anneannemin abisinin kız gelip ondan kalacaktı bir kaç gün yeni aklıma geldianneanneni ara
zamani ergenleri çok asi oluyır. ben bile sozumu geçiremiyorum bazen 16 yasında olmasına ragmen kardeşim.
şimdi sen kardeşine yapma etme desen ters tepicek. öfkeyle cevap versen yine ters tepicek. karşılaştığın durumu çok iyi anlıyorum..anneannemin abisinin kız gelip ondan kalacaktı bir kaç gün yeni aklıma geldi
sevgilim dedi zaten ara diyeki bu olaydam haberi bile yok şimdi yarın sınava gidicem giderke kesin kavga çıkacak evde eminim 22 yaşındayım bana hiç ablası gibi davranmadı nerde hata yaptım bilmiyorumsinir aninda karsilikli tehtidler savurmussunuz... dinginlesin ikinizde oncelikle... bu arada kesinlikle aramalisin anneanneni, kardesin yanlis bir seyler yapmadan birinin duruma mudahale etmesi lazim.
canım onu kısıtyana yokki gidiyor geliyo daha 5 saat önc dışardaydı babm rıca etti birkaç gün dışarı çıkmayın işiniz yok dedi ki haklı bir kaç gün evde olunabilir bunda birşey yok
- Bence onunla daha samimi olmalısın arkadaşça yaklaş onun etrafindakileri tanı,kimle nereye cıktıgını söylerken gizli yapmak zorunda hissetmesin. Böylece daha güvende olur. Zaten evden kaçan/allah korusun kötü şeylere bulaşan kızların hep bir ailesinde kısıtlama bi özgür hissedememe durumu var
Gunduz cikinca gelmek bilmiyor ki saatlerce sokakta hem ben sorumluluk almak istemiyorum cnm korkuyorum okulu yok isi yok evde durabilir 22 yasina geldim kardesime soz geciremiyorum anneannemi aricam yarin simdi saat gec diye aramadim ins gelebilirGunduz ciksin istedigi kadar gezsin de gece cikmak ne yaa o saatte otobus yoktur mininus yoktur nereye gider ki basina bisey gelicek allah korusun. Biri size gelmeli valla bunu yarindan tezi yok ayarlayin
Ay bende gunduz bi cikinca aksama kadar eve gelmek bilmiyorumGunduz cikinca gelmek bilmiyor ki saatlerce sokakta hem ben sorumluluk almak istemiyorum cnm korkuyorum okulu yok isi yok evde durabilir 22 yasina geldim kardesime soz geciremiyorum anneannemi aricam yarin simdi saat gec diye aramadim ins gelebilir
Sakince konusmak mi ben sakin konusnaya basliyorum o sesini yuklsediyo boyle olunca bende dayanamiyorum inan cok zor ya sinava calisamiyorum stresten annemlerede belli etmek istemiyorum bi tatile gittiler rezil olmasin diorumAy bende gunduz bi cikinca aksama kadar eve gelmek bilmiyorumama ergenligi cok agir geciriyo bence 18 yasinda bu kadar asi olmasi onu gosteriyo. Kavga etmeden sakince konusman lazim
Tam dayaklik kardes ornegi vallaSakince konusmak mi ben sakin konusnaya basliyorum o sesini yuklsediyo boyle olunca bende dayanamiyorum inan cok zor ya sinava calisamiyorum stresten annemlerede belli etmek istemiyorum bi tatile gittiler rezil olmasin diorum
Bende bazen agzini burnunu kirmak istiyorum inan kiTam dayaklik kardes ornegi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?