- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
Kızlar merhaba şuan o kadar sinirliyimki ellerim titriyor resmen
22 yaşındayım kız kardeşim 18 bu gün annem babam 1 haftalığına tatile gittiler babam antalyadan ev almak istiyor bu mevsimde antalyanın havası nasıl vs gidip bakalım tatil yapalım dediler tmm dedim. Benim bütünleme sınavım var 2 tane üniversitede ortalamam çok sınırda burs almak istiyorum bu amaçla yükselsin diye bütünlemeye girmeye karar verdim neyse.Kız kardeşim ünv yeni başladı ama ergenlikten hala çıkamad abuk subuk davranışlar içinde bir kaç ay önceydi annemler evde yokken bu geç bir saatte benden izinsiz dışarı çıkmıştı yarım saaten gelicem diyerek 2 saate bekledim çok korktum annemler gelecek babam duyucak dedi bu durumu daha sonra anneme anlatmıştım .Bir kerede gece saat 2 gözümü açtım kapıdan sesler geliyo megerse yıne sokaga gidio o saatte
hırsız sandım bir an baktım gitti 4 te filan eve geldi öyle üzüldümki anneme anlatsam kapten giderdi onu anlatamadım tabi sevgilimede bu durumdan bahsetmedim ama ilk çıkmasını anlatmıştım çünkü çok korktum ne yapacağımı bilemedim fikir almak amacıyla anlattım .Annemlerin tatil fikrini duyunca evde yanlız olacağımız aklıma geldi hemen korku başladı bende tabi sevgilim anneanneni ara gelin sizle kalsın bak başına iş alırsın dedi yok dedim içimde korku var tabi. Biraz önce ders çalışıyorum işte ne zama gidecekin sınava ne zamn geleceksin vb sorular sormaya başladı kardeşim babam tembih etti dışarı çıkmayın birkaç gün birşey olur biz yokuz vs konuştu hatırladım hemen dedim ki işte sınavım akşam 6 da ben sınava gidince sende hemen dışarı çık zaman kaybetme dedim (bilerek söyledim çünkü o amaçla soruyordu) bu hemen başladı işte çıkmıcamda sende çıkamazsında bende 3 te gidicem arkadaşlarımla ders çalışıcam erken gidicem dedim başladı işte derse gitmiyorsun biliyoruz seni vb cumlelere sevgiliml telefonda konuşuyorduk kapı dinlemiş tabi aa sevgilim askerde yani onunla buluşma durumum yok ve cidden arkadaşlarımla ders çalışıcam .Sinirlendim keşke gece 2 lerde dışarı çıktıgını anneme söyleseydım dedim işte söylemişsin filan dedi ki söylemedim hemen sevgilimi babama söylemekle tehdite başladı bende odama geldim derse devam ettim oda kapıyı kitledi anahtarıyla
kızlar çok utanıyorum kaç yaşına geldik halimize bakın olacak iş mi allah aşkınıza ona hiçç güvenmiyorum herşeyi yapar allah korusun başına birşey gelse babamla anneme ne derim çok üzüldüm bu tartışma yuzunden hep böyle garip davranışlardan asi nefret ediyorum ondan beni böyle üzüp hep zor durumda bıraktığı tehdit ettiği için ki annem sevgilim biliyor ve onu onaylıyor yanlış birşey yapmıyorum ben . yarın anneannemi arayıp bize gel kal mı desem ne yapsam