her dakika ayrılık konusu açılırsa devam etmez ki bu iş tabi ki iyi be git der, bitmesini istemiyorsan ayrılığın lafını bile etme sırf canı yansın diye yapılır mı yanii
valla senin durum kronik duygu istikrarsızlığı....
ne yapmak istediğinden emin misin ????
ya aama elimde değil canıımı o kdar yakıyorkii bazen dyaanamıorm son çaremm o oluor.. ne yapmalıyım peki o zaman ?
ya onu seviyorum hemde çok. amacım şu bn onun bende gidebleeeğini düşündükçe daha çok bağalnıorm daha çk seviorm. oda öyle olsun istyrm.. sevdiğini bilorm beni hemde çok ama kötü anlarımızdada bana dayanabilsin istiyrm. aynı benim gibi
yalvarmicaksın...
kendinden emin duracaksın....
ve en önemlisi cidden bitirmek istiyorsan bitti demeyi bilceksinn....
peki sen onun gidebileceğini bildiğinde bağlanıyorsun yaa peki ya o senin gidebileceğini bildiği zaman amaaan gitsin gibisinden duygular hissederse???
senin bi olgu karşısında hissettiklerinle onunkisi aynı değilse??? bu ihtimalleri de düşün derim naçizane...
çok seviyorsun anlıyorum ama onun heran gidebileceğini bilme hissi seni yormuyormu yaa???
bak erkekler düzdürler öyle kıvraklık incelik bekleme....
sevgılıne sureklı ayrılık lafı edersen gunun bırınde yeter artık ayrılalım derse ve gerı donmezse naparsın? bence sureklı kendını bu sekılde kanıtlamaya calısacagına davranıslarınla kanıtla. ne bıleyım o msj atınca hemen degıl de bıraz bekle oyle at. ve bu tur baska seyler yap
ölürüm heralde.. sonundan mutlu olmayacagım şeyleri yapıyorum.. aslında. evet öyleypmaaya çalşıorm ama bi mesajı gelsn die dört gzle beklerken attıg mesja cvp vermemek zor oluor :):)
Önce bitirip sonra yalvarırsan olmaz ki, ağırdan al biraz her kavgayı ayrılığa bağlama.
Laçka olur ilişkiniz sonra istesende tolayamazsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?