeceğini sanmıyorum.

canım benim anladığım sevgilinin seni kaybetmekten korkmamasının sebebi hem ayrılık kelimesini bukadar çok ağzınıza almanız bide bunun üstüne hiç bizaman ayrılamayıp ağlayıp sızlayıp hatta yalvarman. kararlı bi insan olduğunu ona kanıtlaman gerek aklına koyduğunu yaptığının acı çeksende geriye dönmeyeceğinin sinyallerini ona vermen gerek ne biliyim bi sohbet arasında olur yine ayrılık konusu geçerken olur bi şekilde bunları hissettir ona

Back
X